Træfældning Slagelse

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Slagelse
  • Udfyld formularen online på bare 4 minutter
  • 3 lokale firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Slagelse - Indhent 3 tilbud på opgaven

22. august 2018. I Danmark har vi ofte den mening, at alle træfældningseksperter tager en skyhøj timepris. Der er derfor nogle, der anvender ufaglært arbejde for at spare nogle penge. Det ender ofte med at blive dyrere i den sidste ende, når træet lander oven i drivhuset eller naboens bil.
Danske autoriserede træfældningseksperter arbejder hårdt på at ændre den arbejdsform og for at få folk til at hyre faglærte håndværkere, når en træfældningsopgave skal klares. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en godkendt træfældning specialist til at løse træfældningsopgaven - heller ikke i Slagelse :-)
Vores gruppe af træfældning Slagelse specialister kan klare alle træfældningsopgaver. De tilbyder den rigtige løsning hver gang. Træfældere hjælper gerne med alt - både planlægning og oprydning. Ligeledes sikrer de, at de altid leverer et resultat, de kan indestå for. Få 3 gratis tilbud på træfældning i Slagelse!

Vippemetoden på mindre løvtræer

Fældesnittet påbegyndes i venstre side. Der skæres fra bagtåen og frem mod fældekammen med trækkende kæde. Det er en meget anvendt fremgangsmåde. Den kræver, at man efter endt forhugsudskæring går frem til det pågældende træs modsatte side.
Fældesnittet skæres fra fældekammen og bagud med sværdundersiden, mens man står på det pågældende træs højre side. Fældesnittet kan også skæres fra bagtåen frem mod fældekammen med sværdundersiden, mens man står ved det pågældende træs venstre side.
l modsætning til urterne klarer træet at lade alle dele overleve vinteren, også det der er over jorden: stamme, grene og nogle arter endda bladene. Denne løsning er forenet med en evne til at vågne op fra dvalen på det rette tidspunkt om foråret. Træet er et væsen, som er i dynamisk balance med sine omgivelser.

Brug en fagmand til opgaven - så går det helt sikkert ikke galt

Bor du i Slagelse kommune, kan vi finde de bedste træfældningsfirmaer til dig:
  • Vemmelev
  • Frederikslund
  • Kirke Stillinge
  • Halskov
  • Bisserup

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4200 Slagelse

Vækst & Miljø A/S
Skovsøvej 10
4200 Slagelse
CVR: 27649661
Hjemmeside
Thors Træpleje
Rosted Skovvej 4
4200 Slagelse
CVR: 30369394
Hjemmeside
Grøn Vækst A/S
Hasselholmvej 2
4200 Slagelse
CVR: 33598653
Hjemmeside