Havemand Birkerød

  • Billig havemand Birkerød - Få gratis 3 tilbud
  • Spar ca 13 % med 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra autoriserede havemænd

3 tilbud er ikke aktiv lige nu

Lokale vejnavne
Birkerød

Henrik Thomsens Vej
Brandts Vænge
Carinavej
Bakkekrogen
Bistrup Hegnsvej
Abildlunden
Carinavænget
Blåbærstien
Bentzens Vænge
Bistrupvej
Gammelhave
Clematisstien
Gasværksvej
Bistrupgårdsvej
Blokken
Andr Jensens Vænge
Erantisstien
Bregnerød Skovvej
Granbakken
Bistruplund

Havemand Birkerød. Find det billigste firma. Få 3 tilbud


Klipning og trimning

Hække, lave kanter og formede planter er haveejernes svar på hundeejernes pudler - de er godmodige, men kræver regelmæssig klipning og trimning, der igen er en form for beskæring.
Hvad enten man bruger moderne, ensidige fåresakse til at forme sin lavendelhæk, en hækklipper til at klippe sin formede kugle eller en elektrisk hækklipper til at trimme metervis af takshække, sker der nøjagtigt det samme, som hvis man kniber skudspidserne af sin pottede fuchsia - stænglerne vil forgrene sig under snittet.
Så ud over at formen genskabes, opbygges en tykkere hæk. Kunsten ved klipning er at vide, hvornår det skal gøres, så man ikke behøver at gøre det oftere end nødvendigt.

Formede Iøvbærende hække

Formede løvbærende hække som bøg og nåletræshække skal klippes to gange om året, hvis de skal se perfekte ud. Klip dem tidligt på sommeren og igen ved slutningen af sommeren, så vil de aldrig se sjuskede ud.
Hvis man kun ønsker at klippe en enkelt gang, kan man slippe afsted med det, hvis man klipper sent på sommeren, selv om hækken kommer til at se lidt pjusket ud i sommerens løb. Brug samme metode til formede planter.
En formet kant af små buksbom - som bruges til kantning af bede eller i parterrehaver - klippes bedst sent på foråret, men gør det i overskyet vejr for at undgå, at de afskårne blade bliver svedne i sårrandene. Jeg klipper mine takshække en gang om året, sent på sommeren eller meget tidligt på efteråret. Så ser de friske ud og har rette kanter hele vinteren.


Udvalgt havemand fra 3460

Træfælding og Haveservice
Biskop Svanes Vej 62 C
3460 Birkerød
CVR: 32975410
Hjemmeside
Træfældning
Vandtårnsvej 36
3460 Birkerød
CVR: 21913049
Hjemmeside
Nordsjællands Anlæg og Boligrenovering
​Søndervangen 19
3460 Birkerød
CVR: 31534305
Hjemmeside