Træfældning Stenløse

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Stenløse
  • Udfyld skemaet online på bare to minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Spar 20% på træfældning Stenløse - Få 3 gratis tilbud

4. juli 2018. Du har brug for en lokal træfældningsspecialist i Stenløse? Så er du havnet på det helt rigtige websted. På Billig-gartner.dk får du gratis og let tre attraktive tilbud fra dygtige træfældning Stenløse fagmænd, der meget gerne vil løse din træfældningsopgave.
Du skal blot indtaste din træfældningsopgave i online skemaet på under fem minutter og forklare, hvad du skal have udført. Inden for 2-3 dage, får du hurtige tilbud fra op til 3 kompetente sjællandske træfældningseksperter, som gerne vil udarbejde tilbud på din træfældningsopgave.
Du beslutter selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af tilbuddene er som du ønsker, kan du selvfølgelig sige nej tak til alle 3 henvendelser. Vores tilbud er 100 procent gratis og uforpligtende - lettere bliver det ikke. Opret din opgave allerede i dag og få 3 dejlige træfældningstilbud i din postkasse i morgen.

Motorsavens føring under fældningen

Skal træet falde yderst præcist, skal forhuggets bund markeres med to mærker. De bestemmes ved hjælp af en sigtepind eller lignende. Under skæringen sigter man ned over sværdet, så dette og mærkerne er på linie. Mærkerne giver størst mulig nøjagtighed, men metoden er langsom og besværlig.
Der kan være tale om at vælge arter eller kloner, som der er tradition for at bruge på det givne sted. Og så kan man - hvis man ønsker det - godt supplere udvalget med enkelte, mere udenlandske arter, når bare man ved, at de kan trives i bymiljøet. Det vil ikke være fornuftigt, om man kun plantede træer alene.
Endnu bedre ville det være, hvis man kunne forlade skikken med at plante enligt stående træer, alléer eller rækker og i stedet begyndte at plante træerne i grupper. Og det ville være allerbedst, økologisk set, hvis der også blev plantet buske, urter og græsser sammen med træerne.

Her får du nemt 3 attraktive træfældningstilbud

Tommelfingerregler om forhugsvinklen:
  • Forhugsvinkelen bør være ca. 45°
  • På ask bør vinkelen være større, mellem 45 - 60°
  • På 3 meter træ og lignende må vinkelen gerne være større

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3660 Stenløse

JC Handymand
Gilbjergvej 2
3660 Stenløse
CVR: 29888094
Hjemmeside
STV - Maskinservice
Knardrupgårds Alle 5
3660 Stenløse
CVR: 26532140
Hjemmeside
Din lokale gartner
Stenløsevej 14
3660 Stenløse
CVR: 33024681
Hjemmeside