Havemand Borup

  • Billig havemand Borup - Få 3 gratis tilbud
  • Få rabat (10 procent) med 3 drøngode tilbud
  • Modtag kun tilbud fra erfarne havemænd

3 tilbud er desværre ikke aktiv i dag

Postnummer 4140
vejnavne

Neergaardparken
Fiskervej
Søvej
Majsmarken
Ravneshave
Engdraget
Rapsmarken
Regnemarks Bakke
Ebbeskovvej
Stenhøjparken
Mølleskrænten
Skrænten
Klempegårdsvej
Lokesvej
Krotoften
Langagervej
Rugmarken
Lille Dalbyvej
Ejdamsvej
Vinkelvej

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Borup - Spar 20-22%


Plænefladen

Plænefladen er det store græsareal, der findes ved industriejendomme og i store parker. På afstand fremtræder plænen jævn og ensartet. Den anvendes mest som et grønt tæppe uden bare pletter og stort ukrudt. En græsplæne skal kunne holde til fodboldspil og alle former for lege.
Plænefladen klippes med 10 til 12 dages interval, og afklip vil kunne ses. Klipning: Der anvendes rotorklipper. Klip aldrig mere end 1/4 af højden. Klippehøjden bør være 5 cm, når græsset er højt. Klipning med 10-12 dages interval, 15 gange årligt. Græsset i kanter og omkring forhindringer bør klippes 4 gange pr. år i 6 cm højde.
Gødskning: Hvis græsset mistrives, kan der anvendes almindelig plænegødning eller NPK. Brug maksimalt 3 kg pr. 100 kvadratmeter pr. år. Eftersåning: Der eftersås, hvis der opstår bare pletter. Kalkning: Hvis græsset mistrives, kan en jordbundsprøve give svar på, om jorden behøver kalk.

Plant porrer

Ni planter per kvadrat giver dig babyporrer, fire per kvadrat giver mere plads til tykkere stængler til vinterhøsten. Hold jorden fugtig og fri for ukrudt. Tidligere var porrer fri for skadedyr, men i de senere år er der set angreb af løgfluer og porremøl, så overvej et fintmasket net om sommeren, hvis problemet opstår.
Porrerne kan høstes, når de er 1 til 1,5 cm i diameter, eller de kan stå, til de skal bruges. Du kan høste hele bundter af blyantstykke porrer som erstatning for forårsløg. Porrer er hårdføre, men hvis voksemediet fryser, er de svære at høste, så træk dem op, hvis der er varslet frost. Porrer opbevares bedst i et beskyttet hjørne af haven.
Efter adskillige dage er toppe, rødder og den yderste skal tørre. Rens løgene for løse skaller og snavs ved at gnide dem mellem håndfladerne, og gem de bedste til senere brug. Løg med grønne eller tykke toppe bruges med det samme.


Godkendte havemænd i postnr. 4140

SV-Service
Søvej 23
4140 Borup
CVR: 30285018
Tlf. 57527474
CO Have & Anlæg ApS
Kymervej 24
4140 Borup
CVR: 33600453
Bæver Naturbyg
Ved Kildepladsen 10
4140 Borup
CVR: 29300062
www.baever-naturbyg.dk