Havemand Aabenraa

Få 3 Havemand Aabenraa tilbud

Havemand Aabenraa. Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbudSommerblomstrende løgvækster

De sommerblomstrende løgvækster anvendes mellem stauder og buske eller i bede for sig selv. De fleste er meget blomsterrige over en længere periode. De er tillige meget kraftigt voksende og bør opbindes. De er ofte velegnede til buketter og dekorationer.
Sommerløgvæksterne købes og sættes (plantes) om foråret. Løgene og knoldene tåler ikke frost, så de skal opbevares frostfrit. Plejen sigter hovedsageligt på en god etablering, ukrudtsbekæmpelse og opbinding. Ønsker man at opbevare løgene og knoldene om vinteren, kræver det en omhyggelig optagning, inden der går frost i jorden.
Derefter en omhyggelig tørring og så en kølig, tør, frostfri overvintring. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm grov kompost og 2 cm groft lerfrit grus, der blandes i den eksisterende jord ved gravning eller fræsning. På sandjorde tilføres kun kompost.Sætning og afpudsning af løg

Sommerløgvæksterne vandes umiddelbart efter plantningen, så jorden kan sætte sig omkring løgene. Løgene sættes fra midten af maj til midten af juni. Løgene sættes altid lige under jordoverfladen - dog ikke, hvis der er angivet andet på posen. Husk altid at sætte dem med spidsen opad.
Det kan være en fordel, at løgene er drevet frem, så de plantes ud med top. Det giver en væsentlig tidligere blomstring. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Bekæmpelse af ukrudt: Løgene står som regel mellem anden form for beplantning, så renholdelsen følger blot denne beplantning.
Afpudsning af løg: For at undgå at løgene sætter frø, hvilket vil nedsætte blomstringen, skal alle visne blomsterstande fjernes lige under blomsterhovedet. Optagning: Hvis man ønsker at gemme løgene til næste år, tages de op, når den første frost har svedet toppen, dog senest midt i november.Hej! Har du hørt at...
... du ligeledes kan indhente 2-3 bæredygtige overslag på en fiks gartner fra Aabenraa.

Billig VVS

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Postnummer 6200
vejnavne:
Visgårdvej
Sct. Nicolai Gade
Stenagervej
Torvet
Troldkær
Varnæshoved
Skølsigvej
Visøvej
Aartoftvej
Østerkrogsforte
Stenneskærvej
Sandved
Varnæs Vestermark
Teglværksvej
Søndervang
Tumbøl Bygade
Vægterpladsen
Rugmarken
Rønholm
Sandskærvej

Havemand Aabenraa

Postnummer 6200 Aabenraa havemænd


Havekompagniet ApS

Sønder Hostrup Toftevej 28
6200 Aabenraa
CVR: 35417974
www.havekompagniet.dk

Anlægsgartner Claus Lyng

Skovbølgaardvej 4
6200 Aabenraa
CVR: 21507334
www.clauslyng.dk

Niels Junggreen Have

Barsmark Bygade 71
6200 Aabenraa
CVR: 13056374
www.nielsjunggreenhave.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt