Træfældning i Nakskov

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Nakskov
  • Udfyld formularen online på under tre minutter
  • 3 dygtige firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Få 3 billige tilbud på træfældning Nakskov

22. februar 2018. Få 3 tilbud på en billig træfældning Nakskov specialist - gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet online på fem minutter og beskriv din opgave til træfældningsspecialisterne. Herefter modtager du inden for 48 timer tre skarpe tilbud fra lokale træfældningseksperter i Nakskov, der gerne vil hjælpe dig med træfældningsarbejde.
På denne måde kan du spare op til 34 pct på regningen i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos forskellige tilfældige træfældningseksperter i Nakskov. Vores netværk af professionelle træfældningseksperter tilbyder seriøs og omhyggelig træfældningsspecialist service, der er fleksibel i forhold til den enkelte kundes ønsker og behov.
Alsidighedens styrke: Fra stor og tidskrevende til lille og speciel eller fra tunge og kapacitetskrevende træfældningsspecialist-opgaver til de små finurligheder. Traditionelle og utraditionelle træfældningsopgaver løses for såvel professionelle som private boligejere.

Farlige metoder ved nedtrækning

I tætte bevoksninger er der fare for, at det netop fældede træ hænger fast i et af nabotræerne. I mange situationer er den bedste fremgangsmåde at vælge en faldretning lige midt imellem to nabotræer. Står disse to træer meget tæt sammen, er modstanden hyppigt for stor, og det pågældende træ bliver en hænger.
I sådanne tilfælde vælger man en faldretning mere i retning imod det ene af træerne. Under det pågældende træs fald skæres den ene side af fældekammen over. Det er vigtigt kun at skære den ene og rigtige side over, så træet udnytter farten og skruer sig igennem.
Skuddene kalder man også for kvistene. Det er de tynde, étårige grene, som bærer bladene. Det er også dér, hele den overjordiske del af træets vækst finder sted. Skuddene søger opad og udad mod lyset. Så hvis træet står i tæt skov eller mellem høje bygninger, vil alle skud være oprette.

Vi finder altid finder den optimale løsning til dit behov

Gode tips og hjælpemidler ved træfældning:
  • man kan overføre mange kræfter til træet ved at føre en passende stok gennem et hul i det hængende træ
  • gør evt. fældejernets greb bedre ved at skære en rille i træet
  • brug vendebånd

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4900 Nakskov
LF Have & Anlæg
Amalievænget 6
4900 Nakskov
CVR: 31358590
Hjemmeside
Anlægsgartner Fugl Plante & Anlæg
Brückersvej 44
4900 Nakskov
CVR: 30130596
Hjemmeside
Frimanns Haveservice
Nøjsomhedsvej 68
4900 Nakskov
CVR: 36831782
Hjemmeside