Havemand Albertslund

  • Billig havemand Albertslund - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få ca 13 pct i rabat med 3 lokale tilbud
  • Få kun tilbud fra kreative havemænd

3 tilbud på Gartner er lige nu ikke i drift

Veje 2620 Albertslund

Gartnervangen
Løvens Kvt
Holsbjergvej
Lyngmosevej
Hvedens Kvt
Antaresvænget
Faklens Kvt
Nordmarks Alle
Herstedvester Kirkevej
Duens Kvt
Hjortens Kvt
Blankager
Fiskens Kvt
Galgebakken Neder
Hanens Kvt
Mørkager
Bjørnens Kvt
Bakkestræde
Blokland
Linde Alle

Havemand Albertslund - Få 3 tilbud fra dygtige gartnere


Efterår og vinter i haven

Efterår:
Første prioritet er at sørge for, at ikke-hårdføre planter tages ind, før frosten kommer. Et mildt efterår er det bedste tidspunkt til plantning af nye træer, buske og træagtige klatreplanter; deres rødder etablerer sig godt, hvis jorden stadig er varm og fugtig.
Vinter:
Man tager fejl, hvis man tænker på haven som en fiasko om vinteren, for på det tidspunkt kommer de stedsegrønne planter og træernes bark og stængler til deres ret. Sæt dem sammen med, hvad du kan finde af vinterblomstrende planter, og så har du et helt nyt syn lige foran dig.

Stedsegrønne planter

Stedsegrønne er rygraden i haven hele året, og der er et enormt udvalg af gyldne, brogede, grå, blå, ja selv ruskindsfarvede nåletræer og stedsegrønne planter til rådighed. jeg bruger så mange forskellige vækstformer som muligt - bambus, små træer og kompakte buske
Det skaber kontrast og variation i forhold til de mere forudsigelige vinterformer hos de løvfældende planter. En varieret stedsegrøn ramme er en god baggrund for forårs- og sommerblomster og også for efterårets frugter, men især om vinteren er de med til at fremhæve de farvestrålende stammer og blomster, der er i haven.
I modsætning til hvad man måske tror, er vilde blomster overhovedet ikke det samme som ukrudt. Yndede vilde blomster dyrkes med fuldt overlæg i naturhaven eller i efterligninger af naturlige enge, og hvis de breder sig eller selvsår sig, gør de det på en værdig måde, som indbyder til respekt og opmuntring.


Eksempel på havemand i Albertslund

Care4Nature
Risbystræde 2
2620 Albertslund
CVR: 31231728
Hjemmeside
Hostrups Have Service
Kongsager 2
2620 Albertslund
CVR: 26763681
Hjemmeside
Alletiders Anlæg ApS
Herstedvang 7 A
2620 Albertslund
CVR: 33770316
Hjemmeside