Havemand Assens

3 tilbud er desværre ikke tilgængelig i dag

Havemand Assens. Få 3 skræddersyede gratis tilbud herDyrk porrer

Dyrk porrer til brug, mens de er unge; høst babyporrer om sommeren og efteråret, eller lad dem blive kraftige til vinterbrug. Porrer er lette at dyrke fra frø og lette at udplante, så de får en god start i potter eller modulbakker for senere udplantning.
Sås frøene midt om foråret, er de unge planter store nok om sommeren og kan udplantes i kvadrater, der er ledige efter tidlige afgrøder. Plant dem på deres endelige voksested, når de er omkring 20 cm høje og har blyantstykkelse.
Størrelsen er ikke så vigtig, og de kan vente, til du har et ledigt kvadrat, men måske skal rødderne trimmes til 8 til 10 cm og bladene studses, hvis de er meget lange. Vand kvadratet, og plant porrerne dybt (cirka 10 cm), så nogle af bladene er over jordoverfladen; prik hul i jorden med en finger eller planteskeen.Planter, der er nemme at passe

l betragtning af det store udbytte, der fås fra hver plante, er der meget lidt pasning af dem, og det er en af de rigtig gode ting ved den lodrette dyrkning. Bortset fra vanding er der den ugentlige fletning med planterne, hvor toppene stikkes ind gennem en åbning i nettet og tilbage gennem en anden, så de klatrer op ad nettet.
Nogle af afgrøderne som eksempelvis de klatrende bønner og ærter klarer sagen selv, men tomater skal hjælpes gennem åbningerne og have toppen opad. Nettet er så stærkt, at det let holder planten oppe, og jeg har opdaget, at nettet også holder små meloner og nogle squash oppe.
Nogle af mine vintersquash blev så tunge, at jeg frygtede, at sensommerstormene skulle blæse hele arrangementet omkuld. Det afhænger af, hvor stærke jordspyddene er, og hvor fast jorden er, hvor støtterne er forankret.Eksempler på veje
i postnummer 5610:
Kirke Søbyvej
Saltofte Strandvej
Johan Rantzaus Vej
Langemosevej
Åkrogen
Sømarksvej
Møllerhusestien
Middelfartvej
Torø
Næsgade
Stængelrisvej
Langstedgyden
Kindhestegade
Møllevænget
Korsgade
Mygindlund
Mejsevænget
Lille Kirkestræde
Spurvevænget
Møllegyden

3 tilbud på isolering

Fredag d. 10/4-20

Billig VVS

Billig rengøring 3 tilbud

Assens havemænd eksempel:


Brdr. Petersen I/S

Lerbjergvej 9
5610 Assens
CVR: 21607002
Tlf. 21649594

Anlægsgartner David Jensen

Pilehaven 38
5610 Assens
CVR: 33625189
Tlf. 51913220

Madsen Multiservice

Smejrupvej 13
5610 Assens
CVR: 39543508© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt