Billig-gartner.dk

Havemand Ølstykke


Vi kan lige nu ikke levere tilbud

Havemand Ølstykke

Eksempler på
3650 vejnavne

Gjelstensåsen
Emilsvej
Ladbyvej
Møllevej
Margeritvej
Pelargonievej
Erantisvej
Harpevej
Dronning Dagmars Vej
Irisvej
Andantevej
Birkemosen
Krogholmvej
Kløvervænget
Agavevej
Orkidevej
Runevej
Hyacintvej
Frejas Plads
Lyshøjvej

Spar 22% på havemand Ølstykke. Vi skaffer 3 favorable tilbud


Hvordan man forynger gamle buske

Hvis man har ældgamle buske, der ikke blomstrer ret godt, må man spørge sig selv, om det ikke ville være en bedre ide at erstatte dem i stedet for at forsøge at forynge dem. Foryngelse tager tid, hvorimod en ny busk vil tage sig bedre ud med det samme.
Men hvis man har en helt speciel busk, der ikke er helt udslukt, eller hvis man er for nærig eller ikke har råd til at anskaffe en ny, kan man altid gøre forsøget. Jeg ved, at det er fristende at forsøge at gøre det hele på en gang, men man skal være tålmodig. Hvis man skærer en gammel busk for hårdt tilbage, vil den bare svare igen ved at udvikle mængder af meget bladfyldte skud, der ikke blomstrer.
Det er meget bedre at skære en eller to af de allerældste grene bort hvert år. Når det drejer sig om buske, der blomstrer midt på til sent på sommeren, er det bedst at foretage udtyndingen om vinteren eller tidligt om foråret.

Tidligtblomstrende buske

Tidligtblomstrende buske kan beskæres efter blomstring. Lad være med at fjerne mere end en femtedel af plantens grene på en gang.
1. Nogle buske, som sorter af hvidpil, prydel og kornel, der hovedsagelig dyrkes pga. deres løv og/eller deres smukt farvede skud, har godt af hård beskæring hvert 2.-3. år. Om foråret skæres alle tykke, gamle grene med mørk bark ned tæt ved jorden med en beskæresav - lige før planterne begynder at gro, men når der ikke mere er risiko for hård frost.
2. Fjern de små spinkle skud med beskæresaksen. Kraftige unge skud vil hurtigt udvikle sig fra disse stumper, så de danner en busket ny plante.
3. Senere på sommeren vil man have noget, der ligner en helt ny busk med store blade og kraftige skud. Dette er hvid kornel, der dyrkes pga. sine smukke, brogede blade og røde stængler, der bedst kommer til deres ret om vinteren.Find de bedste havemænd

De Grønne Smølfer ApS
Svalehøjvej 36
3650 Ølstykke
CVR: 30595157
www.degronnesmolfer.dk
Niklas Hytholm Havedesign
Skenkelsøvej 30
3650 Ølstykke
CVR: 27330304
www.facebook.com/343071585807028
Haveservice v/Lars Svendsen
Dildalvej 7
3650 Ølstykke
CVR: 17515357
www.svendsenshaveservice.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt