Havemand Bjerringbro

  • Billig havemand Bjerringbro - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få rabat (13 %) med 3 drøngode tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra veletablerede havemænd

3 tilbud er ikke aktiv indtil videre

Eksempler på veje
i postnummer 8850

Gl. Tangevej
Kastanievej
Kirketoftvej
Skovbakkevej
Nygade
Nyvangsvej
Jørgens Alle
Tranevej
Stenshedevej
Tange Skovvej
Asavej
Elmevej
Hindbærkrattet
Adolfsvej
Juupajokivej
Mikkelsgade
Agernvej
Karmark Møllevej
Sdr. Rind Vej
Heden

Billig havemand Bjerringbro - Bestil 3 gratis gartnertilbud


Blomsterplæner

Den klassiske blomsterplæne er romerkamille, der ironisk nok normalt er lavet fra den ikke-blomstrende udgave. Man kan også lave en plæne af lav timian, en blanding af tæppedannende alpine planter eller af den blomstrende romerkamille.
Gode blomstrende plæner ser fantastiske ud, og fidusen er, at de ikke behøver en større klipning; bare en enkelt klipning efter blomstring - lidt oftere, hvis man har en plæne af den ikke-blomstrende romerkamille.
Man vil formentlig ikke ønske sig et stort areal, for blomsterplæner skal håndluges, men det er ikke helt så slemt som at luge et blomsterbed. Når først planterne dækker jorden tæt, vil løvet udrydde meget ukrudt. Tænk på disse plæner som en lav bundbeplantning. En plæne af romerkamille, andre krydderurter eller alpine planer stiller store krav til vækstbetingelserne.

Undgå at plænen kryber

En solrig plet med førsteklasses afdræning er afgørende, så på normal jord, blandes store mængder grus ind i arealet. Afdræningen kan forbedres yderligere ved at lægge et lag på 5 cm grus ud over arealet med en grusbarriere omkring kanten for at undgå, at plænen kryber.
Sæt planterne ned i jorden, der dækkes af gruset, så planterne har en krave til beskyttelse mod fugt, som let får dem til at rådne ved rodhalsen. Man behøver ikke at plante et tæppe af en enkelt slags plante - man kan blande forskellige krybende krydderurter eller alpine planter sammen for at skabe et indtryk af persisk tæppe.
Man kan lægge trædesten, så man har et sted at sætte en bænk eller nogle krukker med solelskende planter. Hvis afdræningen ikke er helt perfekt, skal man være forberedt på, at en sådan plæne skal repareres en hel del om foråret.


Faglærde havemænd i postnr. 8850

Bjerringbro Fliser & Anlæg ApS
Kirkevej 7
8850 Bjerringbro
CVR: 33762275
www.phinnerup.dk
M M Anlæg
Vindumvej 37
8850 Bjerringbro
CVR: 27045901
Tlf. 24250141
ST Skoventreprenør
Frisholtvej 96
8850 Bjerringbro
CVR: 20555548
www.stskov.dk