Havemand Ballerup

3 tilbud på Gartner er lige nu ikke online

Havemand Ballerup. Godt i gang med 3 gode have tilbudRydning af ukrudt på ubenyttet jord

Lad os antage, at man vil lave et nyt bed i et græsområde eller i ubenyttet jord, eller at man lige har overtaget en forsømt have. Det første, der skal gøres, er at fjerne ukrudtet. Man kan komme godt i gang ved bare at slå alt af i jordhøjde med en le; riv sammen og brænd høet, når det er tørt.
Hvis området var stort, ville jeg leje en maskine, som er specielt beregnet til formålet. Den kan minde om en stor plæneklipper med et skær forrest i stedet for de normale skær, der sidder under maskinen. Den standses ikke af lange ranker og tilfældige store selvsåede træfrøplanter, i stedet for skæres det hele af lige ved jorden.
Når man først er kommet af med den voldsomme bevoksning over jorden, kan man grave jorden og fjerne alle rødderne. Det er her, det går galt for mange. De farer ud for at leje en kultivator, som faktisk gør tingene meget værre.Skær ikke rødderne i stykker

Der er næppe noget, problematisk flerårigt ukrudt som agersnerle, skvalderkål eller agerpadderok holder mere af, end at få deres rødder skåret i små stykker, for alle stykkerne slår rod. Det eneste, man har opnået, er at formere kolonien af planter.
Selv nælder og skræpper vil udvikle sig til krat, hvor der tidligere kun var grupper. Hvis man ikke har lyst til at grave rødderne op med håndkraft, er der flere andre muligheder. En af dem er at lade det afslåede ukrudt ligge, indtil det begynder at skyde igen, og derefter brænde det af med en ukrudtsbrænder, mens de unge skud endnu er små.
Det svarer til varmlugning - man skal kun lige røre de grønne plantedele med flammen, ikke vente på, at de steger. Hvis man gentager denne behandling, hver gang der viser sig et nyt grønt lag, vil man efterhånden fjerne ukrudtet fuldstændigt ved at udmarve det.Ballerup
vejnavne eksempler:
Tåregårdsvej
Skolehaven
Lautruphøj
Parkvej
Tranebær Alle
Slåen Alle
Kildetoften
Odderstien
Slettebjergvej
Tyttebær Alle
Vestbuen
Jonstrupvej
Studekrogen
Måløvgårdsvej
Platanbuen
Kirstinelundsvej
Moselodden
Østervej
Tvendagervej
Solbær Alle

3 advokat tilbud

3 tilbud på varmepumper

Nyt badeværelse? Book gratis møde

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Ballerup havemænd eksempler:


Plantasia

Skovvej 201
2750 Ballerup
CVR: 16822302
www.plantasia.dk

Johns Anlægsteknik

Jonstrupvej 117
2750 Ballerup
CVR: 13196095
www.johns-anlaegsteknik.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt