Træfældning i Odsherred

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Odsherred
  • Udfyld formularen på mindre end 6 minutter
  • 3 rutinerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Lad pålidelige fagmænd i Odsherred byde på din opgave

24. november 2017. Her har du den hurtige vej til den helt rigtige træfældningsspecialist i Odsherred. Billig-gartner.dk har siden 2014 formidlet en lang række træfældningsopgaver over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde et både billig og kompetent træfældningsspecialist i Odsherred.
Beskriv din træfældningsopgave i formularen på kun 6 minutter. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere de helt rigtige træfældningseksperter i Odsherred, der vil kontakte dig med tilbud på opgaven. Træfældere kontakter dig normalt inden for 1-2 arbejdsdage.
Det er 100 procent gratis og uforpligtende for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse træfældningseksperter i Odsherred. På denne måde er du altid i de bedste hænder under hele forløbet. Indtast din opgave online på mindre end fem minutter nu!

Træfældning er farligt arbejde

En skovarbejder døde under fældning af en tvege på trods af, at han var trådt 4 - 5 m skråt tilbage, inden det pågældende træs fald. Tvegen ramte et træ 17 m borte. Det ene lår brækkede af, blev kastet tilbage, og ramte skovarbejderen. Før man begynder oparbejdningen af det fældede træ, kontrollerer man de nærmeste tilbagestående træers kroner for løse grene. Løse grene falder pludseligt, og selv mindre grene kan volde store personskader.
Grovrøddernes opgaver er at tjene som det transportsystem, der går fra rod og til top og fra top til rod. Desuden tjener de til oplagring af energi. Stammen er den egentlige, særlige opfindelse, som er træernes kendemærke. Ved hjælp af den flerårige stamme kan træet løfte sine blade højt op over alle konkurrenter. Stammen består inderst af flere årgange af død vedmasse.

Betal ikke mere end nødvendigt for træfældning

Du kan få hjælp til at få løst din træfældningsopgave i hele Odsherred kommune:
  • Grevinge
  • Fårevejle
  • Rørvig
  • Sjællands Odde
  • Lumsås

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4500 Odsherred
LJ Træfældning
Skovvej 4
4500 Nykøbing Sj
CVR: 29369852
Hjemmeside
Danlæg ApS
Vesterlyngvej 46
4500 Nykøbing Sj
CVR: 24216179
Hjemmeside
Andersens Træfældning ApS
Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37178144
Hjemmeside