Billig-gartner.dk

Havemand Ballerup


Der kan desværre ikke indhentes 3 tilbud lige nu

Havemand Ballerup

Eksempler på
Ballerup vejnavne

Malmparken
Æblestien
Margueritvej
Kildetoften
Skovledvej
Venusstien
Sketteholmen
Østervej
Tranemosevej
Åmarkvænget
Kildesvinget
Rugvænget
Mergeltoften
Pileagervej
Svalestien
Måløvhøjvej
Lautrupvang
Langekærvej
Lammets Kvarter
Kronliljevej

Havemand Ballerup. Godt i gang med 3 gode have tilbud


Rydning af ukrudt på ubenyttet jord

Lad os antage, at man vil lave et nyt bed i et græsområde eller i ubenyttet jord, eller at man lige har overtaget en forsømt have. Det første, der skal gøres, er at fjerne ukrudtet. Man kan komme godt i gang ved bare at slå alt af i jordhøjde med en le; riv sammen og brænd høet, når det er tørt.
Hvis området var stort, ville jeg leje en maskine, som er specielt beregnet til formålet. Den kan minde om en stor plæneklipper med et skær forrest i stedet for de normale skær, der sidder under maskinen. Den standses ikke af lange ranker og tilfældige store selvsåede træfrøplanter, i stedet for skæres det hele af lige ved jorden.
Når man først er kommet af med den voldsomme bevoksning over jorden, kan man grave jorden og fjerne alle rødderne. Det er her, det går galt for mange. De farer ud for at leje en kultivator, som faktisk gør tingene meget værre.

Skær ikke rødderne i stykker

Der er næppe noget, problematisk flerårigt ukrudt som agersnerle, skvalderkål eller agerpadderok holder mere af, end at få deres rødder skåret i små stykker, for alle stykkerne slår rod. Det eneste, man har opnået, er at formere kolonien af planter.
Selv nælder og skræpper vil udvikle sig til krat, hvor der tidligere kun var grupper. Hvis man ikke har lyst til at grave rødderne op med håndkraft, er der flere andre muligheder. En af dem er at lade det afslåede ukrudt ligge, indtil det begynder at skyde igen, og derefter brænde det af med en ukrudtsbrænder, mens de unge skud endnu er små.
Det svarer til varmlugning - man skal kun lige røre de grønne plantedele med flammen, ikke vente på, at de steger. Hvis man gentager denne behandling, hver gang der viser sig et nyt grønt lag, vil man efterhånden fjerne ukrudtet fuldstændigt ved at udmarve det.Faguddannede havemænd i postnr. 2750

DH Muld ApS
Yderholmen 5
2750 Ballerup
CVR: 82510516
www.dhmuld.dk
Gartneren i Byen ApS
Baltorpvej 222
2750 Ballerup
CVR: 33858841
www.gartnerenibyen.dk
JA Have & Anlæg
Baltorpvej 165
2750 Ballerup
CVR: 26548594
www.ja-have-anlaeg.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt