Havemand Østerbro

  • Billig havemand Østerbro - Få 3 gratis tilbud
  • Få 25 pct rabat med 3 prisbillige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra kompetente havemænd

Det er desværre ikke muligt at få 3 tilbud pt.

Eksempler på veje
fra Østerbro

Kanslergade
Carl Nielsens Allé
Askøgade
Thomas Laubs Gade
Nøjsomhedsvej
Stubbeløbgade
Ryvangs Allé
Zinnsgade
Amerika Plads
Voldmestergade
Mandalsgade
Horserødvej
Livjægergade
Reersøgade
Horsensgade
Engelstedsgade
Hjørringgade
Folke Bernadottes Allé
J.E. Ohlsens Gade
Hovgaardsgade

Havemand på Østerbro - Spar mange penge med 3 tilbud


Forår i haven og løg

Det fantastiske ved de fleste forårsblomstrende løg er, at de kan dyrkes under træer, og alligevel ved man, at de vil se pragtfulde ud, når det er det, man har brug for at se. Man behøver ikke at bekymre sig om den dybe skygge, der omgiver dem, når træerne får blade, for det er det tidspunkt, hvor løgenes blade visner alligevel.
Denne praktiske egenskab betyder, at man kan dyrke sommerblomstrende stauder i blomsterbede på praktisk taget samme sted som blomsterløg. Vintergæk og erantis er særligt gode i forårets første farvetæppe, og de vil gerne naturalisere sig - når de er lagt, vil de brede sig af sig selv.
Når de først er kommet på plads, kræver de ikke mere arbejde. Påskelilje og krokus er gode til at brede sig i plæner, så længe man sørger for at plante dem i grupper.

Dværgnarcisser

Hvis man er ude efter en naturligt udseende have, skal man gå efter specielle narcisser som pinselilje eller den iøjnefaldende vibeæg med de nikkende, skakternede, lilla eller hvide klokkeformede blomster. Skilla og snepryd er også gode til at brede sig i en naturlig have.
I lange, smalle bede (rabatter) er dværgnarcisser meget mere praktiske end de gigantiske plukkenarcisser, da de ikke står med lange, rodet udseende blade, som sviner blomsterbedene til, når blomstringen er slut. De tidligste dværgnarcisser er glimrende til krukker, men det er løg som tulipaner og hyacinter, der rigtig dominerer, når foråret for alvor bryder frem.


Eksempel på lokal Østerbro havemand

Ølands Anlægsgartner ApS
Thomas Laubs Gade 11
2100 København Ø
CVR: 32059392
Hjemmeside
Anlægsgartner Ellen Holmboe
Langøgade 17
2100 København Ø
CVR: 30423305
Hjemmeside
Havegartner Bendixen
Trianglen 7 A
2100 København Ø
CVR: 30410653
Hjemmeside