Billig-gartner.dk

Havemand Assens


3 tilbud er ikke tilgængelig indtil videre

Veje 5610 Assens

Langegyde
Sommerodden
Stentevej
Sprogøvej
Torø Huse Vej
Nellikevej
Søndre Havnevej
Strandporten
Nordre Havnevej
Melvej
Skolebakken
Markgyden
Spurvevænget
Søllestedvej
Kærsangervænget
Langeløkke Alle
Østerbakken
Torupvej
Strandhegnet
Nygårdsvej

Havemand Assens. Få 3 skræddersyede gratis tilbud her


Dyrk porrer

Dyrk porrer til brug, mens de er unge; høst babyporrer om sommeren og efteråret, eller lad dem blive kraftige til vinterbrug. Porrer er lette at dyrke fra frø og lette at udplante, så de får en god start i potter eller modulbakker for senere udplantning.
Sås frøene midt om foråret, er de unge planter store nok om sommeren og kan udplantes i kvadrater, der er ledige efter tidlige afgrøder. Plant dem på deres endelige voksested, når de er omkring 20 cm høje og har blyantstykkelse.
Størrelsen er ikke så vigtig, og de kan vente, til du har et ledigt kvadrat, men måske skal rødderne trimmes til 8 til 10 cm og bladene studses, hvis de er meget lange. Vand kvadratet, og plant porrerne dybt (cirka 10 cm), så nogle af bladene er over jordoverfladen; prik hul i jorden med en finger eller planteskeen.

Planter, der er nemme at passe

l betragtning af det store udbytte, der fås fra hver plante, er der meget lidt pasning af dem, og det er en af de rigtig gode ting ved den lodrette dyrkning. Bortset fra vanding er der den ugentlige fletning med planterne, hvor toppene stikkes ind gennem en åbning i nettet og tilbage gennem en anden, så de klatrer op ad nettet.
Nogle af afgrøderne som eksempelvis de klatrende bønner og ærter klarer sagen selv, men tomater skal hjælpes gennem åbningerne og have toppen opad. Nettet er så stærkt, at det let holder planten oppe, og jeg har opdaget, at nettet også holder små meloner og nogle squash oppe.
Nogle af mine vintersquash blev så tunge, at jeg frygtede, at sensommerstormene skulle blæse hele arrangementet omkuld. Det afhænger af, hvor stærke jordspyddene er, og hvor fast jorden er, hvor støtterne er forankret.Faglærde havemænd fra postnummer 5610

Tegn og Plant
Skovhavevej 1
5610 Assens
CVR: 25560752
Tlf. 75393836
Madsen Multiservice
Smejrupvej 13
5610 Assens
CVR: 39543508
SPJ Allround Service
Ramsherred 39
5610 Assens
CVR: 27781888


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt