Træfældning Rudkøbing

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Rudkøbing
  • Udfyld formularen online på mindre end 7 minutter
  • 3 solide firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Rudkøbing - Find en fagmand med 3 tilbud

6. august 2018. Søger du efter en effektiv og billig træfældningsmand til at udføre træfældning i Lemvig? Så læs roligt videre her. Vi påtager os nemlig at skaffe 3 tiltalende tilbud til dig fra kompetente træfældning Rudkøbing firmaer - gratis og uforpligtende. Opret din træfældningsopgave og modtag 2-3 tilbud på træfældning i Rudkøbing.
Du aftaler selv pris med de træfældningsfirmaer, som henvender sig. Du får kun 2-3 henvendelser så du undgår at blive kimet ned af 19 ivrige træfældere. Med maksimalt tre træfældning tilbud taber du ikke overblikket. Til gengæld kan du få bistand fra en seriøs og billig træfældningsekspert med mange års erfaring.
Vi venter spændt på at sende din opgave i udbud! Billig-gartner.dk sikrer optimalt udbytte for både dig som kunde og for vores tilknyttede træfældningsfirmaer. Indsend din træfældningsopgave allerede i dag og få de første spændende træfældning tilbud allerede i morgen!

Opskæring af de fældede stammer

Ved tømmer længere end båndmålet, som tit er på 15 m, må båndet rykkes af efter de første 15 m og anbringes i 15 meter mærket (et lille savspor), og afkvistningen kan fortsætte. Inden man går i gang med at planlægge nyplantning og pleje af en bestemt art eller sort, må man kende til træets tålsomhed over for klimaforhold, jordbund m.m.
Yderligere må man have det bedst mulige kendskab til forhold som: deres evne til at etablere sig, deres afmodningstidspunkt, deres evne til at indkapsle sår, deres evne til at danne grenkrave, deres tilbøjelighed til at danne indgroet bark i grenvinklerne o.s.v. Det ville være ønskeligt, hvis planlæggerne altid havde afvejet disse ting over for mere kunstnerisk bestemte ønsker til træerne.

Du får 3 tilbud fra erfarne træfældningseksperter

Sikkerhedshuskeliste ved afkvistningsarbejde:
  • Saven støttes sikkert med venstre ben, når man afkvister nærmest sig selv.
  • Venstre hånd bør have en god og smidig bevægelighed ved overgangen til anden savstilling eller sektion.
  • Grebet bør være løst, men sikkert.
  • For at forebygge følger af eventuelle kast bør tommelfingeren holde på undersiden af bøjlen.
  • Skuldrene og stammen bør være parallelle. Så undgår man at vride rygsøjlen.

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 5900 Rudkøbing

Kumlehøje Ejendomsservice
Statenevej 2
5900 Rudkøbing
CVR: 35006559
Hjemmeside
Birkebjergs Multiservice
Fredskovvej 2
5900 Rudkøbing
CVR: 38286099
Hjemmeside
Østbjerg Totalservice
Kystvænget 8
5900 Rudkøbing
CVR: 19144593
Hjemmeside