Billig-gartner.dk

Havemand Als


3 tilbud på Gartner er lige nu ikke aktiv

Havemand Als

6430 Als
vejnavne

Søtoften
Stolbro Nørregade
Th. Brorsens Vej
Skadebjergvej
Søbakken
Sildestien
Strelbjergvej
Sømadevej
Vestervej
Tranebærvej
Sønderlundvej
Rønnevej
Stadionvej
Søholmvej
Tvendalvej
Slotsmosevej
Spanbro
Sandvej
Skolegade
Tyremosevej

Billig havemand Als. Spar mindst 25 pct. med 3 gratis tilbud


Gødskning

Det er utroligt, hvad der kræves af plæner - de beskæres mere regelmæssigt end andre planter i haven, og derefter træder man på dem. Så de skal have næring, hvis de skal se godt ud, især hvis de skal klare sig i dårligt vejr.
Det vigtigste tidspunkt at gøde på er sent forår, da det er starten på vækstsæsonen, men rigtige haveentusiaster bliver ofte ved med at gøde hver sjette uge indtil efteråret for at holde plænen frodig. Når jorden er tør, er græsset allerede stresset og kan svides, hvis det gødes, så lad være med det, medmindre vækstbetingelserne har været gunstige nogle uger, og græsset er kommet sig.
Hvad skal man gøde med? Gødningen indeholder meget kvælstof om foråret og sommeren, og sørger dermed for, at plænen bliver frodig grøn, men når sommeren er ved at gå på hæld, har plænen brug for en anden sammensætning.

Blandingsgødning

For at styrke rødderne til vinteren bruges en gødning med lavt indhold af kvælstof, men højt indhold af fosfor og kalium. Hvis det lyder som lidt for meget hårdt arbejde, kan man forsøge sig med en organisk plænegødning en gang om måneden.
Den svider ikke græsset, og den frigiver næringsstofferne over en længere periode end andre plænegødninger. Det er altid bedst at bruge en rigtig plænegødning - enten granuleret eller flydende - til græs.
Man kan økonomisere og bruge en almindelig blandingsgødning i stedet for, men hvis man gør det, vil man ikke få samme frodige grønne græs, og de store granulater kræver meget vanding for at komme ned i jorden. Hvis målet er at forbedre plænen, uden at den begynder at vokse hurtigere (så den ikke skal klippes så ofte), kan man simpelt hen bruge en efterårsgødning om sommeren i stedet.Udvalgte havemænd fra 6430 Als

Bjarnes Have & Anlæg
Dyndved Gade 11
6430 Nordborg
CVR: 25896378
Tlf. 74459403
Als Have & Multiservice
Rypevej 31
6430 Nordborg
CVR: 40245472
www.facebook.com/alshaveservice
6430 Græs Service
Rypevej 27
6430 Nordborg
CVR: 36651504
Tlf. 50270007


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt