Træfældning Nærum

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Nærum
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter
  • 3 certificerede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Nærum - Få 3 skarpe tilbud på træfældning

19. juni 2018. Få 3 tilbud fra træfældning Nærum eksperter. Det er let, gratis og bekvemt og vores gruppe af træfældningsfirmaer i Nærum står klar til at løse din træfældningsopgave. Har du brug for fældning af gamle træer, kronereduktion af unge træer eller lignende, så er en erfaren træfældningsspecialist i Nærum det helt rigtige valg.
Du kan kvit og frit indlægge en opgave til et kvalitetssikret træfældningsspecialist i Nærum her på websitet, uanset typen af din opgave. Oplys blot, hvad du ønsker hjælp til i kontaktformularen. Skriv gerne så detaljeret som muligt, så træfældningsspecialisterne bedre kan vurdere din opgave.
Herefter sender vi din sag videre til vores net af træfældningseksperter, så du kan blive kontaktet af den helt rigtige træfældningsspecialist fra Nærum med det skarpeste tilbud. Det er kringlet selv at indhente træfældningstilbud så lad os gøre al arbejdet. Vi sparer dig for tid og penge. Opret din træfældningsopgave nu!

Forhuggets vinkel

Fældeteknisk set bør forhugsvinkelen være størst mulig. Herover står kravet om mindst muligt træspild. Forhugsvinkelen bør være ca. 45° grader for de fleste træarter. Den skal ikke være under 25°, så øges faren for flæk. Den må gerne være over 50°, hvis man kan acceptere det forøgede træspild. Stammens længde framåles ved opmåling til salg halvdelen af forhugget (det skrå snit).
En af de værste trusler mod træer er den saltlage, der opstår, når man foretager snerydning ved hjælp af vejsalt. Men også de mulige alternativer til vejsalt: calciumklorid, salpeter og urea vil give en lage, som er farlig for træernes rødder alene på grund af koncentrationen. Desuden vil urea omsættes under dannelse af ammoniak, som er en giftig og ætsende luftart.

Spar mindst 21 procent på en træfældningsekspert

Liste med et udvalg af emner, hvor vi anbefaler, at få assistance fra en autoriseret træfælder:
  • Sikkerhedsvurdering
  • Kronereduktion
  • Træfældning
  • flishugning til dækflis
  • Opgravning af stubbe

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2850 Nærum

Dansk Skov- & Park Service
Hegnsvej 80
2850 Nærum
CVR: 17257846
Hjemmeside
Nærum Skovning og Bjergning
Nærum Hovedgade 114
2850 Nærum
CVR: 19657558
Hjemmeside
Lars's Træservice
Skodsborgvej 290 B
2850 Nærum
CVR: 19517837
Hjemmeside