Træfældning Nordsjælland

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Nordsjælland
  • Udfyld skemaet på under 6 minutter
  • 3 rutinerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Indsend din træfældning Nordsjælland opgave i dag

19. juni 2018. Med vores unikke online portal tilbyder vi at finde 3 super kvalificerede træfældning Nordsjælland eksperter til din træfældningsopgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du beskrive dine ønsker og behov for træfældningsarbejde og sende beskrivelsen til os.
Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle træfældningseksperter overalt i Nordsjælland. De tre mest kvalificerede firmaer til netop din opgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af.
Beskriv den træfældningsopgave, du ønsker hjælp til i online skemaet på under 4 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil træfældningsspecialisterne være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores portal og du forpligter dig ikke til noget som helst.

Træfældning med bagtå

Bagtåen udgøres af den bageste del af fældesnittet og skæres til sidst. Bagtå anvendes, når træet har forhæng, når man er usikker på den naturlige faldretning og i blæsevejr. Bemærk, at Arbejdstilsynet i blæsevejr kræver brug af bagtå på træer tykkere end ca. 30 cm i brysthøjde.
Hvis træet har forhæng, og man undlader at bruge bagtå, når man ikke at fuldføre fældesnittet, før træet begynder at gå. Den for tykke fældekam vil ikke bøje (bryde) for at følge med toppen, der bliver tungere og tungere. Til sidst flækker stammen, nogle gange op til 30-40 cm's højde, andre gange langt op i toppen.
Det er meget farligt. Brugen af bagtå sikrer, at man stille og roligt kan skære så meget af fældesnittet, at man får den ønskede fældekamsbredde på 3-6 cm. Brugen af bagtå giver altså en sikrere skovning. Ingen træer falder i utide grundet et uventet vindstød eller et undervurderet forhæng.

Sammenlign træfældningspriser online

Oversigt over nogle af de områder en erfaren træfælder i Nordsjælland håndterer:
  • Trærydning
  • Udtynding af buske
  • Stormskadesikring
  • Kronereduktion
  • Opskæring til brænde

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 3120 Nordsjælland

BC service og Græsslåning m.m
Elme Alle 25
3120 Dronningmølle
CVR: 11264980
Hjemmeside
Faxe Have Design
Linde Alle 33
3120 Dronningmølle
CVR: 33088337
Hjemmeside
Henning Holm
Villingerødvej 31
3120 Dronningmølle
CVR: 19709744
Hjemmeside