Træfældning i Vordingborg

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Vordingborg
  • Udfyld skemaet online på kun fem minutter
  • 3 effektive firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Få 3 rappe tilbud fra hurtige træfældere i Vordingborg

3. august 2017. Uanset hvilken træfældningsopgave du skal have løst, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til erfarne træfældningseksperter i Vordingborg. Udfyld skemaet online på under 6 minutter. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den så godt som muligt - så får du de bedste tilbud.
Vi gennemgår alle opgaver, der bliver indsendt via denne side. Når din opgave er gennemgået, bliver den sendt ud til de træfældningsspecialistvirksomheder i Vordingborg, som egner sig bedst til netop din type opgave. De får udleveret dine kontaktoplysninger og kontakter dig hurtigst muligt.
Nå vi har gennemgået din opgave og den er sendt ud til de bedst matchende fagfolk, vil der blive taget kontakt til dig med et gratis og uforpligtende træfældningstilbud. Hvis din opgave er interessant for flere træfældningseksperter i Vordingborg, kan du modtage op til 3 uforpligtende tilbud.

Forskellige typer af fældejern

De normale fældejern har en længde på ca. 90 cm. Det er begrænset, hvor stor en kraft man kan overføre til træet med denne forholdsvis korte længde. Der findes fældejern med en skaftlængde på ca. 150 cm, der kan overføre flere kræfter. Det er vigtigt at "skubbe" fældejernet - ikke trække.
Man kan bedre undgå at falde forkert, hvis fældejernet skulle knække eller spidsen miste sit greb. Ét sæt af rør fører vand og mineraler op og ud i kronen, mens et andet sæt fører træets egen produktion, opløst sukker, ned og ud i rodnettet. Der er et kort stykke, som adskiller stammen fra den øverste del af grovrødderne.
Stykket hedder rodhalsen, og det har en særlig rolle at spille. Rodhalsen befinder sig lige i overgangen mellem den fugtige jord og den tørre luft. Her skifter fugtigheden hele tiden, og det skaber ideelle vilkår for alle slags aggressive svampe.

Alt arbejde med træer kræver en autoriseret fagmand

Uanset hvor i kommunen du bor, kan aut. fagmænd fra Vordingborg hjælpe dig med din træfældningsopgave:
  • Kalvehave
  • Mern
  • Præstø
  • Stege
  • Møn

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 4760 Vordingborg
Skov og Haveservice
Stærevej 8
4760 Vordingborg
CVR: 29595267
Hjemmeside
Højgårdens Have- og entreprenørservice
Kohavevej 145
4760 Vordingborg
CVR: 13174288
Hjemmeside
O.P. Ejendomsservice APS
Krondrevet 9
4760 Vordingborg
CVR: 28133634
Hjemmeside