Træfældning Søborg

  • Få 3 gode tilbud på træfældning Søborg
  • 3 kreative firmaer afgiver tilbud
  • Træfældning - Her sparer du tid og penge

Få 3 Træfældning Søborg tilbud

Spar 28% på træfældning Søborg med 3 tilbud - gratis!

Indsend din træfældning Søborg opgave til os og modtag 3 gratis tilbud. Når din opgave er sendt ud til de 3 bedst matchende fagfolk i Søborg, vil de tage kontakt til dig med et uforpligtende tilbud på træfældningen. Hvis din opgave er interessant for flere træfældningsfirmaer, kan du få op til 3 tiltalende tilbud.
En træfældningsmand fra Søborg kan hjælpe dig med at stå for alt vedrørende din træfældningsopgave, så du i stedet kan bruge din tid på andre ting, som du selv finder mere interessante. Brug 7-9 minutter på at beskrive din opgave og indsend den til os, så finder vi de bedste egnede træfældning Søborg eksperter til opgaven.
Træfælderne løser alle opgaver i forbindelse med en træfældning, lige fra standart fældning, topkapning, rodfræsning, stubfræsning, oprydning og bortkørsel. Find din kvalitetssikrede fagmand her på Billig-gartner.dk allerede i dag og få samtidig en stor rabat på din træfældningsopgave - op til 22 pct.

Fældning af asketræer

Ask er en yderst sej og bøjelig træart, som let flækker. Træet bør i faldet nå langt mod jorden, inden forhuggets to sider når sammen. Derved knuses fældekammen mest muligt. Vinkelen skal være mindst 45° - gerne mere. Selv da kan ask flække og det kan være nødvendigt også at foretage hjertestik og sidesnit.
Det gøres for bedst muligt at sikre sig mod flæk. Yngre nåletræ opmålt i rummetre til cellulosetræ framåles ikke halvdelen af det skrå snit. Her anvendes forhugsvinkler helt op til 75 til 80°, hvilket er fældeteknisk lettere. Hvis det på stærkt skrånende terræn er nødvendigt at fælde nedad, bør forhugsvinkelen være større.
Dårlig jord gør det besværligt for rødderne at ånde, optage vand og mineraler og at forankre træet. Derfor er dårlig jord også lig med svagt rodnet, og svage rødder giver vandmangel og så videre.

Få den billigste træfældningspris her

Træfældningsfirmaer i Søborg og Gladsaxe løser opgaver over et bredt spektrum - se for eksempel dette uddrag:
  • Beskæring af buske
  • Topkapning
  • Udrensning af døde grene
  • Flishugning
  • Opgravning af rodnet

Få 3 Træfældning Søborg tilbud


Eksempler på træfældning i 2860 Søborg

B.R. Anlæg
Nordahl Griegs Vej 10
2860 Søborg
CVR: 26797659
Hjemmeside
Auri-Byg og Have
Christianehøj 72
2860 Søborg
CVR: 34264112
Hjemmeside
Kryger - Skov, Park & Landskab
Stenmarken 39B
2860 Søborg
CVR: 30843592
Hjemmeside