Træfældning Skævinge

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Skævinge
  • Udfyld skemaet online på bare 2 minutter
  • 3 fleksible firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Søger du træfældning Skævinge? Få 3 tilbud her

19. juni 2018. På vores helt unikke onlineportal tilbyder vi at finde 2-3 erfarne træfældning Skævinge firmaer til din træfældningsopgave. Du bruger vores nemme online tekstformular, hvor du beskriver, hvad det er for træfældning, du skal have udført i Skævinge. Derefter sender du beskrivelsen til os på Billig-gartner.dk.
Vi matcher din beskrivelse med vores store team af professionelle træfældere i Skævinge og omegn. De 3 mest egnede firmaer til netop din træopgave får lov til at byde ind på opgaven. Du slipper derfor for at blive kontaktet af useriøse amatører og fuskere, som der jo er en del af - selv i træfældningsbranchen.
Beskriv den træfældningsopgave, du ønsker hjælp til i webskemaet på mindre end syv minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkrete vil trækapperne være i deres tilbud. Det er 100 % gratis at bruge vores online tjeneste og du forpligter dig ikke til noget. Få 3 gratis tilbud på træfældning i Skævinge allerede i dag!

Fældning med brug af falsk bagtå

Der er vist to forskellige metoder til fældning af sådanne træer. Til træer med lettere baghæng anvendes fældejern. Til træer med større baghæng anvendes kiler. For begge fremgangsmåder gælder, at den sidste del af fældeskæringen bør foretages lidt over eller under fældejern eller kile.
Derved formindskes faren for at skære i fældejern eller kile. Hvis man skærer skråt neden for fældejernet, sikrer man sig yderligere mod at ramme fældejernet. Fremgangsmåden med fældejernet er særlig velegnet på nåletræer eller tilsvarende træer, som ikke kræver mere hjælp end et fældejern.
Metoden kaldes: Fældning med brug af falsk bagtå. Fældekammens ene side bliver revet fra hinanden i den side, hvor nabotræet står. Det modvirkes til en vis grad ved at lade fældekammen være bredere i denne side. Begynd fældeskæring i tryksiden ved betydende sidehæld.

Overlad træfældningen til folk med erfaring

Dybere forhug er nødvendige i følgende tilfælde:
  • store rodudløb
  • skæv kroneudvikling
  • mistanke om tørt ved
  • sidehæng
  • let blæst
I disse tilfælde bør forhuggets samlede bredde være 2/3 - 3/4 af stammens diameter.

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3320 Skævinge

J.D.T. Havepleje- og Anlæg
Meløsevej 33
3320 Skævinge
CVR: 15107847
Hjemmeside
Træ og Have
Strædet 6
3320 Skævinge
CVR: 27142060
Hjemmeside
Kaare Anlægsgartneri A/S
Lille Havelsevej 157
3320 Skævinge
CVR: 27064159
Hjemmeside