Træfældning i Støvring

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Støvring
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • 3 kvalitetssikrede firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Få 3 tilbud fra træfældningsspecialister i Støvring

3. august 2017. På denne side hjælper vi brugere med at finde en kompetent træfældningsspecialist i Støvring, der også er beliggende tæt på, hvor du bor. Det foregår på den måde, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for hjælp til. Herefter afgiver 3 træfældningseksperter tilbud på den opgave, som skal løses.
Du vælger helt selv, hvilken træfældningsspecialist eller træfældningsfirma i Støvring, du ønsker at bruge til hjælp til din træfældningsopgave. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne tjeneste helt gratis at benytte.
Når man fælder vanskelige træer i nærheden af huse, el-ledninger m.v., anvender man tit hånd- eller traktorspil til indtrækning. Spil anvendes, hvor det pågældende træs hæng er for stort til, at det kan rejses med kiler alene, og faren for uheld er for stor. Man anvender traktorspil eller håndspil på næsten samme måde.

Udtynding af trækroner

Ved udtynding fjerner man grene eller grensystemer, sådan at der gives adgang for lys ind gennem kronens indre. Behovet for udtynding ligger udelukkende hos de personer, som ønsker det. Træer har ikke brug for lys ind gennem kronen. Det koster tabet af grene og den investering, de repræsenterer for træet.
Det koster også de blade der skulle lave fotosyntese og dels har træet selv justeret sin lysopfangning, så den passer med lystilgangen. I Danmark, hvor vinteren er så mørk, kan mange mennesker føle det trykkende at leve med den skygge, som et levende, aktivt træ kaster.
Husk på, at skygge fra et træ er udtryk for, at træet har opsamlet solenergi til brug for sin vækst og overlevelse. Derfor er ønsket om udtynding reelt nok, men det kan ikke begrundes med henvisning til træets behov.

Sikker og billig træfældning tilbydes i Støvring og omegn

Eksempler på opgaver som erfarne træfældningseksperter fra Støvring påtager sig:
  • Fuldkronereduktion
  • Skovning af stort løv
  • Træflytning
  • Flishugning af grene
  • Opgravning af stubbe

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 9530 Støvring
Gartner Leif Kjær Buus
Harrildvej 1
9530 Støvring
CVR: 74483712
Hjemmeside
Gartner Leif Kjær Buus
Harrildvej 1
9530 Støvring
CVR: 74483712
Hjemmeside
Thorhauge Anlægsgartneri ApS
Industrimarken 9
9530 Støvring
CVR: 36481889
Hjemmeside