Træfældning i Vanløse

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Vanløse
  • Udfyld skemaet på bare 2 minutter
  • 3 aktuelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Find en god, sikker og billig træfælder i Vanløse

3. august 2017. På Billig-gartner.dk kan du - helt gratis - indhente tilbud på træfældningsopgaver og få information om de forskellige arbejdsområder og kompetencer, som træfældningseksperter i Vanløse arbejder med. Billig-gartner.dk er altid helt uforpligtende og fuldt ud gratis at benytte.
Du udfylder blot onlineskemaet på 3 minutter og fortæller om dit træfældningsprojekt. Når vi har modtaget sagen og behandlet den, bliver den distribueret videre til vores godkendte samarbejdspartnere i og omkring Vanløse.
Maksimalt tre træfældningseksperter kan byde på din træfældningsopgave. Det gør de online og modtager derefter dine kontaktoplysninger. Herefter er din sag udelukkende et anliggende mellem dig og de pågældende træfældningseksperter i Vanløse. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne tilbud. Spar 22 pct på opgaven!

Et rigtigt udført forhug

Før motorsavens tid blev forhugget typisk lavet med skovsav og økse. Først blev det vandrette snit savet, somefter blev det skrå snit savet eller hugget med økse. Fremgangsmåden blev fortsat, da motorsaven blev almindelig i brug. Enkelte ældre skovarbejdere anvender stadig den fremgangsmåde.
Påfaldende er en svensk undersøgelse (Säkrare Trädfallning, Persson og Persson, 1984) foretaget i 4 len blandt 987 skovarbejdere, hvoraf de 382 begyndte med det vandrette snit.
De skovarbejdere, som begyndte forhugsudskæring med det vandrette snit, havde dobbelt så stor chance for at lave noget forkert i det efterfølgende fældearbejde. Det skrå eller vandrette snit gik for dybt, forhugget var utilstrækkeligt eller fældekammen var gennemsavet. Det var også hos den gruppe af skovarbejdere, at usikre og forbudte metoder blev taget i brug under nedtagning af hængere.

En gratis online service fra os til dig

Træfældning er et temmelig komplekst erhverv. Se her fem eksempler på emner som træfældningsfirmaer arbejder med:
  • Formning af træer
  • Stormskader
  • Udtynding af buske
  • Styning
  • Opskæring af stammer

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 2720 Vanløse
Sønderskov Gartner & Kloakmester
Thorupgård Allé 57
2720 Vanløse
CVR: 33062826
Hjemmeside
Anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS ​
Tustrupvej 8
2720 Vanløse
CVR: 30502671
Hjemmeside
DAR Anlægsgartner
Jernbane Allé 55
2720 Vanløse
CVR: 31960037
Hjemmeside