Havemand Birkerød

  • Billig havemand Birkerød - Indhent 3 gratis tilbud
  • Spar ca 11 pct med 3 hammerfede tilbud
  • Du får kun tilbud fra anerkendte havemænd

3 tilbud er ikke tilgængelig i dag

Eksempler på
Birkerød vejnavne

Ellebakken
Gasværksvej
Gl.Bakkegårds Vej
Bistruphave
Birkebakken
Gærdet
Birkevej
Bistrupvej
Bentzens Vænge
Bistrup Hegnsvej
Furesøparkalle
Furesøstien
Baunestien
Gammel Høveltevej
Furesøhave
Bellisbakken
Bregnebakken
Brandts Vænge
Bistrupgårdsvej
Havestien

Havemand Birkerød. Find det billigste firma. Få 3 tilbud


Klipning og trimning

Hække, lave kanter og formede planter er haveejernes svar på hundeejernes pudler - de er godmodige, men kræver regelmæssig klipning og trimning, der igen er en form for beskæring.
Hvad enten man bruger moderne, ensidige fåresakse til at forme sin lavendelhæk, en hækklipper til at klippe sin formede kugle eller en elektrisk hækklipper til at trimme metervis af takshække, sker der nøjagtigt det samme, som hvis man kniber skudspidserne af sin pottede fuchsia - stænglerne vil forgrene sig under snittet.
Så ud over at formen genskabes, opbygges en tykkere hæk. Kunsten ved klipning er at vide, hvornår det skal gøres, så man ikke behøver at gøre det oftere end nødvendigt.

Formede Iøvbærende hække

Formede løvbærende hække som bøg og nåletræshække skal klippes to gange om året, hvis de skal se perfekte ud. Klip dem tidligt på sommeren og igen ved slutningen af sommeren, så vil de aldrig se sjuskede ud.
Hvis man kun ønsker at klippe en enkelt gang, kan man slippe afsted med det, hvis man klipper sent på sommeren, selv om hækken kommer til at se lidt pjusket ud i sommerens løb. Brug samme metode til formede planter.
En formet kant af små buksbom - som bruges til kantning af bede eller i parterrehaver - klippes bedst sent på foråret, men gør det i overskyet vejr for at undgå, at de afskårne blade bliver svedne i sårrandene. Jeg klipper mine takshække en gang om året, sent på sommeren eller meget tidligt på efteråret. Så ser de friske ud og har rette kanter hele vinteren.


Velegnede havemænd i postnr. 3460

Træfældning
Vandtårnsvej 36
3460 Birkerød
CVR: 21913049
www.traefaeldning-mo.dk
Rudersdal Haveservice ApS
Pilehøj Vænge 8A
3460 Birkerød
CVR: 36045922
www.greenumbrella.dk
Træfælding og Haveservice
Biskop Svanes Vej 62 C
3460 Birkerød
CVR: 32975410
www.traefaeldningoghaveservice.dk