Træfældning i Svenstrup

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Svenstrup
  • Udfyld skemaet på under 6 minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Har du brug for træpleje i Svenstrup?

3. august 2017. Træfældere i Svenstrup står parat til at løse din træfældningsopgave. Indtast den her på kun 7 minutter, så distribuerer vi den videre til vores netværk af kompetente træfældningseksperter i Svenstrup. De tre bedst egnede firmaer, modtager dine kontaktoplysninger og kontakter dig herefter direkte.
Erfaringen og evnen til at at følge med udviklingen gør vores samarbejdspartnere til det oplagte valg, når du skal have løst en træfældningsopgave i Svenstrup. Vi er klar over hvilket ansvar det er, at arbejde i andre menneskers haver og vi sætter en ære i sikkert og veludført arbejde.
Vores erfaring gør, at vi kender til eventuelle problemer og derfor kan undgå dem i tide. Dermed er vi det sikre valg når du ønsker træfældning udført til en fordelagtig pris. Du er velkommen til at kontakte os og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din træfældningsopgave i Svenstrup.

Foryngelse eller dødsdom?

Den sundhedspleje, som er en selvfølgelig del af al træpleje, er helt afgørende hos foryngede træer. De har i virkeligheden modtaget deres dødsdom, og de vil i de følgende år vise flere og flere svækkelsestegn. Intet kan hindre den sikre vej mod træets død, men med god pleje kan træet give skønhed til omgivelserne i mange år.
For træers død er meget langtrukken. Årtier kan den vare. I træets aller sidste år vil der blive behov for beskæring af sikkerhedsgrunde. Den situation er slet ikke så ualmindelig hos bytræer, men den bliver ofte overset. Det skyldes, at tilsynet med træerne svigter, og at man tror på, at beskæringen er oplivende for træerne.
Men for den, der kan se, er tegnene på træernes farlighed åbenlyse: toptørre, døde grensystemer, hulheder, råd, svampeangreb o.s.v. I den situation er det træplejerens opgave at fjerne det svage og døde i takt med, at det bliver farligt.

Spar nemt op til 22% på en træfældningsekspert i Svenstrup

Godkendte træfældningsspecialister fra Svenstrup kan hjælpe både private og erhvervskunder med en hel stribe af forskellige opgaver f.eks.:
  • Sikkerhedsvurdering
  • Beskæring af træer
  • Trærydning
  • Udtynding af bladmasse
  • Opsavning til brænde

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 9230 Svenstrup
K G Træer
Aresvej 2
9210 Aalborg SØ
CVR: 12432739
Hjemmeside
Asger Enggaard ApS
Marathonvej 5
9230 Svenstrup J
CVR: 29260648
Hjemmeside
Godthåb Have- og Anlægsservice
Tostrupvej 21 A
9230 Svenstrup J
CVR: 27068022
Hjemmeside