Træfældning Vesthimmerland

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Vesthimmerland
  • Udfyld skemaet online på kun fire minutter
  • 3 fleksible firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Få 3 gode og billige tilbud på træfældning Vesthimmerland

19. juni 2018. Har du en træfældning Vesthimmerland opgave, du skal have hjælp til, så kan du her gratis og uforpligtende få tre tilbud fra træfældningseksperter. Vores kvalificerede samarbejdspartnere løser både almindelige opgaver og mere specielle sager.
Uanset typen af din træfældningsopgave, vil vi påtage os at finde tre kompetente træfældningseksperter til dig. Benyt dig af eksperternes rådgivning og professionelle faglighed, når du skal have fældet træer. Træfældere i Vesthimmerland kommune rådgiver gerne om netop denne type opgaver.
Den væsentligste forskel på hånd- og traktorspil er wirehastigheden, som for håndspil er 2 - 5 m i minuttet og for traktorer 15 - 60 m i minuttet. Traktoren anvendes bedst ved fældinger, hvor man bør trække på tværs af sidehæld. Det skyldes den store wirehastighed. Træet når ikke så let at falde. Ved brug af håndspil må man anvende et ekstra spil for at undgå, at træet falder efter sidehældet.

Beskæring af rødder

Det kan blive nødvendigt at beskære rødderne i forbindelse med planlagte gravearbejder. I og for sig kunne man blot lade rødderne passe sig selv, men det viser sig, at de lettere kan indkapsle råd, når såret er opstået ved et rent snit.
Denne form for beskæring er altså forebyggende, og hensigten er at tilføje rodnettet så små skader som muligt under de givne forhold. Det er væsentligt at huske, at beskæring tåles desto bedre, jo tyndere rødderne er. Det er altså bedre at skære to tynde rødder over end en tyk.
Men det har selvfølgelig også betydning, at træets stabilitet bliver mindre svækket, jo mere rodnet, der er tilbage. I juni måned kryber den nye generation af knopgalmider ud på de unge skud og opsøger de nydannede knopper, som så bliver angrebet. Skaderne kan blive alvorlige, særligt da miderne kan overføre en virussygdom fra træ til træ.

Sikkerhed frem for alt - vælg en autoriseret træfælder

Hele Vesthimmerland kommune er dækket af vores netværk af effektive træfældningseksperter:
  • Vesterbølle
  • Hvalpsund
  • Aalestrup
  • Aggersund
  • Vindblæs

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 9670 Vesthimmerland

JRK Service
Eventyrvej 26
9700 Brønderslev
CVR: 12826907
Hjemmeside
Fjerritslev Haveservice
Godthaabsvej 36
9690 Fjerritslev
CVR: 30955366
Hjemmeside
Eurokap
Skolegade 13
9670 Løgstør
CVR: 31323797
Hjemmeside