Træfældning Svendborg

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Svendborg
  • Udfyld formularen online på mindre end 5 minutter
  • 3 kvalitetssikrede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Svendborg - Få 3 professionelle tilbud

21. august 2018. Også i Svendborg kan du beholde betalingskortet i lommen, når du bruger os til at sætte din træfældningsopgave i udbud. Her er det nemlig gratis! Indsend din opgave til os her på Billig-gartner.dk. Vi påtager os - gratis - at skaffe dig 3 seriøse og billige træfældning Svendborg tilbud.
Vi gennemgår alle opgaver, der bliver indsendt via hjemmesiden. Når din træfældningopgave er gennemgået, vil den blive sendt ud til de træfældningsfirmaer i Svendborg, der egner sig bedst til netop din type opgave. De får udleveret dine kontaktoplysninger og kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt.
Hvis opgaven er interessant for flere træfældningsfirmaer i Svendborg, kan du modtage op til 3 tiltalende tilbud. Uanset hvilken opgave du skal have løst, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til erfarne lokale firmaer. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den godt - så får du de bedste tilbud.

Stammerne bør lægges af

Når afgreningen er færdig, bør stammerne lægges af. Aflægning består i at bestemme og afmærke afkortningstederne. Aflægning foretages tit sammen med afkvistning. Undertiden kan aflægning og afkortning foretages samtidigt. Yngre løvtræer aflægges bedst med selvoprullende målebånd.
Eventuelt i kombination med for eksempel et stykke haveslange på saven. Slangestykket gøres fast i savens bageste håndtag med spændebånd eller lignende. Savens og slangens totale længde bør være 1 meter. Målebåndet gøres fast i rodenden af det fældede træ.
Derefter foretages afgrening og afmærkning af hovedstammens effekter, for eksempel kævle og junckertræ. Grene, der indeholder effekter, aflægges med sav og slange, så vidt muligt uden at slå båndet af sit fæste ved det pågældende træs rodende. Afkortning af grenen finder sted umiddelbart efter fra grentop mod grenrod.

Benyt dig af denne gratis online tjeneste

Tilbud på træfældning tilbydes i hele Svendborg kommune:
  • Egense
  • Rantzausminde
  • Vester Skerninge
  • Thurø
  • Tåsinge

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 5700 Svendborg

MT Skovballe
Skaregårdsvej 7
5700 Svendborg
CVR: 32820786
Hjemmeside
Svendborgs Træfældning & Haveservice
Sørupvej 2
5700 Svendborg
CVR: 29303568
Hjemmeside
Thurø Træfældning
Rødbyvej 2, Thurø
5700 Svendborg
CVR: 29862346
Hjemmeside