Træfældning Roskilde

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Roskilde
  • Udfyld formularen online på mindre end 7 minutter
  • 3 reelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Spar op til 28 pct på træfældning Roskilde med 3 tilbud

15. august 2018. Først udfylder du vores onlineformular i løbet af fire-fem minutter, hvori du beskriver træfældningsopgaven. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente konkurrencedygtige træfældningstilbud blandt vores kvalificerede samarbejdspartnere i Roskilde.
Vores netværk af godkendte lokale træfældning Roskilde eksperter sikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater nær dig til din forespørgsel. Derfor indhenter vi naturligvis kun tilbud fra autoriserede træfældningseksperter, der matcher dine personlige ønsker og kriterier.
Dette bestræber vi os på at gøre inden for 45 timer på hverdage, så du snart kan komme i gang med at vurdere den enkelte tilbudsgiver og herefter komme godt i gang med at vælge den rigtige træfældningsspecialist i Roskilde til din træfældningsopgave. Spar mindst 23 procent - brug vores onlineportal nu.

Korrekt brug af motorsav

Man begynder altid med de skrå snit. Savføreren placerer sig lige bag saven - mens han eventuelt støtter sig op ad stammen - og sigter hen over håndtaget. Saven holdes vandret i en passende skrå vinkel og flyttes, indtil sigtemidlet peger mod det sted, hvor træet ønskes lagt ned.
Når retningen er rigtig, skæres et passende skråt snit, alt imens man bibeholder retningen ved at lade blikket glide henover håndtaget mod målet. Bemærk fældejernet, som især på snedækket jord skal stikkes ned i jorden, så det står op. Så undgår man at lede efter det i sneen.
Uden at ændre fodstilling fortsætter man med forhuggets vandrette snit. Dette er færdigt, når de to savspor mødes. Det kontrolleres bedst ved at se ned i det skrå snit under skæringen. Det rigtige er, at give bytræerne voksesteder, hvor der er plads til vækst både over og under jorden i årtier eller århundreder frem i tiden.

Vi skaffer dig professionel træfældnings hjælp i Roskilde

Vores netværk af erfarne træfældningsspecialister dækker hele Roskilde kommune:
  • Veddelev
  • Ågerup
  • Gundsølille
  • Birkede
  • Dåstrup

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4000 Roskilde

Byens Træer Aps
Rughaven 21 A
4000 Roskilde
CVR: 33057482
Hjemmeside
Lille Alberts Træfældning
Mørbjergvænget 59
4000 Roskilde
CVR: 37795135
Hjemmeside
Anlægspleje
Dyssevej 23
4000 Roskilde
CVR: 29559643
Hjemmeside