Træfældning Måløv

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Måløv
  • Udfyld onlineformularen på bare 7 minutter
  • 3 erfarne firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Måløv. Vi skaffer dig hurtigt 3 gratis tilbud

12. maj 2018. Udfyld skemaet online og få hurtigt tre fantastiske tilbud på din træfældning Måløv opgave. Beskriv i skemaet, hvad du ønsker hjælp til. Vi videresender herefter din træfældningsopgave til de relevante og kvalitetssikrede træfældningseksperter, vi samarbejder med i Måløv og omegn.
Maksimalt tre interesserede træfældningseksperter modtager dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt træfældningstilbud eller et ønske om et møde. De henvendelser du får fra træfældningsspecialisterne er fuldstændig uforpligtende fra din side og du er velkommen til at takke nej til dem alle.
Uanset om du skal have fældet et egetræ, beskåret et æbletræ, topkappet et birketræ eller udtyndet et buskads, så start altid med at få tre gratis tilbud på opgaven. På den måde får du et overblik over udgifterne og du kan i ro og mag vælge den træfældningsspecialist i Måløv, du helst vil bruge til opgaven.

Forhuggets dybde og bredde

På stammer med en flad side uden rodudløb i forhuggets side, opnås forhugsbredden ved en meget lille dybde. Det kan give problemer. En forholdsvis stor del af den kommende fældekam udgøres da af ungt splintved med meget stor brudstyrke.
I stedet for at bøje sig under faldet og styre træet, flækkes fældekammen ud af stammen som en skal, som kan gå en halv til en hel meter op i træet. Ved en afvejning af alle miljøforhold, kan man gøre sig klart, hvilke træarter og -sorter, stedet vil kunne bære. Men omvendt kan der også være tale om, at træet er født med skavanker, som gør det uegnet.
Disse skavanker kan være noget, som ligger i arveanlæggene (indgroet bark i grenvinklerne, ringe evne til at indkapsle råd f.eks.), eller det kan ligge i den behandling, som træet har fået (udtørring, beskadigelser under optagningen, forkert beskæring f.eks.).

Solidt håndværk og træfældning af høj kvalitet

Her er en række eksempler på opgaver som autoriserede træfældningsspecialister i Måløv håndterer dagligt.
  • Udtynding af bladmasse
  • Vurdering af syge træer
  • Rydning af buskads
  • Stubfræsning
  • Opskæring til flis

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2760 Måløv

Ballerup-Måløv Træfældning
Bakketoften 39
2760 Måløv
CVR: 28877099
Hjemmeside
Ranvig Træer
Engtoften 12
2760 Måløv
CVR: 14839054
Hjemmeside
Sand og Larsen Byg Aps
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37156817
Hjemmeside