✅Havemand Allerød

  • Billig havemand Allerød - Få 3 gratis tilbud

  • Få ca 43 % i rabat med 3 bedre tilbud

  • Du modtager kun tilbud fra erfarne havemænd

Det er desværre ikke muligt at sammenligne 3 tilbud indtil videre

✅Havemand Allerød - Få 3 tilbud fra godkendte fagfolk✅Hvordan man opstammer en plante

Formning af planter er fascinerende. Det er en proces, hvor den unge plante formes efter ens eget ønske. Ved hjælp af en kombination af topning, knibning og opbinding kan man skabe former, som planterne normalt ikke ville have.
Måske en flad form, så planten kan vokse op ad en mur, eller en opstammet plante (den klassiske slikkepindsfacon) med en lang nøgen stængel, der slutter med et rundt, forgrenet hoved bestående af blade og blomster. Hurtigtvoksende planter som fuchsier er de sjoveste at forme, for man ser hurtigt resultatet.
1. Fjern alle sideskud fra stiklingen, så det kun er det centrale hovedskud, der kan vokse videre. Pot stiklingen i en 10 cm potte og stik en splittet bambusstok ned langs den. I takt med at stænglen bliver længere, bindes den til stokken med 10 cm intervaller, så stænglen bliver lige.

3 tilbud er ikke tilgængelig pt.Trin 2 og 3

2. Når planten er lige så høj som stokken og fylder potten med rødder, ompottes den i en 15-cm potte, og planten bindes nu til en 1 m lang bambusstok. Når skuddet når lige op over stokken toppes den, ved at skudspidsen fjernes. Lad de sideskud, der udvikler sig som følge af topningen, blive ca. 5 cm lange og top derefter også dem. Fjern alle sideskud, der udvikler sig længere nede ad stænglen.
3. Fortsæt med at knibe alle skudspidser af nye skud i toppen af planten, hver gang de er blevet ca. 5 cm lange, så kronen langsomt bliver større og mere tæt. Når kronen har fået den ønskede størrelse, skal skuddene ikke mere toppes. Efter få uger vil planten begynde at blomstre. Bladene på stænglen under kronen vil visne af sig selv, i takt med at planten bliver ældre, og man kan fjerne dem helt, når planten er i blomst.3 tilbud er ikke online indtil videreHar du hørt at...
... du ligeledes kan få tilsendt to-tre egnede tilbud på en dynamisk flyttemand fra Allerød.

3 tilbud på varmepumper

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Anmeldelse
.

Postnr. 3450 Allerød havemænd


Halberg Service

Sjælsø Alle 7
3450 Allerød
CVR: 17972499
Tlf. 48146146© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt