Træfældning Nørresundby

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Nørresundby
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • 3 reelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Find en billig expert til sikker træfældning Nørresundby

23. august 2018. I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at træfældning Nørresundby specialisterne selv kan fastsætte størrelsen på deres timeløn. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for endog meget store prisforskelle i Nørresundby for præcis den samme ydelse.
Hvad en træfældningsspecialist i Nørresundby koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af træfældningseksperterns erfaring og antal år i træfældningsfaget - særlige ydelser som besværlige adgangsveje, el-ledninger osv kan også forøge prisen.
Ved at benytte dig af Billig-gartner.dk har du mulighed for at bestille tre 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige træfældningseksperter i Nørresundby. Med 3 forskellige træfældningstilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den træfældningsspecialist du vælger.

Stævning af træer

Stævning er en middelalderlig dyrkningsmetode, som skyldes behovet for gavntømmer af forskellige dimensioner. Gennem en 15-20 årig omdrift skabte bønderne træer i passende dimensioner. Til forskel fra højskovdrift blev træerne fældet enkeltvis. Man lod derefter rodskuddene komme op og samle kraft i ca. 5 år.
Derpå blev der foretaget en udtynding, så kun nogle få skud stod tilbage. Disse skud fik lov at vokse i yderligere 5 år. Derpå blev alle undtaget ét skud fældet. Dette sidste skud fik lov at udvikle sig til en egentlig stamme over 5-10 år. Derpå blev også den fjernet, og forløbet kunne begynde forfra.
Kunsten består udelukkende i at holde omdriften i gang. Det skal dog understreges, at store sår, flækninger, stabbe og andre følger af dårligt håndværk ikke er acceptable. Det er ikke enhver træart, som egner sig til at blive stynet eller stævnet.

Vi løser alle dine træproblemer iNørresundby

Her følger en række eksempler på typer af opgaver og emner, som en træfælder i Nørresundby er ekspert i:
  • Træfældning
  • Udrensning af døde grene
  • Udtynding af buske
  • Fældning af bytræer
  • flishugning til dækflis

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 9400 Nørresundby

MR Træ & Anlægsservice
Toftegårdsparken 1
9381 Sulsted
CVR: 32200540
Hjemmeside
Aaby Skov og Haveservice
Møllevej 21
9440 Aabybro
CVR: 36115181
Hjemmeside
Nordjysk Anlæg
Anders Mørchs Vej 6
9400 Nørresundby
CVR: 29429995
Hjemmeside