Anlægsgartner Svenstrup

  • Få 3 fantastiske tilbud på kreativ gartner
  • Indsend onlineskemaet på under otte min.
  • Få en godkendt anlægsgartner Svenstrup

Vi dækker også
postnummer 9230

Lille Volstrupvej
Lansen
Atletikvej
Digesvalevej
Lunden
Østerkæret
Skøjtevej
Ridemandsmøllevej
Rytterbakken
Musvitvej
Sangdrosselvej
Østermøllevej
Jættestuen
Tennisvej
Lille Dallvej
Rosenlundsvej
Frederikshøjvej
Halkærgårdvej
Dannevirke
Solitudevej

Anlægsgartner Svenstrup - Spar penge med 3 billige tilbud

Vi har her på Billig-gartner.dk kvalitetskontrolleret og samlet en lang række anlægsgartnere over hele Danmark. Når vi har modtaget din anlægsopgave, udvælger vi de tre mest erfarne anlægsgartnere i de tre mest kompetente anlægsgartnere. Din anlægsopgave formidles videre til alle de relevante anlægsgartnere, vi samarbejder med i de tre mest kompetente anlægsgartnere og maksimalt 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at få yderligere oplysninger om opgaven eller for at afgive et tilbud. I løbet af max 38 timer får du 3 perfekte gartner tilbud.
Uden for havelågen: Et hjørne på terrassen eller altanen kan rumme flere rammer på 60 x 60 cm. De kan anbringes kreativt og udgøre en meget attraktiv hjørnehave. Rammerne kan stå på lave borde i forskellig højde eller enkeltvis på støtteben.

Plantning med rødder

Sørg for, at det øverste af rodklumpen befinder sig i niveau med den omgivende jordoverflade, og sørg for, at planten står lodret. Bland mere organisk jord med den udgravede jord, og læg blandingen tilbage omkring rodklumpen, idet jorden forsigtigt trykkes fast med foden.
Når hullet er fyldt, ryddes området op, jorden jævnes, og der vandes grundigt. Fordel 8 cm jorddækningsmateriale bestående af fx barkflis eller staldgødning ud over jorden ved plantehullet, og det er det - plantningen er slut.
Rødder: Bør der være mange af. Når de sættes til salg, har de fleste af planterne potterne fyldt med rødder. Det betyder ikke noget, at rødderne løber igennem hullet i bunden af potten: Planter, der står i lang tid på fugtigt sand, er tilbøjelige til at lade rødderne løbe. Hvis planten er sund, kan man skære potten af.

Overlad anlægsarbejdet til folk med erfaring

Få 3 gode anlægsgartnertilbud uanset hvor på Svenstrup egnen, du er bosat:
  • Godthåb
  • Ferslev
  • Tostrup
  • Dall Villaby
  • Guldbæk

Robuste anlægsgartnere fra postnummer 9230

Aalborg Robotklip
Volstrupvej 44
9230 Svenstrup J
CVR: 36582952
www.robotklip.dk
Aalborg Planteskole
Drejerensvej 11
9230 Svenstrup J
CVR: 34435391
www.aalborgplanteskole.dk
Marcher Grønne Service
Duedal 72
9230 Svenstrup J
CVR: 35761276