Træfældning i Ishøj

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Ishøj
  • Udfyld formularen på kun 4 minutter
  • 3 faguddannede firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Vælg tilbud blandt de bedste træfældningsfirmaer i Ishøj

24. november 2017. Få gratis 3 tilbud på træfældningsarbejde i Ishøj. Opret din opgave online og send den ind til os, så finder vi de bedste træfældningsspecialister i Ishøj. Med stor erfaring med træfældningsarbejder i bl.a. Ishøj varetager vores partnere opgaver på hele Sjælland.
Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at alle områder af vores arbejde er mere end blot i orden. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder med et samarbejde med os.
Vi håber, du vil anvende vores gratis tjeneste og på den måde spare både tid og penge på en træfældningsspecialist i Ishøj. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til hurtigt og sikkert træfældningsarbejde til en fordelagtig pris. Opret din opgave online på under 5 minutter nu!

Særlige hensyn til omgivelserne

Tag hensyn til særligt smukke træer. De er en pryd for publikum og kan måske spares. Enkelte træer eller flere træer kan være fredet ved tinglyst deklaration. Træer omtalt i bevarende lokalplaner må ikke fældes. Se inden fældning efter eventuelle rovfuglereder.
Træer med sådanne reder skal også skånes. Når træer fældes ud over grøfter, skal grenene bortfjernes, så grøften fortsætter med effektivt at lede vand væk. Træets hæld bør vurderes. Især nær bygninger, elledninger eller kulturer kan der blive tale om anvendelse af spil eller topkapning.
I det øverste jordlag er der et mylder af liv, dels p.g.a. det døde organiske materiale, men også fordi rødderne taber en betydelig del af produktionen, som løber lige igennem planterne og tjener som foder til mikrofaunaen. Op mod en tredjedel af træernes produktion siver ud af rødderne.

Sikker træfældning i Ishøj udføres sikkert

Træfældning udføres hurtigt og effektivt i hele Ishøj kommune:
  • Vejleå
  • Ishøj Landsby
  • Torslunde
  • Tranegilde
  • Arken

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 2635 Ishøj
Have og Naturkunst
Gildbrovej 25
2635 Ishøj
CVR: 27416748
Hjemmeside
Leif Thomsen A/S
Baldershøj 23
2635 Ishøj
CVR: 21478490
Hjemmeside
Dansk Totalanlæg og vedligehold
Vejleåvej 19
2635 Ishøj
CVR: 34829799
Hjemmeside