Havemand Assens

  • Billig havemand Assens - Indhent gratis 3 tilbud
  • Du sparer 18 pct med 3 favorable tilbud
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud i dag

Veje i postnummer 5610

Skipperstræde
Korsvang
Mygindvej
Skovbrynet
Nordre Havnevej
Johan Rantzaus Vej
Ramsherred
Lille Lundager
Sandhammeren
Langeløkke Alle
Provstistræde
Sø Søbyvej
Melbyvej
Tørvelodsvej
Salbrovad
Østergade
Ny Adelgade
Rørmosevej
Ternevej
Sandager Kirkevej

Havemand Assens. Få 3 skræddersyede gratis tilbud her


Bunddækkende stauder

De bunddækkende stauder er ofte stedsegrønne. De har evnen til at skabe et sammenhængende grønt, jorddækkende tæppe, der har til formål at forhindre fremspiring af ukrudt. De har en mindre evne til at danne et flot blomsterflor, ofte vælges dog blomstrende bunddække stauder.
Plejen sigter mod planternes sundhed, så de dækker jorden tilfredsstillende. Der må forventes en del håndlugning samt begrænsning af planternes udbredelse til de nærliggende bede.
Ukrudtsbekæmpelse: Jorden mellem de bunddækkende stauder holdes fri for synligt ukrudt ved håndlugning. Rodukrudt fjernes med rod ved opgravning med greb eller mælkebøttejern. Renholdelsen sker hver 4. uge i begyndelsen af sæsonen. Senere på sæsonen med lidt længere interval. Er der et særligt behov eller måske meget ukrudt, kan man luge hver uge.

Planter, der er nemme at passe

l betragtning af det store udbytte, der fås fra hver plante, er der meget lidt pasning af dem, og det er en af de rigtig gode ting ved den lodrette dyrkning. Bortset fra vanding er der den ugentlige fletning med planterne, hvor toppene stikkes ind gennem en åbning i nettet og tilbage gennem en anden, så de klatrer op ad nettet.
Nogle af afgrøderne som eksempelvis de klatrende bønner og ærter klarer sagen selv, men tomater skal hjælpes gennem åbningerne og have toppen opad. Nettet er så stærkt, at det let holder planten oppe, og jeg har opdaget, at nettet også holder små meloner og nogle squash oppe.
Nogle af mine vintersquash blev så tunge, at jeg frygtede, at sensommerstormene skulle blæse hele arrangementet omkuld. Det afhænger af, hvor stærke jordspyddene er, og hvor fast jorden er, hvor støtterne er forankret.


Udvalgt havemand fra 5610

Løv-Nål Skov og Naturpleje
Blåkildevej 4
5610 Assens
CVR: 74884318
Hjemmeside
Brdr. Petersen I/S
Lerbjergvej 9
5610 Assens
CVR: 21607002
Hjemmeside
Askov Anlægsgartner
Odensevej 79
5610 Assens
CVR: 29560226
Hjemmeside