✅Havemand Allerød

  • Billig havemand Allerød - Bestil 3 gratis tilbud

  • Du sparer 55 procent med 3 fornuftige tilbud

  • Få kun tilbud fra passionerede havemænd

Vi kan pt. desværre ikke tilbyde 3 tilbud

✅Havemand Allerød - Få 3 tilbud fra godkendte fagfolk✅Hvordan man opstammer en plante

Formning af planter er fascinerende. Det er en proces, hvor den unge plante formes efter ens eget ønske. Ved hjælp af en kombination af topning, knibning og opbinding kan man skabe former, som planterne normalt ikke ville have.
Måske en flad form, så planten kan vokse op ad en mur, eller en opstammet plante (den klassiske slikkepindsfacon) med en lang nøgen stængel, der slutter med et rundt, forgrenet hoved bestående af blade og blomster. Hurtigtvoksende planter som fuchsier er de sjoveste at forme, for man ser hurtigt resultatet.
1. Fjern alle sideskud fra stiklingen, så det kun er det centrale hovedskud, der kan vokse videre. Pot stiklingen i en 10 cm potte og stik en splittet bambusstok ned langs den. I takt med at stænglen bliver længere, bindes den til stokken med 10 cm intervaller, så stænglen bliver lige.

Vi kan pt. ikke tilbyde tilbudTrin 2 og 3

2. Når planten er lige så høj som stokken og fylder potten med rødder, ompottes den i en 15-cm potte, og planten bindes nu til en 1 m lang bambusstok. Når skuddet når lige op over stokken toppes den, ved at skudspidsen fjernes. Lad de sideskud, der udvikler sig som følge af topningen, blive ca. 5 cm lange og top derefter også dem. Fjern alle sideskud, der udvikler sig længere nede ad stænglen.
3. Fortsæt med at knibe alle skudspidser af nye skud i toppen af planten, hver gang de er blevet ca. 5 cm lange, så kronen langsomt bliver større og mere tæt. Når kronen har fået den ønskede størrelse, skal skuddene ikke mere toppes. Efter få uger vil planten begynde at blomstre. Bladene på stænglen under kronen vil visne af sig selv, i takt med at planten bliver ældre, og man kan fjerne dem helt, når planten er i blomst.3 tilbud er desværre ikke tilgængelig lige nu3 tilbud på varmepumper

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Postnummer 3450
vejnavne:
Anemonevej
Flintholmvej
Damgårdshave
Bellisvej
Bjarkesvej
Brombærvej
Eranthisvej
Bjergvej
Blovstrød Byvej
Gøgevang
Gydevang
Cortlandvej
Frederik 7 Vej
Berberishaven
Gravenstensvej
Enghaven
Blommevej
Delfinvej
Fritz Hansens Vej
Clara Frijsvej

Anmeldelse
.

Solide havemænd i 3450 Allerød


Anlægsgartner Anders Frenk

Gl Lyngevej 117
3450 Allerød
CVR: 28265158
www.frenk.dk© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt