Træfældning i Hornbæk

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Hornbæk
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • 3 aktuelle firmaer afgiver tilbud

Få 3 tilbud

Få gratis tilbud fra træfældningseksperter i Hornbæk

3. august 2017. Står du og mangler du en professionel og erfaren træfældningsspecialist, som kan udføre et perfekt træfældningsspecialistjob i Hornbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med træfældningsarbejde over hele landet og er derfor de bedste til at udføre arbejdet for dig.
Træfældere har stor erfaring med træfældningsarbejde i både haver, parker og grønne områder i Hornbæk. En træfældningsopgave er ofte et stort arbejde og det kan let virke uoverskueligt at gøre alt klar og sidenhen udføre det. Derfor skal du lade professionelle om at løse din træfældningsopgave.
Vores samarbejdspartnere tilpasser træfældningsservicen præcist til dine behov - og du kan forvente, at det nøje planlagte job udføres effektivt efter de vilkår og betingelser, der er aftalt. Få gratis 3 tilbud på din træfældningsopgave i Hornbæk og spar både tid, kræfter og penge.

Fældesnit dybden

Fældekammen bør have parallelle sider. Især bør man passe på, at fældekammen i midten ikke bliver tykkere bagtil eller danner en trekant. Det giver ekstra kilearbejde og medfører fare for udtræk i kævlen. Hvis man er i tvivl, bør man skære ekstra langt frem med sværdspidsen.
Forkert vanding er vanding i sjatter, altså udvanding af små mængder med korte mellemrum. Det tvinger træerne til at danne masser af smårødder lige under den fugtige overflade. Nede i dybden er der kun få rødder på grund af tørken. Det betyder på sin side, at træerne bliver meget sarte overfor udtørring af overfladen.
Blot nogle timers eller dages mangel på vanding kan være årsag til træets død, - ikke på trods af vandingen, men på grund af den. Man bør i stedet vande i store mængder med længere mellemrum.

Faglærde træfældere byder gerne på din opgave

Oversigt med eks. på opgaver som en professionel træfældningsspecialist i Hornbæk særlig gerne påtager sig.
  • Træpleje
  • Træklatring
  • Udtynding af bladmasse
  • Kroneopbyggende beskæring
  • flishugning til dækflis

Få 3 tilbud


Eksempler på træfældning i 3100 Hornbæk
Martin Knold
Villingebækvej 3
3100 Hornbæk
CVR: 26683807
Hjemmeside
Nordsjællands Park og Haveservice
Skovvænget 24 A
3100 Hornbæk
CVR: 20851937
Hjemmeside
Den lille havemand
Hornebyvej 80
3100 Hornbæk
CVR: 25345207
Hjemmeside