Træfældning i Skævinge

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Skævinge
  • Udfyld formularen online på under fem minutter
  • 3 autoriserede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Søger du træfældning Skævinge? Få 3 tilbud her

22. februar 2018. Vores stærke og omfattende netværk af træfældning Skævinge fagfolk sikrer, at vi altid finder tre kvalificerede og rutinerede træfældningseksperter, der lever op til dine krav og ønsker. Vi styrker dit sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige træfældningsspecialist til din træfældningsopgave.
Vi har hjulpet rigtig mange danskere i tidens løb med at finde den helt rigtige træfældningsspecialist, som passede lige præcis til deres individuelle behov. Vi finder også en til dig. Udfyld skemaet på under 8 minutter og få 3 kvalitetssikrede træfældningstilbud fra træfældningseksperter i Skævinge i løbet af nogle dage.
Vores onlinetjeneste er fuldstændig gratis og ligeledes fuldstændig uforpligtigende. Dette betyder, at du ikke er forpligtet til at tage imod nogle af de tre tilbud, som du får gennem os. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at finde din Skævinge træfældningsspecialist lige her hos os.

Fældning med brug af falsk bagtå

Der er vist to forskellige metoder til fældning af sådanne træer. Til træer med lettere baghæng anvendes fældejern. Til træer med større baghæng anvendes kiler. For begge fremgangsmåder gælder, at den sidste del af fældeskæringen bør foretages lidt over eller under fældejern eller kile.
Derved formindskes faren for at skære i fældejern eller kile. Hvis man skærer skråt neden for fældejernet, sikrer man sig yderligere mod at ramme fældejernet. Fremgangsmåden med fældejernet er særlig velegnet på nåletræer eller tilsvarende træer, som ikke kræver mere hjælp end et fældejern.
Metoden kaldes: Fældning med brug af falsk bagtå. Fældekammens ene side bliver revet fra hinanden i den side, hvor nabotræet står. Det modvirkes til en vis grad ved at lade fældekammen være bredere i denne side. Begynd fældeskæring i tryksiden ved betydende sidehæld.

Overlad træfældningen til folk med erfaring

Dybere forhug er nødvendige i følgende tilfælde:
  • store rodudløb
  • skæv kroneudvikling
  • mistanke om tørt ved
  • sidehæng
  • let blæst
I disse tilfælde bør forhuggets samlede bredde være 2/3 - 3/4 af stammens diameter.

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3320 Skævinge
Træ og Have
Strædet 6
3320 Skævinge
CVR: 27142060
Hjemmeside
Kaare Anlægsgartneri A/S
Lille Havelsevej 157
3320 Skævinge
CVR: 27064159
Hjemmeside
J.D.T. Havepleje- og Anlæg
Meløsevej 33
3320 Skævinge
CVR: 15107847
Hjemmeside