Træfældning Tranbjerg

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Tranbjerg
  • Udfyld formularen online på kun 5 minutter
  • 3 kvalitetsbevidste firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Billig træfældning Tranbjerg. Indsend opgaven, få 3 tilbud

29. august 2018. Har du brug for træfældningshjælp i Tranbjerg? Så få 3 tilbud fra autoriserede og billige træfældningseksperter her på siden. Vores tilknyttede træfældning Tranbjerg eksperter er på forkant med udviklingen og kan levere det mest professionelle træfældningsarbejde uanset opgavens art.
Vores store net af tilknyttede træfældningseksperter har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle typer træfældningsopgaver i Tranbjerg. Uanset om det drejer sig om en mindre beskæring eller et mere omfattende træfældningsarbejde på store træer, tilbyder vi vores hjælp.
Billig-gartner.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din træfældningsopgave med de bedste træfældningseksperter i Danmark. Alle træfældningseksperter bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på din opgave.

Formål med etableringsbeskæring

Energikviste (safttrækkere) er tynde skud, som får lov at udvikle sig op langs stammen på et allétræ. De trækker aldeles ikke saft. Hvad de gør er derimod at levere et overskud af produkter fra deres fotosyntese. Dette overskud bliver så brugt af træet til stammens tykkelsesvækst.
Derfor er det af stor betydning, at træet får lov at beholde energikviste så længe som muligt. Men omvendt skal de ikke have lov til at udvikle sig alt for kraftigt. Beskæringen af energikviste må altså gå ud på at bevare de 1-årige skud, mens de 2- eller flerårige skal fjernes. Begge dele for at sikre bedst mulig fotosyntese og mindst mulige såringer.
Kravesnittet er det beskæringssnit, som lægges lige uden for grenkraven. Mange forsøg og talrige undersøgelser har vist, at dette er det sted, hvor såring tåles bedst. Derfor er det alt afgørende, at anlægsgartneren får lært at lægge netop det snit.

Lad erfarne træfældningsfirmaer byde på din opgave

Sådan beskæres et træs rodnet:
  • Frilæg rødderne så nænsomt som muligt
  • Pak de blottede rødder ind, så de ikke tørrer ud, mens beskæringen står på
  • Skær så langt væk fra stammen som muligt
  • Lav snittene mindst mulige, dvs. på tværs af rødderne
  • Dæk rødderne til igen hurtigst muligt med en vel sammensat råjord

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 8310 Tranbjerg

Kris Vinge Anlæg
Eriksmindevej 95
8300 Odder
CVR: 30625676
Hjemmeside
Rødbro IVS
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 35633847
Hjemmeside
Leon Askov
Tranbjerg Stationsvej 22
8310 Tranbjerg J
CVR: 74266711
Hjemmeside