✅Havemand Aarhus

  • Billig havemand Aarhus - Indhent 3 gratis tilbud

  • Du sparer 32 % med 3 tiltalende tilbud

  • Få kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

3 tilbud på Gartner er pt. ikke online

✅Havemand Århus - Få 3 tilbud - Gratis og uforpligtende✅Insekterne i haven

Snyltehvepse lægger deres æg i den store kålsommerfugls larver - dem, der gør medlemmer af kålfamilien og blomsterkarse til kniplinger - og snylter på dem, så de ikke kan udvikle sig til nye sommerfugle.
Guldøje minder om et grønligt møl med gennemsigtige vinger og æder bladlus og andre små skadegørere. Hvis man opdager dem, skal de have lov til at overvintre i skuret om vinteren. For at lokke dem til at blive i haven hele året, kan man købe guldøjehoteller, der består af hule bjørneklostængler monteret i en ramme.
Svirrefluer er de små stribede insekter, der minder om slanke hvepse, bortset fra at de ikke stikker og har en bemærkelsesværdig evne til at forblive svævende over det samme sted. Både de voksne og larverne æder store mængder bladlus fra tidligt på sommeren og fremefter, så snart det solrige vejr er begyndt.

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud lige nuEdderkopper og mariehøns

Edderkopper er glimrende jægere, og de er gode til at sætte fælder; somme tider kan man se en rovedderkop slikke solskin på et blad med sine to par forben udstrakt - de er i gang med at indfange insektbytte. Edderkopper, der spinder deres net, fanger flyvende insekter, og selv små edderkopper lever af bladlus. Mejeren, der ligner en langbenet edderkop med en lille krop, tager nyklækkede bænkebiderlarver. Hvis man fanger dem inden døre, bør man sætte dem ud i haven.
Mariehøns fås i rød eller gul og med varierende antal af pletter; både de voksne og larverne tager store mængder bladlus. Mariehøns er længe om at opbygge en population om sommeren; de overvintrer i store hønsehuse under hække.3 tilbud på Gartner er indtil videre stoppetLokale havemænd i 8000 Aarhus


Per Pedersen Anlægsgartner

Rungstedvej 2
8000 Århus C
CVR: 20676302
Tlf. 22731476© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt