Træfældning Odsherred

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Odsherred
  • Udfyld skemaet online på bare fire minutter
  • 3 seriøse firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Odsherred - Få 3 skræddersyede tilbud

19. august 2018. Vi hjælper dig med den hurtigste vej til den bedste træfældning Odsherred specialist. Billig-gartner.dk har siden 2013 ekspederet en stribe af træfældningsopgaver over hele Danmark. Derfor kan vi også hjælpe dig med at komme i kontakt med en både billig og kompetent træfældningsspecialist i Odsherred.
Beskriv din træfældningsopgave i webskemaet på kun 6 min. Således hjælper vi dig bedst muligt med at udpege de helt rigtige træfældningseksperter i Odsherred, som selv kontakter dig med tilbud på opgaven. Træfældere vil normalt kontakte dig i løbet af 1-2 arbejdsdage.
Det er 100 procent gratis og 100 procent uforpligtende og du modtager kun tilbud fra i forvejen kvalitetssikrede og seriøse træfældningseksperter i Odsherred. Derfor er du altid i de bedste hænder under hele forløbet. Indtast din træfældning Odsherred opgave online på mindre end fem minutter nu!

Træfældning er farligt arbejde

En skovarbejder døde under fældning af en tvege på trods af, at han var trådt 4 - 5 m skråt tilbage, inden det pågældende træs fald. Tvegen ramte et træ 17 m borte. Det ene lår brækkede af, blev kastet tilbage, og ramte skovarbejderen. Før man begynder oparbejdningen af det fældede træ, kontrollerer man de nærmeste tilbagestående træers kroner for løse grene. Løse grene falder pludseligt, og selv mindre grene kan volde store personskader.
Grovrøddernes opgaver er at tjene som det transportsystem, der går fra rod og til top og fra top til rod. Desuden tjener de til oplagring af energi. Stammen er den egentlige, særlige opfindelse, som er træernes kendemærke. Ved hjælp af den flerårige stamme kan træet løfte sine blade højt op over alle konkurrenter. Stammen består inderst af flere årgange af død vedmasse.

Betal ikke mere end nødvendigt for træfældning

Du kan få hjælp til at få løst din træfældningsopgave i hele Odsherred kommune:
  • Grevinge
  • Fårevejle
  • Rørvig
  • Sjællands Odde
  • Lumsås

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4500 Odsherred

Greenzone
Nordstrandsvej 56
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32425542
Hjemmeside
Andersens Træfældning ApS
Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37178144
Hjemmeside
Rose-Bindslev v/Nicolaj Andersen
Fasanalle 8
4500 Nykøbing Sj
CVR: 38764373
Hjemmeside