Træfældning Næstved

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Næstved
  • Udfyld formularen online på kun tre minutter
  • 3 effektive firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Få 3 tilbud på træfældning Næstved fra specialister

8. oktober 2018. Vi har hjulpet rigtig mange familier i Næstved, men modtager naturligvis kunder fra hele Sjælland. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med alle former for træfældning, topkapning, træbeskæring mv. Træfælderne i Næstved hjælper gerne med at planlægge fældningen inden den påbegyndes.
Du får et overblik over dine muligheder og firmaerne kommer med deres tilbud på den sikreste og mest effektive løsning. Et træfælderjob kan være på få timer eller flere dage - det afhænger naturligvis af størrelsen og antallet af træer, der skal fældes. Få 3 gratis tilbud på din træopgave i Næstved - så er du godt klædt på.
En kvalitetssikret træfælder i Næstved bruger sin lange erfaring til at sørge for, at din træfældningsopgave udføres både professionelt, billigt og sikkert. Drømmer du selv om at blive træfælder? Så er det nemt at finde job i mange private firmaer, hvis du ikke lige er frisk på at starte op som selvstændig.

Hængende træer skæres ned

Skær den side fri, hvor man skønner, trykket er mindst eller hvor snittet ligefrem åbner sig. Brug salamimetoden, det vil sige flere mindre snit hurtigt efter hinanden. Derved har man bedst mulighed for at trække saven til dig, hvis træet mod forventning skulle klemme eller sætte sig på sværdet.
Træet kan nu drejes til den side, hvor den resterende del af fældekammen befinder sig. Det er hyppigt nødvendigt også at dreje træet til modsatte side, hvilket er vanskeligt, fordi stød og stammeende går mod hinanden. Da skæres et nyt forhug, der når ind til den tilbageværende rest af fældekammen.
Det hængte træ kan nu drejes såvel til højre som til venstre og tit skrues ned mellem de andre træers kroner. Lykkes det ikke, må fældekammen skæres helt bort. Træet må skubbes ned med en vægtstang eller trækkes ned med håndspil eller traktor.

Lad erfarne træfældningsfirmaer byde på opgaven

Overalt i Næstved kommune, kan du få 3 solide tilbud på god, sikker og billig træfældning fx:
  • Lov
  • Mogenstrup
  • Karrebæksminde
  • Fodby
  • Menstrup

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4700 Næstved

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S
Skovmøllevej 6
4700 Næstved
CVR: 16864994
Hjemmeside
HP Anlæg
Lov Sønderskov 10
4700 Næstved
CVR: 19077500
Hjemmeside
All Round Service ApS
Gustav Wieds Vej 18
4700 Næstved
CVR: 37570389
Hjemmeside