Træfældning Nordsjælland

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Nordsjælland
  • Udfyld formularen online på kun to minutter
  • 3 reelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Indsend din træfældning Nordsjælland opgave i dag

1. august 2018. På vores enestående onlineportal finder vi - gratis og uforpligtende - 3 rigtig kvalificerede træfældning Nordsjælland eksperter til din træfældningsopgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du beskrive dine ønsker og behov for træfældningsarbejde og sende opgavebeskrivelsen ind til os.
Vi sammenholder din opgavebeskrivelse med vores net af forhåndsgodkendte træfældningseksperter overalt i Nordsjælland. De tre bedst egnede firmaer til lige netop din træopgave får lejlighed til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af tvivlsomme firmaer, som der er en del af - også i denne branche.
Beskriv den opgave vedrørende træfældning som du ønsker assistance til i online skemaet på 4½ minut. Jo mere præcis, du er i beskrivelsen af opgaven, jo mere konkrete vil de modtagne træfældningstilbud være. Det er helt gratis at benytte vores internetportal og du binder dig ikke til noget. Opret din opgave her!

Træfældning med bagtå

Bagtåen udgøres af den bageste del af fældesnittet og skæres til sidst. Bagtå anvendes, når træet har forhæng, når man er usikker på den naturlige faldretning og i blæsevejr. Bemærk, at Arbejdstilsynet i blæsevejr kræver brug af bagtå på træer tykkere end ca. 30 cm i brysthøjde.
Hvis træet har forhæng, og man undlader at bruge bagtå, når man ikke at fuldføre fældesnittet, før træet begynder at gå. Den for tykke fældekam vil ikke bøje (bryde) for at følge med toppen, der bliver tungere og tungere. Til sidst flækker stammen, nogle gange op til 30-40 cm's højde, andre gange langt op i toppen.
Det er meget farligt. Brugen af bagtå sikrer, at man stille og roligt kan skære så meget af fældesnittet, at man får den ønskede fældekamsbredde på 3-6 cm. Brugen af bagtå giver altså en sikrere skovning. Ingen træer falder i utide grundet et uventet vindstød eller et undervurderet forhæng.

Sammenlign træfældningspriser online

Oversigt over nogle af de områder en erfaren træfælder i Nordsjælland håndterer:
  • Trærydning
  • Udtynding af buske
  • Stormskadesikring
  • Kronereduktion
  • Opskæring til brænde

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3120 Nordsjælland

Faxe Have Design
Linde Alle 33
3120 Dronningmølle
CVR: 33088337
Hjemmeside
Henning Holm
Villingerødvej 31
3120 Dronningmølle
CVR: 19709744
Hjemmeside
BC service og Græsslåning m.m
Elme Alle 25
3120 Dronningmølle
CVR: 11264980
Hjemmeside