Træfældning i Vordingborg

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Vordingborg
  • Udfyld formularen på bare tre minutter
  • 3 kvalitetssikrede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Få 3 rappe tilbud fra hurtige træfældere i Vordingborg

24. november 2017. Du har brug for at få fældet et eller flere træer i Vordingborg? Så er du landet på det helt rigtige websted. Her tilbyder vi dig gratis og let at indhente 3 favorable tilbud fra erfarne og dygtige træfældningsfirmaer, der meget gerne vil udfører din træfældning - sikkert og billigt.
Du skal blot indtaste din træfældningsopgave i online skemaet på under 5 minutter og forklare, hvad der ønskes udført. Inden for 2-3 dage, får du hurtige tilbud fra op til 3 kompetente træfældere i Vordingborg, som gerne vil udarbejde tilbud på din træfældning opgave.
Du bestemmer selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af tilbuddene er tilfredsstillende, som du ønsker, kan du selvsagt takke nej tak til alle tre henvendelser. Vores tilbud er 100% gratis og uforpligtende - Det bliver ikke lettere. Allerede i dag kan du oprette din opgave og modtage 3 aktuelle lokale tilbud på træfældning i din indbakke i morgen.

Forskellige typer af fældejern

De normale fældejern har en længde på ca. 90 cm. Det er begrænset, hvor stor en kraft man kan overføre til træet med denne forholdsvis korte længde. Der findes fældejern med en skaftlængde på ca. 150 cm, der kan overføre flere kræfter. Det er vigtigt at "skubbe" fældejernet - ikke trække.
Man kan bedre undgå at falde forkert, hvis fældejernet skulle knække eller spidsen miste sit greb. Ét sæt af rør fører vand og mineraler op og ud i kronen, mens et andet sæt fører træets egen produktion, opløst sukker, ned og ud i rodnettet. Der er et kort stykke, som adskiller stammen fra den øverste del af grovrødderne.
Stykket hedder rodhalsen, og det har en særlig rolle at spille. Rodhalsen befinder sig lige i overgangen mellem den fugtige jord og den tørre luft. Her skifter fugtigheden hele tiden, og det skaber ideelle vilkår for alle slags aggressive svampe.

Alt arbejde med træer kræver en autoriseret fagmand

Uanset hvor i kommunen du bor, kan aut. fagmænd fra Vordingborg hjælpe dig med din træfældningsopgave:
  • Kalvehave
  • Mern
  • Præstø
  • Stege
  • Møn

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4760 Vordingborg
O.P. Ejendomsservice APS
Krondrevet 9
4760 Vordingborg
CVR: 28133634
Hjemmeside
Højgårdens Have- og entreprenørservice
Kohavevej 145
4760 Vordingborg
CVR: 13174288
Hjemmeside
Skov og Haveservice
Stærevej 8
4760 Vordingborg
CVR: 29595267
Hjemmeside