Træfældning i Rudkøbing

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Rudkøbing
  • Udfyld web formularen på kun to minutter
  • 3 grundige firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Rudkøbing - Find en fagmand med 3 tilbud

22. februar 2018. Hvis du er som de fleste mennesker, kan det at finde en pålidelig træfældning Rudkøbing ekspert til en fornuftig pris, virke som en ret uoverskuelig opgave. Årsagen er, at de færreste mennesker ret tit har brug for en træfældningsspecialist, og derfor har begrænset erfaring og indsigt i træfældningsfaget.
Hvor begynder man? Hvad har man i virkeligheden brug for? Hvad koster en træfældningsspecialist i Rudkøbing? Spørgsmålene er mange i dette gamle traditionsbundne erhverv, der længe har nydt godt af den manglende gennemskuelighed på markedet på bekostning af forbrugerne.
Billig-gartner.dk vil at gøre markedet for træfældningsopgaver gennemskueligt for både erhvervs- og privatkunder. Med vores unikke gratis service, tilbyder vi at skaffe dig tre træfældningstilbud, som matcher dine personlige ønsker. Hermed får du det bedst mulige udgangspunkt, når du skal finde et seriøst træfældningsfirma i Rudkøbing.

Opskæring af de fældede stammer

Ved tømmer længere end båndmålet, som tit er på 15 m, må båndet rykkes af efter de første 15 m og anbringes i 15 meter mærket (et lille savspor), og afkvistningen kan fortsætte. Inden man går i gang med at planlægge nyplantning og pleje af en bestemt art eller sort, må man kende til træets tålsomhed over for klimaforhold, jordbund m.m.
Yderligere må man have det bedst mulige kendskab til forhold som: deres evne til at etablere sig, deres afmodningstidspunkt, deres evne til at indkapsle sår, deres evne til at danne grenkrave, deres tilbøjelighed til at danne indgroet bark i grenvinklerne o.s.v. Det ville være ønskeligt, hvis planlæggerne altid havde afvejet disse ting over for mere kunstnerisk bestemte ønsker til træerne.

Du får 3 tilbud fra erfarne træfældningseksperter

Sikkerhedshuskeliste ved afkvistningsarbejde:
  • Saven støttes sikkert med venstre ben, når man afkvister nærmest sig selv.
  • Venstre hånd bør have en god og smidig bevægelighed ved overgangen til anden savstilling eller sektion.
  • Grebet bør være løst, men sikkert.
  • For at forebygge følger af eventuelle kast bør tommelfingeren holde på undersiden af bøjlen.
  • Skuldrene og stammen bør være parallelle. Så undgår man at vride rygsøjlen.

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 5900 Rudkøbing
Kumlehøje Ejendomsservice
Statenevej 2
5900 Rudkøbing
CVR: 35006559
Hjemmeside
Birkebjergs Multiservice
Fredskovvej 2
5900 Rudkøbing
CVR: 38286099
Hjemmeside
Østbjerg Totalservice
Kystvænget 8
5900 Rudkøbing
CVR: 19144593
Hjemmeside