✅Havemand Borup

  • Billig havemand Borup - Modtag gratis 3 tilbud

  • Få ca 32 pct i rabat med 3 fede tilbud

  • Få kun tilbud fra solide havemænd

Vi kan lige nu desværre ikke tilbyde 3 tilbud

✅Få gratis 3 tilbud på billig havemand Borup - Spar 20-22%✅Plænefladen

Plænefladen er det store græsareal, der findes ved industriejendomme og i store parker. På afstand fremtræder plænen jævn og ensartet. Den anvendes mest som et grønt tæppe uden bare pletter og stort ukrudt. En græsplæne skal kunne holde til fodboldspil og alle former for lege.
Plænefladen klippes med 10 til 12 dages interval, og afklip vil kunne ses. Klipning: Der anvendes rotorklipper. Klip aldrig mere end 1/4 af højden. Klippehøjden bør være 5 cm, når græsset er højt. Klipning med 10-12 dages interval, 15 gange årligt. Græsset i kanter og omkring forhindringer bør klippes 4 gange pr. år i 6 cm højde.
Gødskning: Hvis græsset mistrives, kan der anvendes almindelig plænegødning eller NPK. Brug maksimalt 3 kg pr. 100 kvadratmeter pr. år. Eftersåning: Der eftersås, hvis der opstår bare pletter. Kalkning: Hvis græsset mistrives, kan en jordbundsprøve give svar på, om jorden behøver kalk.

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud for nærværendePlant porrer

Ni planter per kvadrat giver dig babyporrer, fire per kvadrat giver mere plads til tykkere stængler til vinterhøsten. Hold jorden fugtig og fri for ukrudt. Tidligere var porrer fri for skadedyr, men i de senere år er der set angreb af løgfluer og porremøl, så overvej et fintmasket net om sommeren, hvis problemet opstår.
Porrerne kan høstes, når de er 1 til 1,5 cm i diameter, eller de kan stå, til de skal bruges. Du kan høste hele bundter af blyantstykke porrer som erstatning for forårsløg. Porrer er hårdføre, men hvis voksemediet fryser, er de svære at høste, så træk dem op, hvis der er varslet frost. Porrer opbevares bedst i et beskyttet hjørne af haven.
Efter adskillige dage er toppe, rødder og den yderste skal tørre. Rens løgene for løse skaller og snavs ved at gnide dem mellem håndfladerne, og gem de bedste til senere brug. Løg med grønne eller tykke toppe bruges med det samme.Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu ikke tilgængeligVi finder de mest erfarne havemænd


Dahlgaard & Nyholm ApS

Byvejen 58
4140 Viby Sjælland
CVR: 35251405
Tlf. 28691999© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt