Billig-gartner.dk

Havemand Birkerød


3 tilbud på Gartner er lige nu ikke tilgængelig

Havemand Birkerød

Eksempler på
vejnavne i 3460

Egebakken
Bistrup Hegnsvej
Bakkeledet
Bregnebakken
Hasselbakken
Bellisbakken
Byager Vænge
Birkevej
Abildgårdsparken
Bakkekrogen
Birkehavevej
Ellebakken
Fuchsiastien
Frejasvej
Forårsvej
Fuglesangsvej
Brandts Vænge
Furesøhave
Bistrupvej
Bentzens Vænge

Havemand Birkerød. Find det billigste firma. Få 3 tilbud


Klipning og trimning

Hække, lave kanter og formede planter er haveejernes svar på hundeejernes pudler - de er godmodige, men kræver regelmæssig klipning og trimning, der igen er en form for beskæring.
Hvad enten man bruger moderne, ensidige fåresakse til at forme sin lavendelhæk, en hækklipper til at klippe sin formede kugle eller en elektrisk hækklipper til at trimme metervis af takshække, sker der nøjagtigt det samme, som hvis man kniber skudspidserne af sin pottede fuchsia - stænglerne vil forgrene sig under snittet.
Så ud over at formen genskabes, opbygges en tykkere hæk. Kunsten ved klipning er at vide, hvornår det skal gøres, så man ikke behøver at gøre det oftere end nødvendigt.

Formede Iøvbærende hække

Formede løvbærende hække som bøg og nåletræshække skal klippes to gange om året, hvis de skal se perfekte ud. Klip dem tidligt på sommeren og igen ved slutningen af sommeren, så vil de aldrig se sjuskede ud.
Hvis man kun ønsker at klippe en enkelt gang, kan man slippe afsted med det, hvis man klipper sent på sommeren, selv om hækken kommer til at se lidt pjusket ud i sommerens løb. Brug samme metode til formede planter.
En formet kant af små buksbom - som bruges til kantning af bede eller i parterrehaver - klippes bedst sent på foråret, men gør det i overskyet vejr for at undgå, at de afskårne blade bliver svedne i sårrandene. Jeg klipper mine takshække en gang om året, sent på sommeren eller meget tidligt på efteråret. Så ser de friske ud og har rette kanter hele vinteren.Havemænd Birkerød eksempler:

Lyngholm Anlægsgartner
Stavnsholt Gydevej 49
3460 Birkerød
CVR: 21636096
Tlf. 44952518
Have og Hegn ApS
Bregnerødvej 132
3460 Birkerød
CVR: 37131253
Tlf. 22646695
Gartneren
Søvej 9
3460 Birkerød
CVR: 29614733
www.gartneren.com


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt