Anlægsgartner Svenstrup

  • Få 3 gedigne tilbud på fleksibel gartner
  • Indsend webformularen på bare syv minutter
  • Find en erfaren anlægsgartner Svenstrup

Få 3 Anlægsgartner Svenstrup tilbud

Vejnavne i
postnummer 9230

Lokeshøj
Østermøllevej
Ved Vester Mølle
Lejrevej
Rytterbakken
Svanereden
Ørnevej
Æblehaven
Fyrtøjet
Stubmøllevej
Tommelisevej
Skøjtevej
Engkrogen
Dall Møllevej
Urfuglevej
Helsebakken
Bøgevej
Musvitvej
Gunderupvej
Sjællandsgården

Anlægsgartner Svenstrup - Spar penge med 3 billige tilbud

Vi har her på Billig-gartner.dk kvalitetskontrolleret og samlet en lang række anlægsgartnere over hele Danmark. Når vi har modtaget din anlægsopgave, udvælger vi de tre mest erfarne anlægsgartnere i de tre mest kompetente anlægsgartnere. Din anlægsopgave formidles videre til alle de relevante anlægsgartnere, vi samarbejder med i de tre mest kompetente anlægsgartnere og maksimalt 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at få yderligere oplysninger om opgaven eller for at afgive et tilbud. I løbet af max 38 timer får du 3 perfekte gartner tilbud.
Uden for havelågen: Et hjørne på terrassen eller altanen kan rumme flere rammer på 60 x 60 cm. De kan anbringes kreativt og udgøre en meget attraktiv hjørnehave. Rammerne kan stå på lave borde i forskellig højde eller enkeltvis på støtteben.

Plantning med rødder

Sørg for, at det øverste af rodklumpen befinder sig i niveau med den omgivende jordoverflade, og sørg for, at planten står lodret. Bland mere organisk jord med den udgravede jord, og læg blandingen tilbage omkring rodklumpen, idet jorden forsigtigt trykkes fast med foden.
Når hullet er fyldt, ryddes området op, jorden jævnes, og der vandes grundigt. Fordel 8 cm jorddækningsmateriale bestående af fx barkflis eller staldgødning ud over jorden ved plantehullet, og det er det - plantningen er slut.
Rødder: Bør der være mange af. Når de sættes til salg, har de fleste af planterne potterne fyldt med rødder. Det betyder ikke noget, at rødderne løber igennem hullet i bunden af potten: Planter, der står i lang tid på fugtigt sand, er tilbøjelige til at lade rødderne løbe. Hvis planten er sund, kan man skære potten af.

Overlad anlægsarbejdet til folk med erfaring

Få 3 gode anlægsgartnertilbud uanset hvor på Svenstrup egnen, du er bosat:
  • Godthåb
  • Ferslev
  • Tostrup
  • Dall Villaby
  • Guldbæk

Få 3 Anlægsgartner Svenstrup tilbud


Eksempler på Svenstrup anlægsgartner

JN Have- og Viceværtservice ApS
Svenstruphøj 40
9230 Svenstrup
CVR: 27912141
Hjemmeside
Asger Enggaard ApS
Marathonvej 5
9230 Svenstrup J
CVR: 29260648
Hjemmeside
Godthåb Have- og Anlægsservice
Tostrupvej 21 A
9230 Svenstrup J
CVR: 27068022
Hjemmeside