Træfældning i Hundested

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Hundested
  • Udfyld online formularen på mindre end tre minutter
  • 3 grundige firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Få tre stærke tilbud fra billige fagmænd i Hundested

3. august 2017. Her på sitet får du let og gratis forbindelse til billige træfældningseksperter i Hundested. Indtast din træfældningsopgave og bliv snart kontaktet af træfældningseksperter i Hundested med 3 hurtige træfældningstilbud. Det er 100 pct gratis og du får op til tre tilbud at vælge imellem.
Skovjord er næsten altid meget porøs. Det betyder, at jorden er iltrig og godt drænet. Der er plads til både luft og vand i mellemrummene. Samtidig er jorden også meget stabil: Porerne falder ikke sammen, og luftskiftet bliver ikke forringet.
Hvis jordtypen er muld og hvis jorden ellers er urørt ligger jorden i krummestruktur, som har den ideelle porøsitet til planternes rødder. Morbund er let og luftigt i førnen p.g.a. de mange uomsatte plantedele, men råjorden bliver udvasket og af og til også sammenslemmet, og det begrænser røddernes muligheder.

Sidehæld

Normalt bør fældekammen være lige bred. En undtagelse udgør træer med sidehæld i forhold til faldretningen. Her bør fældekammen være bredere i træksiden, det vil sige modsat hældet. Breddeforskellens størrelse afhænger især af hældets størrelse, kronens udvikling, det pågældende træs højde samt styrken af veddet i fældekammen.
I særlige tilfælde kan forskellen blive helt op til 15-20 cm. I tørkeperioder er det ikke sikkert, at det gavner spor at vande. Det gælder iltmangel, dårligt dræn og for lidt tilgængeligt vand i jorden. Hvis det er én eller flere af disse ting, som skaber vandmanglen i træet, vil det faktisk forværre situationen, hvis man vander!
Ligeledes vil alle de forskellige former for svækkelse af rodnettet gøre en vanding formålsløs. Her gavner kun de langsigtede, grundlæggende forbedringer af træernes levevilkår.

Håndværksarbejde - få 3 konkrete tilbud - gratis

Det kan være nødvendigt at foretage dybere forhug i følgende tilfælde:
  • let blæst
  • mistanke om råddent ved
  • skæv kroneudvikling
  • sidehæng
  • store rodudløb
Her skal forhuggets bredde være omkring 2/3-3/4 af stammens diameter.

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 3390 Hundested
Træfælderen
Solen 13
3390 Hundested
CVR: 32481701
Hjemmeside
Trimcut - Grøn vedligeholdelse
Riddersporevej 3
3390 Hundested
CVR: 26322456
Hjemmeside
Torup Træfældning
Haldvejen 8
3390 Hundested
CVR: 28560184
Hjemmeside