Træfældning i Holbæk

  • Få gratis 3 tilbud på træfældning i Holbæk
  • Udfyld skemaet online på kun seks minutter
  • 3 troværdige firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

En træfældningsspecialist som ikke er for dyr

24. november 2017. Vi tilbyder at indhente 3 tilbud på træfældningsarbejde i Holbæk - helt gratis. Udfyld skemaet med din træfældningsopgave og send den ind til os. Så udvælger vi de 3 bedste træfældningseksperter i Holbæk. Det er totalt uforpligtende at indsende en træfældningsopgave og du er ikke tvunget til at vælge nogen af tilbuddene, hvis ikke du vil.
Vores samarbejdspartnere udfører træfældningsarbejde, beskæring, topkapning, rodfræsning mv i såvel ind- som udlandet. Træfældere lægger stor vægt på en høj kvalitet i enhver træfældningsopgave, herunder en naturlig stor respekt for kundernes ejendomme.
Træfældere står gerne for såvel en sikker fældning såvel som den efterfølgende oprydning og bortkørsel. Også når det gælder kronereduktion, rydning af buskads og stormskader, har de valgt den bedste løsning, nemlig professionelt træfældningsspecialistudstyr af højeste kvalitet.

Hjertestik å¨store træer

Hjertestikket anvendes på træer, som er så store, at sværdet ikke kan nå det pågældende træs midte. Først skæres forhugget. Derefter foretages et hjertestik ved at stikke sværdet vandret ind i forhugget i fældesnitshøjde. Den midterste del af fældekammen og det bagved liggende ved skæres derved væk.
Fældesnittet gøres færdigt på normal vis ved at begynde i højre side og føre saven bagud, og fortsætte frem i venstre side til en passende fældekamsbredde er opnået. Finrødderne er indrettet til at optage vand og mineraler fra jorden. Og da de er meget aktive, bruger de meget ilt.
Derfor ligger hovedparten af træets finrødder helt oppe i de øverste 5-10 cm af jorden. De grove rødder er forveddede dele af tidligere finrødder. De er beklædt med bark og er meget mere sejlivede end finrødderne. Det er de nødt til at være, for en af grovrøddernes opgaver er at holde træet fast i jorden.

Træfældningsarbejde i Holbæk behøver ikke at koste en formue

Tilbud på en billig og dygtig træfældningsspecialist kan gives overalt i Holbæk kommune:
  • Hagested
  • Vipperød
  • Kisserup
  • Soderup
  • Kirke Eskildstrup

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 4300 Holbæk
Michael Henriksen A/S
Højlystvej 30
4300 Holbæk
CVR: 21291072
Hjemmeside
H. B. J. Skovservice
Bøgebakken 8
4300 Holbæk
CVR: 14847979
Hjemmeside
Rope Reach I/S
Tuse Næs Vej 1 A
4300 Holbæk
CVR: 31205344
Hjemmeside