Billig-gartner.dk

Havemand Østerbro


Der kan ikke bestilles 3 tilbud i øjeblikket

Havemand Østerbro

Veje i postnummer 2100

Stavangergade
Thomas Laubs Gade
Hovgaardsgade
Oliemøllegade
Gunhildsgade
Landskronagade
Langeliniekaj
Klædemålet
Borthigsgade
Hobrogade
Studsgaardsgade
Nørre Allé
Rønnegade
Victor Bendix Gade
Upsalagade
Fakse Tværgade
Hedemannsgade
Ved Vænget
Glænøgade
Bryggervangen

Havemand på Østerbro - Spar mange penge med 3 tilbud


Forår i haven og løg

Det fantastiske ved de fleste forårsblomstrende løg er, at de kan dyrkes under træer, og alligevel ved man, at de vil se pragtfulde ud, når det er det, man har brug for at se. Man behøver ikke at bekymre sig om den dybe skygge, der omgiver dem, når træerne får blade, for det er det tidspunkt, hvor løgenes blade visner alligevel.
Denne praktiske egenskab betyder, at man kan dyrke sommerblomstrende stauder i blomsterbede på praktisk taget samme sted som blomsterløg. Vintergæk og erantis er særligt gode i forårets første farvetæppe, og de vil gerne naturalisere sig - når de er lagt, vil de brede sig af sig selv.
Når de først er kommet på plads, kræver de ikke mere arbejde. Påskelilje og krokus er gode til at brede sig i plæner, så længe man sørger for at plante dem i grupper.

Dværgnarcisser

Hvis man er ude efter en naturligt udseende have, skal man gå efter specielle narcisser som pinselilje eller den iøjnefaldende vibeæg med de nikkende, skakternede, lilla eller hvide klokkeformede blomster. Skilla og snepryd er også gode til at brede sig i en naturlig have.
I lange, smalle bede (rabatter) er dværgnarcisser meget mere praktiske end de gigantiske plukkenarcisser, da de ikke står med lange, rodet udseende blade, som sviner blomsterbedene til, når blomstringen er slut. De tidligste dværgnarcisser er glimrende til krukker, men det er løg som tulipaner og hyacinter, der rigtig dominerer, når foråret for alvor bryder frem.Vi opsporer de bedste havemænd

Ingeman Anlæg & Design
Vognmandsmarken 47
2100 København Ø
CVR: 39844087
www.ingemanhaver.com
Havegartner Bendixen
Trianglen 7 A
2100 København Ø
CVR: 30410653
Tlf. 35423916
Siersbæk Havearbejde
Ringkøbinggade 12
2100 København Ø
CVR: 36651725
Tlf. 30480134


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt