Havemand Østerbro

  • Billig havemand Østerbro - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få 33 pct rabat med 3 nyttige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra 1. klasses havemænd

Der kan desværre ikke indhentes 3 tilbud i dag

Vi dækker også
postnummer 2100

Askøgade
Borgervænget
Sankt Kjelds Gade
Sejrøgade
Annekegade
Folke Bernadottes Allé
Wilhelm Marstrands Gade
Bredelandsvej
Aldersrogade
Dag Hammarskjölds Allé
Faksegade
Kanslergade
Gefionsgade
Classensgade
Sionsgade
Lundingsgade
Musholmgade
Kastellet
Strødamvej
Helgesensgade

Havemand på Østerbro - Spar mange penge med 3 tilbud


Forår i haven og løg

Det fantastiske ved de fleste forårsblomstrende løg er, at de kan dyrkes under træer, og alligevel ved man, at de vil se pragtfulde ud, når det er det, man har brug for at se. Man behøver ikke at bekymre sig om den dybe skygge, der omgiver dem, når træerne får blade, for det er det tidspunkt, hvor løgenes blade visner alligevel.
Denne praktiske egenskab betyder, at man kan dyrke sommerblomstrende stauder i blomsterbede på praktisk taget samme sted som blomsterløg. Vintergæk og erantis er særligt gode i forårets første farvetæppe, og de vil gerne naturalisere sig - når de er lagt, vil de brede sig af sig selv.
Når de først er kommet på plads, kræver de ikke mere arbejde. Påskelilje og krokus er gode til at brede sig i plæner, så længe man sørger for at plante dem i grupper.

Dværgnarcisser

Hvis man er ude efter en naturligt udseende have, skal man gå efter specielle narcisser som pinselilje eller den iøjnefaldende vibeæg med de nikkende, skakternede, lilla eller hvide klokkeformede blomster. Skilla og snepryd er også gode til at brede sig i en naturlig have.
I lange, smalle bede (rabatter) er dværgnarcisser meget mere praktiske end de gigantiske plukkenarcisser, da de ikke står med lange, rodet udseende blade, som sviner blomsterbedene til, når blomstringen er slut. De tidligste dværgnarcisser er glimrende til krukker, men det er løg som tulipaner og hyacinter, der rigtig dominerer, når foråret for alvor bryder frem.


Eksempel på havemænd fra postnr. 2100

Anlægsgartner Ellen Holmboe
Langøgade 17
2100 København Ø
CVR: 30423305
Tlf. 28857147
Anlægsgartner John Wichmann
Nyborggade 7
2100 København Ø
CVR: 27545661
Tlf. 40862267
Ølands Anlægsgartner ApS
Thomas Laubs Gade 11
2100 København Ø
CVR: 32059392
www.xn--lands-uua.dk