Træfældning i Munkebo

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Munkebo
  • Udfyld formularen på under fire minutter
  • 3 dygtige firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Vi finder en kompetent træfælder til dig i Munkebo

3. august 2017. Hvad koster træfældning? Hvor lang tid i forvejen skal man bestille? Hvad med oprydning? Hvordan finder jeg en dygtig træfælder i Munkebo? Vores omfattende netværk af professionelle træfældningseksperter står klar til at svare på alle disse spørgsmål.
Opret din træfældningsopgave i skemaet på under 6 minutter og send den ind til os på Billig-gartner.dk. Så udvælger vi de 3 bedst egnede træfældningseksperter i Munkebo til netop din opgave. Disse 3 eksperter modtager dine kontaktoplysninger således at de selv kan kontakte dig med henblik på det videre forløb.
Træet kan ikke undvære sine knopper, som repræsenterer investeringen i næste års blade. Derfor er der også altid sovende øjne, som kan aktiveres, hvis de ægte knopper går tabt. Men en reserve er og bliver en reserve: det koster meget energi at sætte blade på den måde og i det lange løb så meget, at det kan blive træets død, hvis det skal gentages alt for tit.

Udstyr til afgrening af nåletræer

Der har været anvendt forskelligt udstyr til at løfte træet fra jorden. Her bør omtales rullebukken. Arbejdshøjden ved afgrening i nåletræ, helt op til 3/4 m3, anvendtes tidligere rullebukken. Den stilles foran træet, der fældes ned på bukken.
Afstanden mellem buk og træ inden fældning bør være mellem 1/2 og 1/3 af det pågældende træs længde. Træet bør i afgrenet stand og med afskåret top balancere på bukken. For at undgå beskadigelse af bukken må denne ikke stilles på eller skrævende over stød.
Til sit stofskifte og til opbygning af mange enzymer og vitaminer, har træet brug for mineraler. Disse stoffer optager det med rødderne, men kun når de findes opløst i jordvandet. Nogle mineraler skal der bruges meget af, dem kalder man makro-næringsstoffer. Andre skal der kun bruges lidt af, dem kalder man mikro-næringsstoffer.

Træfældning er farligt arbejde - gør-det-ikke-selv

Brug af 6-punktsmetoden til afgrening:
  • Oversiden. Anvend både sværdets over- og underside afhængig af grenplacering. Front mod stammen.
  • Højre side. Anvend sværdets overside. Front mod stammen.
  • Højre side. Anvend sværdundersiden. Påbegynd fodflytning med højre fod.
  • Venstre side. Anvend sværdunderside. Støt saven mod lårene.

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 5330 Munkebo
Børge Rasmussen
Lerhusene 2 B
5330 Munkebo
CVR: 10891892
Hjemmeside
Skovlunden ApS
Skovlunden 5
5300 Kerteminde
CVR: 33953267
Hjemmeside
H.C. Eriksen
Vikingevej 122, Ladby
5300 Kerteminde
CVR: 26690560
Hjemmeside