Træfældning Stenløse

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Stenløse
  • Udfyld formularen på mindre end fem minutter
  • 3 dygtige firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Spar 20% på træfældning Stenløse - Få 3 gratis tilbud

8. august 2018. Du leder efter en træfældningsspecialist i Stenløse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på internet portalen Billig-gartner.dk kan du indhente3 konkrete tilbud fra dygtige træfældning fagmænd, som gerne vil løse din træfældningsopgave i Stenløse.
Du skal bare indtaste din træfældningsopgave i tekstformularen på 3-5 minutter og forklare, hvad det er for en træfældningsopgave, så skal have løst. I løbet af omkring 30 timer, modtager du spændende tilbud fra op til 3 pålidelige sjællandske træfældningseksperter, der gerne vil aflevere et superskarpt tilbud på din træfældningsopgave.
Du beslutter selv, hvilket tilbud du eventuelt vil bruge. Hvis ingen af de modtagne tilbud er som du havde tænkt dig, kan du selvfølgelig sige nej tak til alle 3 tilbud. Vores service er gratis og uforpligtende - nemmere kan det ikke blive. Indsend din opgave på omkring 6 minutter og få 3 dejlige træfældningstilbud i din postkasse i morgen.

Motorsavens føring under fældningen

Skal træet falde yderst præcist, skal forhuggets bund markeres med to mærker. De bestemmes ved hjælp af en sigtepind eller lignende. Under skæringen sigter man ned over sværdet, så dette og mærkerne er på linie. Mærkerne giver størst mulig nøjagtighed, men metoden er langsom og besværlig.
Der kan være tale om at vælge arter eller kloner, som der er tradition for at bruge på det givne sted. Og så kan man - hvis man ønsker det - godt supplere udvalget med enkelte, mere udenlandske arter, når bare man ved, at de kan trives i bymiljøet. Det vil ikke være fornuftigt, om man kun plantede træer alene.
Endnu bedre ville det være, hvis man kunne forlade skikken med at plante enligt stående træer, alléer eller rækker og i stedet begyndte at plante træerne i grupper. Og det ville være allerbedst, økologisk set, hvis der også blev plantet buske, urter og græsser sammen med træerne.

Her får du nemt 3 attraktive træfældningstilbud

Tommelfingerregler om forhugsvinklen:
  • Forhugsvinkelen bør være ca. 45°
  • På ask bør vinkelen være større, mellem 45 - 60°
  • På 3 meter træ og lignende må vinkelen gerne være større

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3660 Stenløse

Din lokale gartner
Stenløsevej 14
3660 Stenløse
CVR: 33024681
Hjemmeside
STV - Maskinservice
Knardrupgårds Alle 5
3660 Stenløse
CVR: 26532140
Hjemmeside
JC Handymand
Gilbjergvej 2
3660 Stenløse
CVR: 29888094
Hjemmeside