Træfældning i Viby

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Viby
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • 3 faglærde firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Vi er eksperter i at formidle træfældningsopgaver

3. august 2017. Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille 3 træfældningstilbud fra seriøse træfældningseksperter i Viby. Det er 100 procent gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud og det står dig frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne træfældningstilbud - der er ingen tvang.
Udfyld onlineformularen på kun 6 minutter i dag og få 2-3 skarpe tilbud - gratis og hurtigt på din træfældningsopgave i Viby ligegyldigt om opgaven er lille eller stor. Du kan spare op til 28 procent på en træfældningsspecialist i Viby ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste.
Træfælderne i Viby området er stolte af deres job og det arbejde, de udfører. De sørger for, at kunderne er glade og ligesom mange andre, har de ikke noget imod ros, når en træfældningsopgave er afsluttet med det ønskede resultat - det vil sige at kunden er glad og tilfreds.

Efter forhugget laves et fældesnit

Efter forhugget laves et fældesnit. Det er vigtigt, at arbejdet gribes systematisk an, så alle deloperationer færdiggøres. Stik dybt nok med sværdet og få den rigtige fældekamstykkelse første gang. Ellers bliver der overflødigt arbejde med at gå rundt om træet flere gange.
Det må tilstræbes, at forhuggets vandrette snit og fældesnittet er parallelle, så disse ikke krydser hinanden. Det må gerne være sådan, at man kan gå langs vandløb og langs vejene gennem parkerne ind i små, vilde lommer. Vi vil gerne bevæge os fra samlingssted til samlingssted.
I dag byder vi os selv at færdes fra tankstation til bank og indkøbsmarked, altså fra det ene døde samlingssted til det andet. Træerne kunne være rammen om de grønne, folkelige samlingssteder. Træer kan blive grundlaget for et samlingssted, eller et enkelt træ kan være selve samlingsstedet.

Et højt serviceniveau og veludført skovarbejde

I det følgende er der nævnt en række faretruende situationer, som kræver en særlig indsats for at redde træernes rodnet:
  • gravearbejder indenfor kronens drypzone
  • kørende trafik ind under kronen
  • fjernelse af jord under kronen
  • pålægning af jord ind under kronen
  • sprøjtning af nabotræer

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 4130 Viby
PL Skovservice
Tornbjergvej 34
4130 Viby Sjælland
CVR: 19522032
Hjemmeside
M.R. Skovservice
Birkede Brovej 4
4130 Viby Sjælland
CVR: 26911923
Hjemmeside
Klør Fem
Søster Svenstrup Byvej 3
4130 Viby Sjælland
CVR: 15112433
Hjemmeside