Træfældning Sjælland

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Sjælland
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • 3 velegnede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Spar 24 pct på træfældning Sjælland. Modtag 3 tilbud

29. august 2018. Modtag 3 attraktive tilbud fra træfældningseksperter i Region Sjælland, der gerne vil påtage sig din opgave. Træfældere konkurrerer ikke udelukkende på pris men desuden på, om firmaerne har ledig kapacitet når det passer dig, beliggenhed, ratings og så videre.
Billig-gartner.dk sætter service i højsæde ved alle træfældning Region Sjælland opgaver. Vores samarbejdspartnere kommer gerne ud og besigtiger opgaven, hvor I snakker om hvordan problemet kan løses, og I kan få et indblik i, hvem vi samarbejder med. Derefter vil de hurtig sende et skriftlig tilbud.
Hvis du indtaster din træfældning opgave i skemaet, så påtager vi os at matche din sag med de relevante træfældningseksperter i Region Sjælland, vi har i vores system. I løbet af et par dage modtager du 3 henvendelser fra træfældningseksperter på Sjælland, som gerne vil byde på din træfældningsopgave.

Brug af vippemetoden

Ved vippemetoden skæres træet hurtigt over og vippes ned af stødet ved at løfte savkroppen. Anvend det yderste af sværdet, så kun 2-3 cm er udenfor. Derved undgår man, at sværdspidsen går ned i jorden. Undgå at lade træet glide ud over sværdnæsen - den kan tage skade.
Man må før fældning sørge for at orientere sig om udslæbningsretning og derefter placere sig sådan, at rodenden bliver vippet frem i den pågældende retning. Træets hårdhed især bestemmer fremgangsmåden, når fældesnittet skæres på træer med roddiametre op til sværdets længde.
Et træ er et levende væsen. At være levende vil sige: at kunne optage føde, kunne fordøje føden, kunne vokse og kunne formere sig. Samtidigt må et levende væsen finde sig en balance overfor det omgivende miljø, så det kan leve videre og undgå alt for voldsomme omvæltninger.

Brug en professionel fagmand til træfældningen

Der er mange faretruende situationer, der kan ødelægge træernes rodnet:
  • saltning af veje i nærheden af træet
  • udslip af benzin, olie og andre væsker
  • gasledninger i jorden nær ved træet
  • utætte kloakledninger
  • flyveaske på bladene ( = tungmetaller i kronedryp)

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4160 Sjælland

Anlægsgartner Bjarne N. Hansen
Hjelmsølillevej 32, Hjelmsølille
4160 Herlufmagle
CVR: 63736228
Hjemmeside
Lind Byg & Anlæg ApS
Krogsøvej 4, Hjelmsølille
4160 Herlufmagle
CVR: 36076747
Hjemmeside
Midtsjællands Anlægsservice
Vejlemosevej 4
4160 Herlufmagle
CVR: 35508856
Hjemmeside