Træfældning i Skjern

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Skjern
  • Udfyld online formularen på under to minutter
  • 3 potentielle firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Håndværksarbejde udføres hurtigt, sikkert og billigt

3. august 2017. Søger du efter et kompetent og billigt træfældningsfirma i Skjern? Det kan være svært at få kontakt med en erfaren træfældningsspecialist i eller i omegnen af Skjern. For hvordan kan du stole på om træfældningsspecialisterne kan løse opgaven tilfredsstillende og til den vedtagne pris?
For at du kan være tryg ved, at træfældningsekspertern du hyrer, er grundig og evner at afslutte opgaven med det ønskede resultat, bør du indhente flere træfældningstilbud. Ved at bestille priser fra flere træfældningseksperter i Skjern området får du et fortrinligt overblik, så du kan have tillid til, at det beløb, du betaler er passende.
Som bekendt gælder det, at pris og kvalitet hænger sammen. Når du har modtaget flere gode tilbud fra potentielle træfældningsfirmaer i Skjern, skal du bede dem om et møde så I kan diskutere sagen i detaljer og træfældningsspecialisterne kan få et overblik over opgavens omfang.

Træets ungdomsfase

I træets ungdomsfase består det næsten udelukkende af levende celler. Både grene, stamme og rødder er helt igennem aktive og i vækst. Sår, skader og tab af løvmasse får sjældent andre følger, end at væksten forsinkes ét eller et par år. I denne fase kan træets vækst og grensætning reguleres uden varig skade.
Desuden er træet i stand til at besvare beskæring og andre plejeindgreb på en hensigstsmæssig måde. Begge dele skyldes træets store livskraft, der igen kommer af, at bladmassen øges fra år til år. Beskæring i ungdomsfasen bør sigte efter dannelse af en gennemgående stamme.
Ligeledes bør man søge at opnå et velfordelt genskelet, der kan bære træets bladmasse i årtier. Ligeledes er det nu, man skal få skåret den ene af de to grene i alle tveger tilbage, så man hindrer, at der dannes spidse grenvinkler.

Du får kun tilbud fra effektive træfældningsfirmaer

Fældninf af fritstående træer med baghæld:
  • Fældesnittet skæres så dybt, at træet begynder
    at klemme sværdet
  • Forhugget udskæres meget præcist for at hindre, at træet går bagover
  • Træet skubbes over, bedst med brug af fældejern
  • Evt. kan en passende 2-3 meter lang stok anvendes til at skubbe med

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 6900 Skjern
Proff. Træfældning
Mosegårdsvej 4
6900 Skjern
CVR: 35592717
Hjemmeside
Lauge Bonde ApS
Feldsingvej 3 A
6900 Skjern
CVR: 19286630
Hjemmeside
Anlægsgartner Kristian Kjærgaard
Videbækvej 16
6900 Skjern
CVR: 19261182
Hjemmeside