Træfældning Kastrup

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Kastrup
  • Udfyld online formularen på kun 5 minutter
  • 3 godkendte firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Kastrup. Bestil 3 uforpligtende tilbud

5. august 2018. Bestil nemt og gratis 3 solide tilbud fra træfældningseksperter i Kastrup på din træfældningsopgave. Spar tid og penge, og lad os gøre arbejdet med at indhente tilbud fra certificerede træfældning Kastrup eksperter. Du får kun tilbud fra godkendte træfældningseksperter, og derfor slipper du for evt. kedelige overraskelser.
Træfældere ved udmærket, at de er i konkurrence med andre firmaer om din træfældningsopgave, så de leverer dig derfor super attraktive tilbud. Vores netværk består af mange hundrede dygtige træfældningseksperter over hele landet. Benyt Billig-gartner.dk og spar 22-28 procent på din træfældningsopgave.
Vi finder nemt en træfældningsspecialist, som kan løse alle typer af træfældningsopgaver - store som små. Hvad enten du søger en træfældningsspecialist i Kastrup til nedskæring af et træ, stubfræsning eller rydning efter stormskader, så finder vi det helt rigtige træfældningsfirma i Kastrup til dig.

Stødhøjden ved forhugget

Forhugget udskæres i en passende højde, så fældesnittet kan foretages 2-4 cm over forhuggets vandrette snit og holdes lige under rodudløbenes halve højde. Ved høje rodudløb er det nødvendigt at gå længere ned af hensyn til udslæbningen.
Reglen betyder normalt lavere stød på lærk og eg end på ask og bøg, som traditionelt har større rodudløb. I de tilfælde, hvor der stilles krav om særlig styrke til veddet i fældekammen, bør stødhøjden være højere. Derved undgås de skråt fiberforløb i fældekammen.
En trussel mod træets trivsel ligger i manglende uddannelse af de mennesker, som skal udføre selve plantningarbejdet. Hvis man ikke ved ganske præcist, hvordan sådan et træ skal sættes i jorden, så kan man meget let komme til at gøre livstruende skade på det, allerede inden det bliver placeret.

Vi hjælper dig med at få løst din træfældningsopgave

Her er nogle eksempler på spændvidden af emner som en erfaren træfældningsspecialist fra kastrup arbejder med:
  • Trætrimning
  • Udtynding af krone
  • Opstramning af træer
  • flishugning til dækflis
  • Bortkørsel af grenaffald

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2770 Kastrup

Det Grønne Team ApS
Magle Alle 6
2770 Kastrup
CVR: 30598075
Hjemmeside
Have & træfældning lokalt
Præstefælledvej 40
2770 Kastrup
CVR: 36969725
Hjemmeside
Lotus design og anlæg
Sirgræsvej 49
2770 Kastrup
CVR: 33659040
Hjemmeside