Træfældning Nørrebro

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Nørrebro
  • Udfyld formularen på mindre end 2 minutter
  • 3 erfarne firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

3 tilbud på træfældning Nørrebro - dem får du lige her!

7. august 2018. Hvad skal man betale for at få udført træfældning Nørrebro? Hvad er den gængse timepris hos en træfældningsspecialist? Hvordan får man en aftale med et erfarent træfældningsarbejdesfirma, som samtidig ikke sender en al for høj regning?
Gennemsnitsprisen pr time for træfældningsspecialister på Nørrebro er på omkring 500,- kr. men den kan også variere noget. Der er set timepriser helt ned til 200,- kr. i timen men så må man heller ikke forvente et særlig godt resultat. Nogle træfældningsspecialister angiver prisen ud fra højden på træet.
Det er vigtigt at vide om træfældningsspecialistern bruger almindelig timeløn eller højdepris, når du taler med dem den første gang. Her kan du derudover fornemme om firmaet virker seriøst og er et, som du kan have tillid til. Tillid er en vigtig parameter når det gælder om at få udført et professionelt træfældningsarbejde på Nørrebro.

Foryngelse af bytræer

Hovedproblem: Træets fotosynteseproduktion bliver for svag. Denne fremgangsmåde kan gentages flere gange, men i længden vil træets tiltagende alderdom, dets mangel på bladmasse, gøre sig gældende. På det tidspunkt bør træet fældes og et nyt plantes.
I nogle tilfælde bliver det foreslået, at man kan forynge træet ved en topkapning. Det er rigtigt, at man kan tvinge træet tilbage i en satsning på bladmasse (vegetativ vækst), men det er selvbedrag at tro, at træet bliver yngre af kuren.
Dets endelige død bliver fremskyndet, og frugtbæringen (generativ vækst) udebliver helt i nogle år, og den kommer aldrig op på det gamle niveau. Blandt bladsvampene finder man følgende grupper: Rustsvampe, Meldugsvampe og Bladpletsvampe.

Her får du 3 tilbud fra pålidelige træfældningsfirmaer

Certificerede træfældningsspecialister udfører træfældningsopgaver overalt på Nørrebro f.eks:
  • Assistens Kirkegård
  • Hans Tavsens Park
  • Nørrebro Parken
  • Mimersparken
  • Lersøen

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2200 Nørrebro

Stenbroens ApS
Hans Tavsens Gade 40
2200 København N
CVR: 35630937
Hjemmeside
Grønt Vigør - Haveservice
Mimersgade 66
2200 København N
CVR: 32798373
Hjemmeside
Anders Andersen
Sigynsgade 41
2200 København N
CVR: 31903394
Hjemmeside