Træfældning i Kastrup

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Kastrup
  • Udfyld formularen online på kun seks minutter
  • 3 faglærde firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Kastrup. Bestil 3 uforpligtende tilbud

22. februar 2018. Få hurtigt og gratis 3 attraktive tilbud fra træfældningseksperter i Kastrup på din træfældningsopgave. Spar tid og lad Billig-gartner.dk gøre arbejdet med at indhente tilbud fra certificerede træfældning Kastrup eksperter. Du får udelukkende tilbud fra godkendte træfældningseksperter, så du slipper for kedelige overraskelser.
Træfældere er godt klar over, at de konkurrerer med andre firmaer om din træfældningsopgave, så de leverer dig derfor ekstra attraktive tilbud. Vores store netværk består af flere hundrede dygtige træfældningseksperter over hele Danmark. Brug os og spar op til 29 procent på din træfældningsopgave.
Vi kan finde en træfældningsspecialist, som kan løse alle typer af opgaver store som små. Uanset om du søger en træfældningsspecialist i Kastrup til nedskæring af et træ, stubfræsning eller rydning efter stormskader, så finder du her det helt rigtige træfældningsfirma

Stødhøjden ved forhugget

Forhugget udskæres i en passende højde, så fældesnittet kan foretages 2-4 cm over forhuggets vandrette snit og holdes lige under rodudløbenes halve højde. Ved høje rodudløb er det nødvendigt at gå længere ned af hensyn til udslæbningen.
Reglen betyder normalt lavere stød på lærk og eg end på ask og bøg, som traditionelt har større rodudløb. I de tilfælde, hvor der stilles krav om særlig styrke til veddet i fældekammen, bør stødhøjden være højere. Derved undgås de skråt fiberforløb i fældekammen.
En trussel mod træets trivsel ligger i manglende uddannelse af de mennesker, som skal udføre selve plantningarbejdet. Hvis man ikke ved ganske præcist, hvordan sådan et træ skal sættes i jorden, så kan man meget let komme til at gøre livstruende skade på det, allerede inden det bliver placeret.

Vi hjælper dig med at få løst din træfældningsopgave

Her er nogle eksempler på spændvidden af emner som en erfaren træfældningsspecialist fra kastrup arbejder med:
  • Trætrimning
  • Udtynding af krone
  • Opstramning af træer
  • flishugning til dækflis
  • Bortkørsel af grenaffald

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2770 Kastrup
Lotus design og anlæg
Sirgræsvej 49
2770 Kastrup
CVR: 33659040
Hjemmeside
Amager Have & Anlæg ApS
Arnborgvej 5
2770 Kastrup
CVR: 36035609
Hjemmeside
Have & træfældning lokalt
Præstefælledvej 40
2770 Kastrup
CVR: 36969725
Hjemmeside