Træfældning i Næstved

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Næstved
  • Udfyld formularen på mindre end 2 minutter
  • 3 aktuelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Få 3 tilbud på træfældning Næstved fra specialister

22. februar 2018. Har du brug for professionel træfældning Næstved service? Så har vi løsningen! Indtast din opgave her på hjemmesiden i løbet af 6 minutter. Så videresender vi din træfældningsopgave til de relevante samarbejdspartnere i Næstved i vores netværk, der får lov at byde på din træfældningsopgave.
Vores tilknyttede træfældningseksperter har alle mange år på bagen og har erfaring med alt fra småjobs på private ejendomme til store opgaver i statsskovene. De opererer på hele Sjælland og kan sagtens smutte forbi dig, hvis du har en træfældningsopgave, som du ikke kan overskue.
Træfældere i Næstved tilbyder også at hjælpe med råd og vejledning i, hvordan din træfældningsopgave løses bedst muligt. En tilfreds kunde er en glad kunde - og det er kun dem, vi samler på her på Billig-gartner.dk. Opret din træfældningsopgave online på få minutter allerede i dag!

Hængende træer skæres ned

Skær den side fri, hvor man skønner, trykket er mindst eller hvor snittet ligefrem åbner sig. Brug salamimetoden, det vil sige flere mindre snit hurtigt efter hinanden. Derved har man bedst mulighed for at trække saven til dig, hvis træet mod forventning skulle klemme eller sætte sig på sværdet.
Træet kan nu drejes til den side, hvor den resterende del af fældekammen befinder sig. Det er hyppigt nødvendigt også at dreje træet til modsatte side, hvilket er vanskeligt, fordi stød og stammeende går mod hinanden. Da skæres et nyt forhug, der når ind til den tilbageværende rest af fældekammen.
Det hængte træ kan nu drejes såvel til højre som til venstre og tit skrues ned mellem de andre træers kroner. Lykkes det ikke, må fældekammen skæres helt bort. Træet må skubbes ned med en vægtstang eller trækkes ned med håndspil eller traktor.

Lad erfarne træfældningsfirmaer kæmpe om din opgave

Uanset hvor i Næstved kommune du bor, kan du bestille 3 tilbud på god, sikker og billig træfældning:
  • Lov
  • Mogenstrup
  • Karrebæksminde
  • Fodby
  • Menstrup

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4700 Næstved
Skovtrolden
Bogensevej 17
4700 Næstved
CVR: 16841773
Hjemmeside
HP Anlæg
Lov Sønderskov 10
4700 Næstved
CVR: 19077500
Hjemmeside
All Round Service ApS
Gustav Wieds Vej 18
4700 Næstved
CVR: 37570389
Hjemmeside