Træfældning i Lejre

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Lejre
  • Udfyld skemaet på bare 4 minutter
  • 3 effektive firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Lejre. Få 3 godkendte tilbud helt gratis

22. februar 2018. Vær konkret og få et bedre træfældningstilbud i Lejre. Beskriv så konkret som muligt, hvorfor du har brug for træfældningstilbud. Er det til en firmaopgave, en privatopgave, e institution eller noget helt fjerde? Din opgave sendes til de relevante træfældningsfirmaer og selvstændige træfældning Lejre eksperter, vi har i vores system.
Herefter kan maksimalt tre træfældningseksperter ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at aflevere et tilbud. Du får kun tilbud fra godkendte træfældningseksperter i Lejre. Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en træfældningsopgave her på siden.
Hvis ingen af tilbuddene passer dig, behøver du slet ikke at acceptere nogen af dem. Opret din opgave online nu på under 6 minutter og få tre skarpe træfældningstilbud fra træfældningseksperter i Lejre. Spar op til 26 procent ved at indhente tre gratis tilbud her på siden.

Brug af hjertestik

Det bør indskærpes, at hjertestikket bør foretages umiddelbart efter, at forhugget er lavet og inden fældesnittet påbegyndes. Det kan være forbundet med fare for sav og mand at foretage hjertestik, efter at dele af eller hele fældesnittet er lavet.
Hvis man er i tvivl, om sværdet kan nå det pågældende træs midte, bør man altid anvende hjertestik. Sværdet når dybere, hvis man afskærer rodudløb. Vær agtpågiven på, at fældekammen svækkes, når man fjerner noget af fældekammens sider. Sværdet når også dybere, hvis man laver et dybere forhug. Det er også muligt at påmontere et længere sværd.
Der findes stort set to metoder til at forankre et træ: Den ene består af en dybtgående, lodret pælerod, som modvirker vindpres ved et simpelt vægtstang-system. Den anden klarer problemet ved at lade grovrødderne spænde over så stor en jordmasse som muligt. Vægten af denne klump holder så træet opret.

Sammenlign lokale træfældningspriser i Lejre

Modtag 3 supergode træfældningstilbud uanset, hvor i Lejre kommune, du bor:
  • Gammel Lejre
  • Allerslev
  • Ledreborg
  • Osager
  • Kirkebjerg

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4320 Lejre
J.R. Park
Flintebjerg 34
4320 Lejre
CVR: 26347173
Hjemmeside
HCC Vej og Park
Langetoften 22
4320 Lejre
CVR: 32324568
Hjemmeside
KM-Haveservice
Hulegårdsvej 6
4320 Lejre
CVR: 25467841
Hjemmeside