Træfældning i Slangerup

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Slangerup
  • Udfyld online skemaet på mindre end seks minutter
  • 3 rutinerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Få gratis 3 tilbud fra godkendte træfældningseksperter

3. august 2017. Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få 2-3 friske tilbud på din træfældningsopgave i Slangerup. Du skal bare indtaste dine ønsker til træfældningsfirmaet og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle vores godkendte træfældningseksperter i Slangerup området.
De 3 kvalificerede træfældningseksperter fra Slangerup, der ønsker at afgive tilbud på din træfældningsopgave, kontakter dig enten med et konkret træfældningstilbud eller med yderligere spørgsmål eller alternative forslag end dem du selv har ønsket. Ligeledes forhandler du selv pris direkte med firmaerne.
Du vælger selv mellem de indkomne tilbud fra træfældningsspecialisterne fra Slangerup og du behøver endda ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Indsend din opgave hurtigst mulig - og spar ikke mindre end 21 pct på træfældningsspecialistregningen.

Hydrauliske hjælpemidler

Inden for de senere år er anvendelsen af hydrauliske kiler/hjælpemidler, der helt eller delvis kan erstatte de almindeligt kendte kiler, blevet mere udbredt. I Tyskland, Østrig og Schweiz har de vundet en vis udbredelse især i områder med kuperet terræn.
Der må en overordnet plan til, så der kan afsættes midler til træplantning over længere åremål. Der må også udpeges områder, hvor der ikke senere skal bygges eller laves om på gader og veje. Og så skal der lægges en fagligt begrundet plan for plejen af træerne og deres nærmeste miljø.
Ligeledes for den uundgåelige udskiftning af farlige eller udlevede, ældre træer. Planlægningen må bidrage til at gøre træernes levesteder fredhellige. Fra plantningstidspunktet må alle være parat til at vige langt uden om træernes rødder, når der skal trækkes ledninger eller rør og når vejnettet skal omlægges.

Få gratis 3 håndværkertilbud

Der er adskillige fordele ved at foretage et forhug, som ikke er dybt:
  • Træstammens længde reduceres sædvanligvis med det halve forhug
  • Lille forhug giver et dybere fældesnit
  • Fældejern og kiler får mere effekt
  • Det er nemmere senere at ændre forhugsretningen
  • Mængden af fibre, som overskæres 2 gange, bliver mindre

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 3550 Slangerup
A.E. Skovservice v/Asger Eriksen
Påstrupvej 3
3550 Slangerup
CVR: 21017701
Hjemmeside
Dan Jørgensen A/S
Bøllemosevej 24
3550 Slangerup
CVR: 26115345
Hjemmeside
Kvist & Rod Træfældning
Tværvej 3
3550 Slangerup
CVR: 21534579
Hjemmeside