Billig-gartner.dk

Havemand Albertslund


Der kan desværre ikke fås 3 tilbud lige nu

Postnummer 2620
vejnavne

Jægerhusene
Falkehusene
Hedemarksvej
Fiskerhusene
Rigelvænget
Færgeslippen
Kongsager
Herstedvester Kirkevej
Mesterslippen
Højbakkestræde
Bryggerlængen
Kratager
Kanalens Kvt
Egelundsvej
Apotekerlængen
Lange Eng
Galgebakken Vester
Oksens Kvt
Eskebuen
Liljens Kvt

Havemand Albertslund - Få 3 tilbud fra dygtige gartnere


Efterår og vinter i haven

Efterår:
Første prioritet er at sørge for, at ikke-hårdføre planter tages ind, før frosten kommer. Et mildt efterår er det bedste tidspunkt til plantning af nye træer, buske og træagtige klatreplanter; deres rødder etablerer sig godt, hvis jorden stadig er varm og fugtig.
Vinter:
Man tager fejl, hvis man tænker på haven som en fiasko om vinteren, for på det tidspunkt kommer de stedsegrønne planter og træernes bark og stængler til deres ret. Sæt dem sammen med, hvad du kan finde af vinterblomstrende planter, og så har du et helt nyt syn lige foran dig.

Stedsegrønne planter

Stedsegrønne er rygraden i haven hele året, og der er et enormt udvalg af gyldne, brogede, grå, blå, ja selv ruskindsfarvede nåletræer og stedsegrønne planter til rådighed. jeg bruger så mange forskellige vækstformer som muligt - bambus, små træer og kompakte buske
Det skaber kontrast og variation i forhold til de mere forudsigelige vinterformer hos de løvfældende planter. En varieret stedsegrøn ramme er en god baggrund for forårs- og sommerblomster og også for efterårets frugter, men især om vinteren er de med til at fremhæve de farvestrålende stammer og blomster, der er i haven.
I modsætning til hvad man måske tror, er vilde blomster overhovedet ikke det samme som ukrudt. Yndede vilde blomster dyrkes med fuldt overlæg i naturhaven eller i efterligninger af naturlige enge, og hvis de breder sig eller selvsår sig, gør de det på en værdig måde, som indbyder til respekt og opmuntring.Udvalgte havemænd fra 2620 Albertslund

Furesø Byg & Anlæg ApS
Herstedøstervej 72
2620 Albertslund
CVR: 37651893
www.furesogartnerservice.dk
Teo's haveservice
Topperne 10
2620 Albertslund
CVR: 35816968
www.teoshaveservice.dk
HRH Gartner & Ejendomsservice A/S
Herstedøster Skolevej 16
2620 Albertslund
CVR: 26085462
www.hrh.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt