Billig-gartner.dk

Havemand Aabenraa


3 tilbud er desværre ikke aktiv pt.

Vi dækker også disse
veje i Aabenraa

Ved Bækken
Virkelyst
Skovgårdsvej
Skarrevvej
Syrenvej
Sydhavn
Skovhøj
Syvmandsskov
Wollesgyde
Surkær
Traneholmvej
Svinget
Stentoftvej
Skovbakken
Skomagermosen
Torp Bygade
Søgaards Mark
Svendstedbrovej
Søndre Havnevej
Vestvejen

Havemand Aabenraa. Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud


Sommerblomstrende løgvækster

De sommerblomstrende løgvækster anvendes mellem stauder og buske eller i bede for sig selv. De fleste er meget blomsterrige over en længere periode. De er tillige meget kraftigt voksende og bør opbindes. De er ofte velegnede til buketter og dekorationer.
Sommerløgvæksterne købes og sættes (plantes) om foråret. Løgene og knoldene tåler ikke frost, så de skal opbevares frostfrit. Plejen sigter hovedsageligt på en god etablering, ukrudtsbekæmpelse og opbinding. Ønsker man at opbevare løgene og knoldene om vinteren, kræver det en omhyggelig optagning, inden der går frost i jorden.
Derefter en omhyggelig tørring og så en kølig, tør, frostfri overvintring. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm grov kompost og 2 cm groft lerfrit grus, der blandes i den eksisterende jord ved gravning eller fræsning. På sandjorde tilføres kun kompost.

Sætning og afpudsning af løg

Sommerløgvæksterne vandes umiddelbart efter plantningen, så jorden kan sætte sig omkring løgene. Løgene sættes fra midten af maj til midten af juni. Løgene sættes altid lige under jordoverfladen - dog ikke, hvis der er angivet andet på posen. Husk altid at sætte dem med spidsen opad.
Det kan være en fordel, at løgene er drevet frem, så de plantes ud med top. Det giver en væsentlig tidligere blomstring. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Bekæmpelse af ukrudt: Løgene står som regel mellem anden form for beplantning, så renholdelsen følger blot denne beplantning.
Afpudsning af løg: For at undgå at løgene sætter frø, hvilket vil nedsætte blomstringen, skal alle visne blomsterstande fjernes lige under blomsterhovedet. Optagning: Hvis man ønsker at gemme løgene til næste år, tages de op, når den første frost har svedet toppen, dog senest midt i november.Lokale havemænd fra postnr. 6200

Frank Sørensen Anlægsgartner
Juelsbjerg 13
6200 Aabenraa
CVR: 11337473
www.fs-aps.dk
BA Multiservice IVS
Holmvej 16
6200 Aabenraa
CVR: 38793977
Tlf. 22767913
Altmuligmanden
Varnæsvej 535
6200 Aabenraa
CVR: 28612346
Tlf. 28566181


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt