Træfældning Nykøbing

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Nykøbing
  • Udfyld formularen online på kun syv minutter
  • 3 potentielle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Nykøbing - Få hurtigt 3 favorable tilbud

22. august 2018. At finde en autoriseret og billig træfældning Nykøbing specialist er måske ikke helt så enkelt som du skulle tro. Ikke alle træfældningseksperter har et godt ry og hvad koster det egentligt at få løst en træfældningsopgave af en erfaren træfældningsspecialist i Nykøbing?
Løsningen finder du her på websiden! Her kan du nemlig gratis og uforpligtende få to-tre skarpe tilbud fra erfarne træfældningseksperter i Nykøbing. Det eneste du skal gøre, er at indtaste opgaven i skemaet online på 4 minutter. Derefter får du tre skarpe tilbud som du frit kan vælge fra eller til.
Er din træfældningsopgave kompliceret? Så bør du i detaljer beskriver problemet så præcist som overhovedet muligt, så kun de træfældningseksperter med de rigtige kvalifikationer kommer med bud på din opgave. Er din sag en standardopgave i Nykøbing, er det normalt nemt at finde og vælge den billigste pris.

Gode hjælpemidler - fældejern

Fældejern uden krog eller med en krog, hvis spids ikke vil bide sig fast i barken, kan anvendes til neddrejning ved at skære en passende rille i træet. I stedet for fældejern kan anvendes såkaldte vendebånd. De kan forsynes med en vilkårlig skaftlængde, og det er let at flytte vendebåndet med krogen, efterhånden som træet bliver drejet rundt.
I mangel af fældejern/vendebånd kan der skæres hul helt eller delvist gennem det hængende træs nederste stammeende. Heri anbringes en stok med passende længde, og man kan hurtigt påføre det hængende træ yderst kraftige påvirkninger begge veje rundt.
Det korte stykke i bunden af stammen er i virkeligheden det mest sårbare på træet, og det bør enhver huske på, når man beskæftiger sig med træer. Omvendt er rodhalsen godt udrustet til at klare problemerne, og den kan beskytte stamme og rod mod angreb, så længe den ikke selv bliver beskadiget.

Undgå inkompetente træfældningsfirmaer

Tips til motorsavens føring under træfældningen:
  • skær den del af det skrå snit, man kan nå, fra højre side
  • skær resten af det skrå snit færdigt fra venstre side
  • skær det vandrette snit, mens man står ved det pågældende træs højre side

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4800 Nykøbing

Tingsted Multiservice
Stationsvej 65
4800 Nykøbing F
CVR: 28193289
Hjemmeside
Falster Haveservice
Bøghave 1, Nr Ørslev
4800 Nykøbing F
CVR: 28185391
Hjemmeside
DINO multiservice
Egetvej 31
4800 Nykøbing F
CVR: 32982174
Hjemmeside