Billig-gartner.dk

Havemand Aars


Det er desværre ikke muligt at modtage 3 tilbud lige nu

Havemand Aars

Vi dækker også disse
veje i Aars

Bymidten
Højslev Møllevej
Blåbærvej
Gl Tingvej
Oustrupvej
Anlægsvej
Bakkegårdsvej
Gyvelgårdvej
Hødalen
Foldgangsvej
Dronningholmvej
Lynnerupvej
Lille Tingvej
Nørregade
Hvorvarpvej
Nordvestvej
Brombærvej
Himmerlandsgade
Møllevej
Blicherssti

Billig havemand Aars - Modtag 3 gratis tilbud i dag


Materiale til stierne i køkkenhaven

Hvis du anbringer dine køkkenhaverammer på et græsareal, kan du lade pladsen til stierne bestå af græs, men det betyder, at græsset skal slås, og kanterne trimmes. l stedet for kan du fjerne ukrudt og græs, planere jorden og lægge en ukrudtsdug, som du dækker med løst materiale som for eksempel grus eller barkflis.
Hvis dine rammer skal stå, så de kan ses fra resten af haven, og du gerne vil sørge for, at de tager sig godt ud, kan du lægge fliser eller mursten på stierne, så området får sammenhæng med stilen i resten af haven.
Det bedste er gratis træ, som du finder på en byggeplads. Spørg formanden for byggeriet, om du må få nogle restbrædder på 5 x 15 cm. Skal du købe træet, er det billigst at fremstille rammerne af blødt træ som for eksempel fyr, og hvis det skal være mere holdbart, vælges hårdt træ som ceder eller eg.

Bedre såning

Da jeg begyndte på havearbejde, syntes jeg, at den traditionelle måde med at bruge en hel pose frø til en enkelt række gav meget spild; jeg kunne ikke tro, at man altid havde gjort sådan! Hvorfor har man lært at spilde en posefuld frø på en række, når man oven i købet skal udtynde 95 % af frøplanterne for at give plads til de enkelte planter?
Hvad med at lægge nogle få frø i hvert hul? Efter at have prøvet ideen sammen med mange andre og set, om de kunne finde ud af at dosere en lille smule frø, ser det ud til at fungere fint.
Jeg er imod udtynding - det er, når du trækker alle frøplanterne op, undtagen den ene som du vil lade gro. Udtynding er et stort arbejde og generer også rødderne på de planter, der skal vokse, og det er ikke godt. Hvis du kun sår nogle få frø i hvert hul, og der så kommer flere op, tager du bare en saks og klipper, så kun den kraftigste plante bliver tilbage.Vi finder de bedste havemænd

Elmerhøj anlæg og belægning
Viborgvej 56
9600 Aars
CVR: 30433262
www.elmerhoej.dk
TC Dæk og Græs
Markvænget 16
9600 Aars
CVR: 33928637
Tlf. 41101843
MoesLund-HaveDesign
Stenildhøjgårde 6
9600 Aars
CVR: 33533918
Tlf. 20667185


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt