Træfældning København

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i København
  • Udfyld skemaet online på under tre minutter
  • 3 seriøse firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Modtag 3 tilbud på træfældning København helt gratis

1. august 2018. På denne side tilbyder vi private at komme i forbindelse med dygtige træfældning København specialist. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for hjælp med. Herefter afgiver 3 træfældningsspecialister tilbud på den opgave, der skal løses.
Skal du have topkappet et træ, fældet et træ eller bare have foretaget en kronereduktion? Du vælger helt selv, hvilken træfældningsspecialist du ønsker at benytte til opgaven. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er glad for dem.
Det kan være vanskeligt at finde en professionel og billig træfældningsspecialist i København. Anvend derfor vores gratis onlinetjeneste. Fortæl os om din opgave her og få tre 100% attraktive tilbud i løbet af et par dage. Det er gratis og uforpligtende, så indtast din træfældningsopgave allerede i dag.

Sikkerhed vedtræfældning

Ved store træer bør man gå helt op til 15-20 m bort. På forhånd må kvas og lignende bag træet være ryddet af vejen, så der sikkert og nemt er 2 flugtveje at gå ad. På skrånende område beskadiges træet mindst, hvis man fælder op ad bakke.
Af sikkerhedsmæssige grunde kan det dog være nødvendigt at fælde træet ned ad bakke. Træet tager mere skade, men man står i sikkerhed for træet - det vil ikke glide ned mod dig. Ved opskæring af træet er det imidlertid svært at vurdere, i hvilken retning de fritskårne stammedele eventuelt vil rulle.
Derfor kan det være mere hensigtsmæssigt at fælde skråt til siden op ad bakke, eventuelt skråt nedad. Stå på skråningen over træet under opskæringen - det er det sikreste. Mineralindholdet i skovjorden afhænger i første række af sammensætningen i den oprindelige råjord.

Modtag 3 friske tilbud fra lokale træfældningsfirmaer

Godkendte træfældningsspecialister fælder træer overalt i København f.eks:
  • Kongens Nytorv
  • Christiania
  • Nordnavn
  • Svanemøllen
  • Utterslev

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2400 København

Bruun - Den Grønne Gartner
Hvidkløvervej 15
2400 København NV
CVR: 26296390
Hjemmeside
Morten & Rødderne
Hvidkildevej 61
2400 København NV
CVR: 36174803
Hjemmeside
Kamp Jensen
Musvågevej 14, 1. th.
2400 København NV
CVR: 36687592
Hjemmeside