Havemand Assens

  • Billig havemand Assens - Indhent 3 gratis tilbud
  • Du sparer 11 pct med 3 flotte tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra kvalitetssikrede havemænd

Vi kan indtil videre ikke tilbyde 3 tilbud

Postnummer 5610
vejnavne

Mejsevænget
Sleipnervænget
Ladegårdsgade
Tobaksvej
Kærumvej
Stængelrisvej
Skjoldvænget
Lilletoftevej
Skovhuse
Sandhammeren
Odensevej
Provstigade
Skelvej
Strandhegnet
Møllegyden
Mejerivej
Vrangstrupgyden
Strandgade
Søndre Havnevej
Lindevej

Havemand Assens. Få 3 skræddersyede gratis tilbud her


Dyrk porrer

Dyrk porrer til brug, mens de er unge; høst babyporrer om sommeren og efteråret, eller lad dem blive kraftige til vinterbrug. Porrer er lette at dyrke fra frø og lette at udplante, så de får en god start i potter eller modulbakker for senere udplantning.
Sås frøene midt om foråret, er de unge planter store nok om sommeren og kan udplantes i kvadrater, der er ledige efter tidlige afgrøder. Plant dem på deres endelige voksested, når de er omkring 20 cm høje og har blyantstykkelse.
Størrelsen er ikke så vigtig, og de kan vente, til du har et ledigt kvadrat, men måske skal rødderne trimmes til 8 til 10 cm og bladene studses, hvis de er meget lange. Vand kvadratet, og plant porrerne dybt (cirka 10 cm), så nogle af bladene er over jordoverfladen; prik hul i jorden med en finger eller planteskeen.

Planter, der er nemme at passe

l betragtning af det store udbytte, der fås fra hver plante, er der meget lidt pasning af dem, og det er en af de rigtig gode ting ved den lodrette dyrkning. Bortset fra vanding er der den ugentlige fletning med planterne, hvor toppene stikkes ind gennem en åbning i nettet og tilbage gennem en anden, så de klatrer op ad nettet.
Nogle af afgrøderne som eksempelvis de klatrende bønner og ærter klarer sagen selv, men tomater skal hjælpes gennem åbningerne og have toppen opad. Nettet er så stærkt, at det let holder planten oppe, og jeg har opdaget, at nettet også holder små meloner og nogle squash oppe.
Nogle af mine vintersquash blev så tunge, at jeg frygtede, at sensommerstormene skulle blæse hele arrangementet omkuld. Det afhænger af, hvor stærke jordspyddene er, og hvor fast jorden er, hvor støtterne er forankret.


Lokale havemænd i 5610 Assens

Finn Voss Knudsen
Gamtoftevej 80
5610 Assens
CVR: 20633336
Tlf. 64791337
SPJ Allround Service
Ramsherred 39
5610 Assens
CVR: 27781888
Løv-Nål Skov og Naturpleje
Blåkildevej 4
5610 Assens
CVR: 74884318
Tlf. 64791147