Træfældning Stevns

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Stevns
  • Udfyld formularen online på kun fire minutter
  • 3 kvalitetssikrede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Få 3 gode tilbud på træfældning Stevns fra fagfolk

29. august 2018. Leder du efter en træfældningsspecialist på Stevns? Her på Billig-gartner.dk kan du gratis og uforpligtende få tre gode træfældningstilbud. Vi sender din opgave videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste træfældning Stevns eksperter, som meget gerne vil byde på din opgave.
I løbet af kort tid modtager du tre lokale træfældningstilbud som du selv kan anvende. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de træfældningstilbud du modtager, er du velkommen til at sige nej tak dem alle. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 27 procent i forhold til den almindelige pris.
Husk at træfældningsspecialisterne ikke skal sammenlignes udelukkende på pris men ligeledes på, om de har plads i kalenderen, om de har gode ratings mm. Husk at Google det pågældende træfældningsfirma på Stevns inden du indgår en aftale med dem.

Neddrejning

Står man over for en hænger, skal man nøje overveje fremgangsmåden for at få træet ned. Ved mindre og hårdtsiddende træer i for eksempel tveger kan den bedste løsning være forsigtigt at skære fældekammen helt over. Derefter løftes træet ned. Brug tang og hold ryggen ret.
Lidt større træer skubbes bagud ved hjælp af en passende løftestok. Hold stokken i lændehøjde og løft/skub med benmusklerne. Slip stokken og træd til side, når træet begynder at falde. Det kan være anstrengende at løfte/skubbe træet ned.
Træerne har tilpasset sig skovmiljøet, og når de flyttes ind i det fremmede miljø i byen eller ud på åbent land, er det kun ganske få arter og individer, som kan klare sig. Jo mere kunstigt miljøet bliver, jo vanskeligere får træet ved at klare sig. Så skal man forstå, hvorfor træerne klarer sig så dårligt som kulturtræer, er det oplagt at se på, hvordan skovens miljø egentlig er.

Få 3 gratis tilbud på løsning af din træfældningsopgave

Uanset hvor på Stevns du bor, kan vi levere 3 tilbud fra professionelle træfældere:
  • Endeslev
  • Vallø
  • Strøby Egede
  • Rødvig
  • Højerup

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4660 Stevns

Pitzner Anlægsgartner
Kirkeskovvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 33099991
Hjemmeside
Morfars Haveservice
Sigerslevvej 80
4660 Store Heddinge
CVR: 29666857
Hjemmeside
Birkely Vækst & Anlæg
Østergårdsvej 11
4660 Store Heddinge
CVR: 76756813
Hjemmeside