Træfældning i Søborg

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Søborg
  • Udfyld formularen online på kun 6 minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Topkapning og fældning - modtag gratis 3 gode tilbud

3. august 2017. Det er nemt, gratis og tidsbesparende at indhente 3 tilbud fra træfældningseksperter i Søborg og Gladsaxe. Uanset typen af træfældningsarbejde, kan du kvit og frit indlægge en opgave til en professionel træfældningsspecialist i Søborg og Gladsaxe her på siden - ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor.
Fortæl blot, hvad din træfældningsopgave går ud på (gerne i detaljer), så sender vi sagen videre til vores samarbejdspartnere. På den måde får du gratis 2-3 attraktive tilbud fra træfældningseksperter i Søborg og Gladsaxe. Opret din opgave på mindre end 6 minutter i en nem og overskuelig kontaktformular.
Der er mange udfordringer og du skal helt sikkert afsætte mange timer til opgaven, hvis du selv vil undersøge markedet og få tilbud fra forskellige træfældningseksperter i Søborg og Gladsaxe. En anden og langt nemmere løsning er at lade Billig-gartner.dk gøre arbejdet!

Fældning af asketræer

Ask er en yderst sej og bøjelig træart, som let flækker. Træet bør i faldet nå langt mod jorden, inden forhuggets to sider når sammen. Derved knuses fældekammen mest muligt. Vinkelen skal være mindst 45° - gerne mere. Selv da kan ask flække og det kan være nødvendigt også at foretage hjertestik og sidesnit.
Det gøres for bedst muligt at sikre sig mod flæk. Yngre nåletræ opmålt i rummetre til cellulosetræ framåles ikke halvdelen af det skrå snit. Her anvendes forhugsvinkler helt op til 75 til 80°, hvilket er fældeteknisk lettere. Hvis det på stærkt skrånende terræn er nødvendigt at fælde nedad, bør forhugsvinkelen være større.
Dårlig jord gør det besværligt for rødderne at ånde, optage vand og mineraler og at forankre træet. Derfor er dårlig jord også lig med svagt rodnet, og svage rødder giver vandmangel og så videre.

Få den billigste træfældningspris her

Træfældningsfirmaer i Søborg og Gladsaxe løser opgaver over et bredt spektrum - se for eksempel dette uddrag:
  • Beskæring af buske
  • Topkapning
  • Udrensning af døde grene
  • Flishugning
  • Opgravning af rodnet

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 2860 Søborg
B.R. Anlæg
Nordahl Griegs Vej 10
2860 Søborg
CVR: 26797659
Hjemmeside
Kryger - Skov, Park & Landskab
Stenmarken 39B
2860 Søborg
CVR: 30843592
Hjemmeside
Peter Tofteberg Træfældning
Byværnsvej 6
2860 Søborg
CVR: 21248932
Hjemmeside