Træfældning Svendborg

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Svendborg
  • Udfyld skemaet på mindre end tre minutter
  • 3 professionelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Svendborg - Få 3 professionelle tilbud

19. juni 2018. Her på siden kan du få 3 tiltalende tilbud fra energiske og billige træfældning Svendborg firmaer med speciale i netop din type træfældningsopgave. Det er samtidig 100 % gratis og uforpligtende. Du udfylder blot formularen på 7½ minut og fortæller, hvad der er for en type træfældning, du ønsker at få udført.
En træfældningsspecialist fra Svendborg tilbyder en lang række opgaver inden for træfældning - både for private og erhvervskunder samt det offentlige. En træfælder er derfor vant til både meget store projekter, men også de mindre, som det dog alligevel kan være rart at få en professionel træfælder til at udføre.
Alle opgave er vigtige for vores partnere og de vil altid sikre, at der ydes en indsats, de kan stå inde for. Træfældningsfirmaerne i Svendborg tilbyder et bredt spektrum af træfældning, topkapning, stubfræsning osv. At levere et professionelt stykke arbejde, kræver at man er opdateret med den nyeste viden.

Stammerne bør lægges af

Når afgreningen er færdig, bør stammerne lægges af. Aflægning består i at bestemme og afmærke afkortningstederne. Aflægning foretages tit sammen med afkvistning. Undertiden kan aflægning og afkortning foretages samtidigt. Yngre løvtræer aflægges bedst med selvoprullende målebånd.
Eventuelt i kombination med for eksempel et stykke haveslange på saven. Slangestykket gøres fast i savens bageste håndtag med spændebånd eller lignende. Savens og slangens totale længde bør være 1 meter. Målebåndet gøres fast i rodenden af det fældede træ.
Derefter foretages afgrening og afmærkning af hovedstammens effekter, for eksempel kævle og junckertræ. Grene, der indeholder effekter, aflægges med sav og slange, så vidt muligt uden at slå båndet af sit fæste ved det pågældende træs rodende. Afkortning af grenen finder sted umiddelbart efter fra grentop mod grenrod.

Benyt dig af denne gratis online tjeneste

Tilbud på træfældning tilbydes i hele Svendborg kommune:
  • Egense
  • Rantzausminde
  • Vester Skerninge
  • Thurø
  • Tåsinge

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 5700 Svendborg

MT Skovballe
Skaregårdsvej 7
5700 Svendborg
CVR: 32820786
Hjemmeside
Thurø Træfældning
Rødbyvej 2, Thurø
5700 Svendborg
CVR: 29862346
Hjemmeside
Svendborgs Træfældning & Haveservice
Sørupvej 2
5700 Svendborg
CVR: 29303568
Hjemmeside