Havemand Ballerup

  • Billig havemand Ballerup - Modtag 3 gratis tilbud
  • Du sparer 25 pct med 3 aktuelle tilbud
  • Få kun tilbud fra pålidelige havemænd

3 tilbud på Gartner er i øjeblikket indstillet

Eksempler på veje
fra Ballerup

Klausdalsbrovej
MacGregor Alle
Kaprifoliestien
Storfyrstinde Olgas Alle
Metalbuen
Pileagervej
Lautrupvang
Solbær Alle
Vestermarken
Ved Højen
Ved Bålpladsen
Søndervej
Tranemosevej
Sydbuen
Klematisvænget
Åmarkvænget
Tårnets Kvarter
MacMillan Alle
Storvej
Lærkevangen

Havemand Ballerup. Godt i gang med 3 gode have tilbud


Rydning af ukrudt på ubenyttet jord

Lad os antage, at man vil lave et nyt bed i et græsområde eller i ubenyttet jord, eller at man lige har overtaget en forsømt have. Det første, der skal gøres, er at fjerne ukrudtet. Man kan komme godt i gang ved bare at slå alt af i jordhøjde med en le; riv sammen og brænd høet, når det er tørt.
Hvis området var stort, ville jeg leje en maskine, som er specielt beregnet til formålet. Den kan minde om en stor plæneklipper med et skær forrest i stedet for de normale skær, der sidder under maskinen. Den standses ikke af lange ranker og tilfældige store selvsåede træfrøplanter, i stedet for skæres det hele af lige ved jorden.
Når man først er kommet af med den voldsomme bevoksning over jorden, kan man grave jorden og fjerne alle rødderne. Det er her, det går galt for mange. De farer ud for at leje en kultivator, som faktisk gør tingene meget værre.

Skær ikke rødderne i stykker

Der er næppe noget, problematisk flerårigt ukrudt som agersnerle, skvalderkål eller agerpadderok holder mere af, end at få deres rødder skåret i små stykker, for alle stykkerne slår rod. Det eneste, man har opnået, er at formere kolonien af planter.
Selv nælder og skræpper vil udvikle sig til krat, hvor der tidligere kun var grupper. Hvis man ikke har lyst til at grave rødderne op med håndkraft, er der flere andre muligheder. En af dem er at lade det afslåede ukrudt ligge, indtil det begynder at skyde igen, og derefter brænde det af med en ukrudtsbrænder, mens de unge skud endnu er små.
Det svarer til varmlugning - man skal kun lige røre de grønne plantedele med flammen, ikke vente på, at de steger. Hvis man gentager denne behandling, hver gang der viser sig et nyt grønt lag, vil man efterhånden fjerne ukrudtet fuldstændigt ved at udmarve det.


Aktuelle havemænd i 2750 Ballerup

Plantasia
Skovvej 201
2750 Ballerup
CVR: 16822302
www.plantasia.dk
Jakobsen-Entreprise
Lindbjergvej 14
2750 Ballerup
CVR: 36151382
www.jakobsen-entreprise.dk
FB Outcare
Træets Kvarter 12
2750 Ballerup
CVR: 32034152
www.outcare.dk