Billig-gartner.dk

Havemand Aarhus


Der kan ikke fås 3 tilbud i dag

Eksempler på
vejnavne Aarhus

Containervej
Amaliegade
F.G.E. Rostrups Vej
Emil Hornemans Vej
Frederiksgade
Haveforeningen af 1918
F. Vestergaards Gade
Harald Jensens Plads
Frederiksbjerg Torv
Absalonsgade
Klostergade
Mindegade
Janus La Cours Gade
Libaugade
Bissensgade
Herningvej
Grønnegade
Hedemannsgade
Chr. Filtenborgs Plads
Aros Allé

Havemand Århus - Få 3 tilbud - Gratis og uforpligtende


Insekterne i haven

Snyltehvepse lægger deres æg i den store kålsommerfugls larver - dem, der gør medlemmer af kålfamilien og blomsterkarse til kniplinger - og snylter på dem, så de ikke kan udvikle sig til nye sommerfugle.
Guldøje minder om et grønligt møl med gennemsigtige vinger og æder bladlus og andre små skadegørere. Hvis man opdager dem, skal de have lov til at overvintre i skuret om vinteren. For at lokke dem til at blive i haven hele året, kan man købe guldøjehoteller, der består af hule bjørneklostængler monteret i en ramme.
Svirrefluer er de små stribede insekter, der minder om slanke hvepse, bortset fra at de ikke stikker og har en bemærkelsesværdig evne til at forblive svævende over det samme sted. Både de voksne og larverne æder store mængder bladlus fra tidligt på sommeren og fremefter, så snart det solrige vejr er begyndt.

Edderkopper og mariehøns

Edderkopper er glimrende jægere, og de er gode til at sætte fælder; somme tider kan man se en rovedderkop slikke solskin på et blad med sine to par forben udstrakt - de er i gang med at indfange insektbytte. Edderkopper, der spinder deres net, fanger flyvende insekter, og selv små edderkopper lever af bladlus. Mejeren, der ligner en langbenet edderkop med en lille krop, tager nyklækkede bænkebiderlarver. Hvis man fanger dem inden døre, bør man sætte dem ud i haven.
Mariehøns fås i rød eller gul og med varierende antal af pletter; både de voksne og larverne tager store mængder bladlus. Mariehøns er længe om at opbygge en population om sommeren; de overvintrer i store hønsehuse under hække.Velrenommerede havemænd fra postnr. 8000

DesignHaver ApS
Silkeborgvej 53
8000 Århus C
CVR: 26493862
www.designhaver.dk
JK Multiservice
Åboulevarden 39
8000 Århus C
CVR: 33968647
www.jk-multiservice.dk
J. M. Østerby
Montanagade 48
8000 Århus C
CVR: 33337140
Tlf. 20406704


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt