Træfældning i Svendborg

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Svendborg
  • Udfyld online formularen på kun to minutter
  • 3 effektive firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Svendborg - Få 3professionelle tilbud

22. februar 2018. Mangler du en træfældningsspecialist i Svendborg? Så er du kommet til det rigtige website. På dette website kan du - gratis og let - få tre seriøse henvendelser fra træfældning Svendborg eksperter, der gerne vil hjælpe dig med din træfældningsopgave - og det er ikke så dyrt som du tror.
Udfyld online formularen på mindre end 4 minutter og modtag en attraktiv pris på din træfældningsopgave i Svendborg. De pålidelige træfældningseksperter udfører træfældningsopgaven med fokus på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder at gøre hele arbejdet og du sparer mindst 18 pct.
Slip for selv at skulle indhente priser og tilbud på træfældningsarbejde i Svendborg. Lad i stedet de godkendte træfældningseksperter i vores netværk konkurrere om at vinde din træfældningsopgave. Du beslutter selv, hvilket af de godkendte tilbud du bedst synes om. Held og lykke med din træfældningsopgave!

Stammerne bør lægges af

Når afgreningen er færdig, bør stammerne lægges af. Aflægning består i at bestemme og afmærke afkortningstederne. Aflægning foretages tit sammen med afkvistning. Undertiden kan aflægning og afkortning foretages samtidigt. Yngre løvtræer aflægges bedst med selvoprullende målebånd.
Eventuelt i kombination med for eksempel et stykke haveslange på saven. Slangestykket gøres fast i savens bageste håndtag med spændebånd eller lignende. Savens og slangens totale længde bør være 1 meter. Målebåndet gøres fast i rodenden af det fældede træ.
Derefter foretages afgrening og afmærkning af hovedstammens effekter, for eksempel kævle og junckertræ. Grene, der indeholder effekter, aflægges med sav og slange, så vidt muligt uden at slå båndet af sit fæste ved det pågældende træs rodende. Afkortning af grenen finder sted umiddelbart efter fra grentop mod grenrod.

Benyt dig af denne gratis online tjeneste

Tilbud på træfældning tilbydes i hele Svendborg kommune:
  • Egense
  • Rantzausminde
  • Vester Skerninge
  • Thurø
  • Tåsinge

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 5700 Svendborg
MT Skovballe
Skaregårdsvej 7
5700 Svendborg
CVR: 32820786
Hjemmeside
Svendborgs Træfældning & Haveservice
Sørupvej 2
5700 Svendborg
CVR: 29303568
Hjemmeside
Thurø Træfældning
Rødbyvej 2, Thurø
5700 Svendborg
CVR: 29862346
Hjemmeside