Træfældning Hobro

  • Få 3 gratis tilbud på træfældning i Hobro
  • Udfyld skemaet online på bare 3 minutter
  • 3 erfarne firmaer afgiver tilbud

Få 3 Træfældning tilbud

Træfældning Hobro - 25% rabat med 3 gratis tilbud

7. august 2018. Leder du efter en dygtig og billig træfældningsspecialist i Hobro med erfaring og kompetencerne i orden, så er Billig-gartner.dk det oplagte valg for dig. Hvis du opretter din træfældningsopgave i skemaet på kun 4 minutter, så påtager vi os at finde tre kompetente træfældning Hobro eksperter, der kan løse din opgave.
Vores tilknyttede træfældningseksperter lægger stor vægt på at være pålidelige samarbejdspartnere, så du som kunde altid kan stole på, at de indgåede aftaler altid bliver overholdt til punkt og prikke. Vores kundekreds består hovedsaligt af private og erhverv i Hobro, men vi udfører også opgaver for det offentlige.
Uanset hvem vores træfældningseksperter arbejder for, så er målet som træfældningsspecialist altid 100 procent kundetilfredshed. Hos disse træfældere er en aftale en aftale, og derfor kan du også være sikker på, at der ikke kommer ukendte efterregninger eller andre udgifter end dem, der har aftalt.

Styning af træer

Formålet med styning af træer er at tvinge træerne til at leve længe med en reduceret krone. Vedligeholdelsen er i og for sig enkel nok, hvis man følger den gængse fremgangsmåde. Til gengæld kommer man i store problemer, hvis besparelser eller slendrian fører til, at behandlingen udskydes bare ét år ud over det planlagte.
Stynede træer skal stynes tilbage hver vinter. Hvis styningen udsættes, vil der opstå store sår, hvor grenene er fjernet. Disse sår giver anledning til råd, som vil arbejde sig indad i stammen, indtil træet mister stabiliteten og bliver farligt.
Fra gammel tid kendte bønderne de arter, som tålte disse hårde behandlinger. Derfor dyrkede de hellere arter som f.eks. avnbøg, lind, elm, hassel og eg end bøg, når der skulle laves stævning. Og derfor foretrak man pil eller lind til styning. De berømte fynske stynede popler er i de fleste tilfælde pil.

De bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet

Kompetente træfældere i Hobro beskæftiger sig med en lang række af forskellige opgaver indenfor faget f.eks:
  • Fældningsarbejde
  • Træpleje
  • Beskæring af frugttræer
  • Kroneløft
  • Bortkørsel af affald

Få 3 Træfældning tilbud


Eksempler på træfældning i 9500 Hobro

Woods
Smedevej 1 A
9500 Hobro
CVR: 79322512
Hjemmeside
Olsens Haveservice
Nørregade 19
9500 Hobro
CVR: 25370988
Hjemmeside
N.B Haveservice
Hegedalsvej 61
9500 Hobro
CVR: 37922943
Hjemmeside